Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

Mano 9 men sunus, per diena isgeria kokia 1,5 - 2 litrus. Jis irgi tiek daug pradejo gerti po vieno bronchito, kai gyd liepe gerti daug skysciu, tai va tiek per diena ir isgeria - sulciu, arbatos, misinio, vandens. Man irgi daug atrodo kaip tokiam vaikui, o gydytoja sako, kad vasara sunku ka ir spresti, vasara visi daugiau geriam, kai silta. Na bet jis tiek gere ir pavasari, be to nera jau cia taip karsta, kad be prioto troskintu. g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.gal kartais zinot kiek daktare gali israsyti singulario vienu metu.ar galima gauti recepta daugiau nei tris dezutes. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina262 @ 2009 06 24, 10:34)
sveikos mamytes.gal kartais zinot kiek daktare gali israsyti singulario vienu metu.ar galima gauti recepta daugiau nei tris dezutes. blink.gif

zinoma gali,mes rasomes dviems menesiams,o drauge norejo isvaziuoti ilgiasniam laikui,tai ja israse 3 menesiams
Atsakyti
na aciu uz info.mes taip pat vazinejam i kita sali, tai ir klausiu.nes mums israse trim men. bet dabar bijau kad kai grysim i lietuva reiketu daugiau issirasyt.nes tikriausiai tik kaledom teks aplankyti lietuva vel. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetutia @ 2009 06 22, 13:51)
Mano 9 men sunus, per diena isgeria kokia 1,5 - 2 litrus. Jis irgi tiek daug pradejo gerti po vieno bronchito, kai gyd liepe gerti daug skysciu, tai va tiek per diena ir isgeria - sulciu, arbatos, misinio, vandens. Man irgi daug atrodo kaip tokiam vaikui, o gydytoja sako, kad vasara sunku ka ir spresti, vasara visi daugiau geriam, kai silta. Na bet jis tiek gere ir pavasari, be to nera jau cia taip karsta, kad be prioto troskintu. g.gif

Mano nuomone mišinys prie gėrimo nepriklauso, tai maistas. Šiaip maniškis irgi daug gerdavo kai buvo metukų, bet tada astma jam diagnozuota dar nebuvo ir nei flixotido nei singulairo tada dar nevartojom. O ypač daug gerti jis pradėjo kai atėmėm papkį, matyt kad kompensuotų čiulpimo poreikį. Po to susitvarkė. VAistus vartojame nuo 2 metų 6 mėnesių, padidėjusio poreikio skysčiams nėra. Geria kaip visada. Siūlyčiau išsitirti cukrų kraujyje. g.gif
Papildyta:
QUOTE(karolina262 @ 2009 06 25, 08:50)
na aciu uz info.mes taip pat vazinejam i kita sali, tai ir klausiu.nes mums israse trim men. bet dabar bijau kad kai grysim i lietuva reiketu daugiau issirasyt.nes tikriausiai tik kaledom teks aplankyti lietuva vel. smile.gif

Abejoju ar gali išrašyti daugiau nei tris dėžutes, kažkada apie tai su gydytoja kalbėjau. Ji sakė kad šiaip rašo kas mėnesį esant ypatikgai situacijai kas tris, bet ne daugiau. Bet kokiu atveju geriausia būtų pasiklausti savo gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2009 06 25, 11:48)
Mano nuomone mišinys prie gėrimo nepriklauso, tai maistas. Šiaip maniškis irgi daug gerdavo kai buvo metukų, bet tada astma jam diagnozuota dar nebuvo ir nei flixotido nei singulairo tada dar nevartojom. O ypač daug gerti jis pradėjo kai atėmėm papkį, matyt kad kompensuotų čiulpimo poreikį. Po to susitvarkė. VAistus vartojame nuo 2 metų 6 mėnesių, padidėjusio poreikio skysčiams nėra. Geria kaip visada. Siūlyčiau išsitirti cukrų kraujyje.  g.gif

