Labas vakaras
mes monkasta jau antra savaite geriame/pirma kart ji vartojame/
kai pasakiau savo daktarei,kad nusipirkom ji vietoj Singulair tai veido israiska labai pasikeite ir klause,o kodel taip padarete
Sake,kad nors ju sudetis analogiška ,bet jei daug silpniau veikia na mums jie atrodo veikia taip pat
Tiesa mums aisku irgi niekas jokiu nemokamu skiepu nesiule o plius israse to sirupo nuo kiauliu gripo uz 120lt
Vadove, na, diskutavau su savo nešališka teta farmacijos atstove, tai žinai, ji sakė man netgi savo dukrai,neturinčiai 2 metukų, duoti monkastą Ką ir padariau neklausiusi gydytojos.. Nu kaip keista, bet (tfu tfu) gerdama savaitę visiškai nebekosėja...Papildomų vaistų nenaudojam Gal sutapimas, o gal, duokdie, padeda...
Oro valytuvų nežadu pirkti, man geriausias oro valytuvas - kelias valandas paliktas atviri langai kol mes lauke
Oro valytuvų nežadu pirkti, man geriausias oro valytuvas - kelias valandas paliktas atviri langai kol mes lauke
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 25, 21:25)
Labas vakaras
kai pasakiau savo daktarei,kad nusipirkom ji vietoj Singulair tai veido israiska labai pasikeite ir klause,o kodel taip padarete
Sake,kad nors ju sudetis analogiška ,bet jei daug silpniau veikia na mums jie atrodo veikia taip pat
Tiesa mums aisku irgi niekas jokiu nemokamu skiepu nesiule o plius israse to sirupo nuo kiauliu gripo uz 120lt
As noreciau issakyti savo nuomone siuo klausimu. Mes geriam Singulair, ir perkam tuos miltelius ju kaina zinoma ne pati maziausia , bet nieko nepadarysi, mums musu daktare Pulmonologe taip pat leido pasirinkti kuri vaista rasyti. Neprivestinai parase i receptu knygute , tiesiog pakomentavo taip , Singulairo vartojimas jau siekia 15 m. o Montalucasto nepilni 4 metai . Singulairo vartoja nuo leliuliuku iki suaugusiu zmoniu ir nera uzfiksuota atveju kad butu pasireiske kazkokie pasaliniai , ilgalaikio vartojimo pripratimo ir pan, pozymiai ... o Montalucasta turi keliata tokiu uzfiksavimu. Taip kad nezinau cia zinoma kiekveinai rinktis, bet as pamasciau kad tebunie brangesni bet na gal geresni.
Sveikutes, mums Monkasta tinka ir pfu pfu , jokiu salutiniu poveikiu nejauciam. Ir pinigine storesne.
sveiki
kreipiuosi i jus pagalbos. mano 6metu suneliui nustate elergija 12-kos zoliu misiniui, bet taip ir nepaaiskino kokios jos. gal jus zinotumete? taip pat ir nustate bronhine astma . as tiesiog pasimetus nes daktare visiskai nieko nepaaiskino kaip elgtis ka daryti, as visur ieskau patarimu, gal ir is jusu kuri galite patarti tai nuo ko mum saugotis
kreipiuosi i jus pagalbos. mano 6metu suneliui nustate elergija 12-kos zoliu misiniui, bet taip ir nepaaiskino kokios jos. gal jus zinotumete? taip pat ir nustate bronhine astma . as tiesiog pasimetus nes daktare visiskai nieko nepaaiskino kaip elgtis ka daryti, as visur ieskau patarimu, gal ir is jusu kuri galite patarti tai nuo ko mum saugotis
Vienintelis patarimas-nueiti pas gydytoją ir paprašyti tyrimo lapelio-atsakymo. Žinoma, galima nete susirast, kokios žolės dažniausiai alergizuojančios, bet tai nebus konkretu jūsų atveju.
tai as turiu atsakymo lapeli ten parasyta 12-zoliu misinys 3+ . ir viskas o ji man nieko nepaaiskino , tik pasake pasirinkit koki norite vaista singulais arba monkasta. ir israse ventolino purskiamo. gal pasirodysiu neismanele bet net nezinau kada zinot kada ta astma pasireiks. tiesiog esu zalia su sia liga
Įdomūs tyrimai tada Mūsų atsakymų lapelyje buvo konkrečiai surašyta. Na, o jeigu alergiškas tik žolėms, tai reiškia, kad paūmėjimas gali būti šiltuoju sezonu. Suprantu, kad pradžioje jautiesi toks bejėgis ir išsigandęs, bet pamažu "susipažinsit" su savo priešu, ir jis neatrodys toks baisus. daug info yra nete-pasiskaitykit. Sveikatytės
QUOTE(diza @ 2009 11 29, 16:59)
dekui labai
siulyciau pakeisti daktare,nesamone kazkokia,privalo viska paaiskint,
QUOTE(fenia @ 2009 11 29, 18:48)
siulyciau pakeisti daktare,nesamone kazkokia,privalo viska paaiskint,
JUOKAUJI privalo gerai butu jos pacios beli tik atsikratyti parase recepta ir ciau gudbai privaleti daug ka privalo , bet tai kad reta kuri kruopsciai ir nuosirdziai dirba savo darba /
sveikos mamytės
esu BA sergančio trimečio mama. mane labai neramina ši kiaulių gripo epidemija. nes mano mažylis labai dažnai serga, bet to praktiškai visos ligos baigiasi priepuoliais. gal yra vaikučių su BA ir praisirgusių šiuo gripu? kaip sirgot, kaip gydėtės, kokie simptomai buvo, kokios komplikacijos ir t.t. būčiau labai dėkinga jei plačiau papasakotumėt
esu BA sergančio trimečio mama. mane labai neramina ši kiaulių gripo epidemija. nes mano mažylis labai dažnai serga, bet to praktiškai visos ligos baigiasi priepuoliais. gal yra vaikučių su BA ir praisirgusių šiuo gripu? kaip sirgot, kaip gydėtės, kokie simptomai buvo, kokios komplikacijos ir t.t. būčiau labai dėkinga jei plačiau papasakotumėt