QUOTE(grazina37 @ 2009 11 24, 10:44)
mano sunelis nera niekam alergiskas,bet sergame bronchine astma,nuo menkiausio gerkles paraudimo prasideda dusulys
aciu uz atsakyma.
QUOTE(Čili @ 2009 11 24, 11:29)
imr, dėl neįgalumo pasakysiu tiek, kad mano mama turi ne vidutinę, o SUNKIĄ astmą, ir tai būtų negavusi grupės, bet kadangi dubliuojasi dvi ligos - jai su širdim blogai, tada jau komisija pasirašė... Baisu, bet taip dabar taupoma - ligonių sąskaita.
Nors man asmeniškai nieko nekeistų tai,kad vaikas grupę gautų, tik tiek, kad kažkiek pinigų gautų
supratau, na mes asma matyt turessim paveldejusios is mociutes ir promociutes.
QUOTE(MAMICY @ 2009 11 24, 22:53)
Jei singulairas padeda, tai tikrai gerkit ir džiaukitės... o kad į ligoninę gulėt, tai dar nieko nereiškia, mums kiekvieną kart priimamajame primygtinai siūlydavo gultis. tik
po parašu paleisdavo... ir manau daugumai tai pat. Išmokau susitvarkyti pati. Juk ligoninės vienintelis privalumas, kad gydytojas yra 5 minutėmis arčiau... net ir tą patį prednizoloną išmokom naudoti pačios.
Tiesiog manau, kad yra pakankamai daug sunkesnių ligonių, nei vidutinio sunkumo astma. tereik nustoti savęs gailėtis ir išmokti su ja gyventi. Džiaukitės kad gavot TIK astmą... tik vidutinio sunkumo astmą... Jūsų vaikas yra tikrai ne invalidas. o jei netikit įliskit paskaitinėti kokį "žvaigždučių" skyrelį...
oi ne ne tiap mane supratot, tiesiog norejom pasinaudoti galimybe gauti pinigeliu tiem patiems vaistams kurie kainuoja kaip zinome ne pacius maziausius pinigelius
tiesiog tai kad musu mociute ir promociute turi asmas, jos turi grupes, bet kazkaip jos ten ilgesniam laikui, tai sakau tada jei jau mums pripazinta , tai kodel negalima pasinaudoti ta galimybe, ir zinoma mums jos nedave. Dabar ilindus i si skyreli prisiminiau apie grupe ir uzklausiau, nei as daugiau aiskinausi kas kaip ir kodel mums jos neskyre tik tiek kad zinau kad tikrai skirdavo anksciau. Matyt dabar krize
As tikrai saves nei vaiko negailiu , patikekit manim, visada sakau kad cia maziausia blogybe is visu blogybiu, ir tirkai visada palaikau tas mamytes kurios turi vaikiukus kurie turi viena ar kita ligele. Del to gulimosi i ligonine tai nuvaziuodavom i dusinimo 2 para, ir jau budavo ne juokinga
tad tikrai nevaziuodavom siaip kad paguleti ir pasiilseti