QUOTE(persikiuks @ 2009 08 15, 15:41)
man irgi taip atrodo. visur rasoma, kad augant gali astmos priepuoliai isnykti, bet veliau apie 30 metu jie grizta. Cia jau tampa gyvenimo budu, susitaikai, zinai ko vengti, ka naudoti kai blogai pasidaro. Man ir gydytoja sake, jei norit tikekit, bet geriau investuokit i keliones prie juros, kur tikrai padeda. o tie vaistazolininkai tais paciais vaistais gydo ir astma ir viduriu putima . o kai dar toks pvz, kai isgijo viena ir ta pati mergaite per visa Lietuva....
Jūsų gydytoja labai teisi ir tikrai nenorėjau daryti kažkokios reklamos, tai tik buvo pasidalijimas gerais rezultatais su kitais žmonėmis. Kaip kita mamytė rašė apie tą mergytę, abejoju ar ta pati, nes ji jokiam klubui nepriklausė ir tikrai nekėlė į aukštumas šių preparatų. Be to, tais pačiais preparatais nesprendžiamos tokios visiškai skirtingos problemos kaip astma ir vidurių pūtimas nes pati šienligę turiu jau tuoj bus 20 metų ir buvau netoli bronchinės astmos tad šiek tiek žinau bet... atsiprašau čia jau bus ir ne apie vaikų ligas