Kruja mums dare viskas gerai, o papkio maniskis ir taip nelabai ima, tai gal irgi ciulpima kompensuoja. gydytojai sakiau kad jis geria tiek, sako gerai kad geria. unsure.gif
Papildyta:
beje, mano sunus kai gerti deaug pradejo, jam irgi nebuvio dignozuota astma dar ir vaistu dar nenaudojome.
Atsakyti
Mes irgi jungiames prie temos. Mano jaunėlis serga BA. Singulaira vartojom, bet nebepadėjo, nes žiemą labai kosėjo ir trūkdavo oro, tai dabar jau nuo lapkričio vartojam flixotide- lyg ir nieko, bet gydytojai patarus sumažinti dozę -;yg sunkiiau kvėpuoja. Tai net ir nežinau, kaip čia bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2009 06 25, 18:58)
Mes irgi jungiames prie temos. Mano jaunėlis serga BA. Singulaira vartojom, bet nebepadėjo, nes žiemą labai kosėjo ir trūkdavo oro, tai dabar jau nuo lapkričio vartojam flixotide- lyg ir nieko, bet gydytojai patarus sumažinti dozę -;yg sunkiiau kvėpuoja. Tai net ir nežinau, kaip čia bus toliau.

Mums irgi liepdavo mažinti, o vasaromis ir visai nutaraukti, bet pirmus dvejus metus nieko iš to nesigaudavo, iš karto atkrisdavo ir tekdavo dozes vėl didinti. O šiemet jau pavasarį užteko tik vieno įpurškimo, dabar jau ir visai nutraukėme iki rudens. Nieko lyg tai viskas gerai,matyt turi praeiti tam tikras laiko tarpas. Vilniuje alergologė man sakė kad pora metų mažiems vaikams tenka purkšti, kol tikrai galima mažinti, tai taip mums ir gavosi. Nepergyvenk, pamatysi, kad nieko nesigauna, vėl dozę padidins. O su laiku ir nebereikės.
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2009 06 18, 15:22)
Mergaites, mums liko Singulair'o 4mg 3 dezutes po 28 tabl, pirktas 2009 03 20d., galiojimas iki 2010.01
Jei ka domina - rasykite AZ. Vilnius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tape: 27 birželio 2009 - 22:39
Sveikos mamos, kazkadaise skaiciau jusu atsiliepimus apie produktus su kordicepsu, Gal kas esate daugiau praktiskai bandziusios, kaip sekesi? Ypac tais atvejais, kai vaikuciui kosulys, o gydytojai skiria antibiotikus. Antibiotikai jau ir suaugusiam nera gerai, o tokiems zvirbliukams, tai juo labiau.
Gerus ar neigiamus atsiliepimus, vis vien buciau dekinga uz nora sudalyvauti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupinskis @ 2009 06 29, 15:56)
Sveikos mamos, kazkadaise skaiciau jusu atsiliepimus apie produktus su kordicepsu, Gal kas esate daugiau praktiskai bandziusios, kaip sekesi? Ypac tais atvejais, kai vaikuciui kosulys, o gydytojai skiria antibiotikus. Antibiotikai jau ir suaugusiam nera gerai, o tokiems zvirbliukams, tai juo labiau.
Gerus ar neigiamus atsiliepimus, vis vien buciau dekinga uz nora sudalyvauti. g.gif

kai as ji norejau pirkti ,tai aprasyme radau kad jis skiriamas vyresniems vaikams,ir vaistininkes paklausiau ar galima duoti 4 metu vaikuciu,ji pasake kad ne
Atsakyti
Mums taip pat pripazino bronchine astma, g.gif taciau as pati to nenoriu pripazint, nes vaikas jauciasi kuo puikiausiai, nei kosija, nei dusta, nei priepuoliai kankina viskas ok mirksiukas.gif dar pradzioje vartojom inflamida, po to singulari, o po to viska nutraukem, ir po siai dienai viskas ok bigsmile.gif mums liko siemet pirktas singularis 4mg, jei kam reik dovanosiu.
Atsakyti