Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

Mes singuliara gėrėme pusantro mėnesio, bet kosulys nedingo. Dabar jau greit bus mėnuo kai kvepuojame fliksotidą, pirmas tris dienas salbutamolį tai kosulys galima sakyti dingo. retkarčiais dar kosteli bet labai nežymiai bigsmile.gif

Į darželį einame, nes neturime kito pasirinkimo. Namie brolis trečia diena gripuoja, tai namie kogero daugiau bacilų nei darželije. O norint apsisaugoti tai visi geriamia Aflubino lašiukus, jis yra nuo gripo, peršalimo ligų profilaktinis vaistas. Tikiuos padės.
Vakar buvau su vyresnėliu poliklinikoje, nes gydytojai nespėja lankyt ligonių verysad.gif kažkas baisaus pilni kolidoriai vaikų ir visi karščiuojantys.

Saugokim savo zuikiukus nuo tos zarazos 4u.gif
Atsakyti
ritka68, atsakiau jums i AZ del bronchoskopijos-gal kazkiek suteikiau informacijos.

Maniskis irgi pastoviai kosija dienos metu-bet taip sausai karts nuo karto-cia kai nera paumejimo.
O kaip paumeja-mes naktim nemiega-sekretas is nosies bega i vidu-ir kosija, kosija-paskui issikosija ir vel ramu.
Papildyta:
QUOTE(oksy @ 2009 11 21, 10:34)
Mes singuliara gėrėme pusantro mėnesio, bet kosulys nedingo. Dabar jau greit bus mėnuo kai kvepuojame fliksotidą, pirmas tris dienas salbutamolį tai kosulys galima sakyti dingo. retkarčiais dar kosteli bet labai nežymiai  bigsmile.gif

Į darželį einame, nes neturime kito pasirinkimo. Namie brolis trečia diena gripuoja, tai namie kogero daugiau bacilų nei darželije. O norint apsisaugoti tai visi geriamia Aflubino lašiukus, jis yra nuo gripo, peršalimo ligų profilaktinis vaistas. Tikiuos padės.
Vakar buvau su vyresnėliu poliklinikoje, nes gydytojai nespėja lankyt ligonių  verysad.gif kažkas baisaus pilni kolidoriai vaikų ir visi karščiuojantys.

Saugokim savo zuikiukus nuo tos zarazos  4u.gif

Mes singulair/monkasta geriam jau du metus be pertrauku.Taip pat viskas.
Dabar kvepuojam Flixotide didele doze, tai matysim kaip cia bus-gydytoja liepe po 3 men.pasirodyti.

O kazin alergiskiem gerai tie Aflubin lasiukai-jie kaip apsauginiai veikia? g.gif
Zinau tikrai ir patys gerem Oscilococcsinum-va jie tie gerai nuo virusiuku, gripo.
Vakar buvau poliklinikoje tai pas mus nedaug vaiku-bet gydytoja sake, kad daug serga.
o vaistinej vienoj buvau tai Oscilococcsinum sake neturi, ir sandelyje nera.
Atsakyti
Mes elergiški namų dulkių erkutėms ir ankščiau esame gėrę Aflubiną, jokių bėdų nėra buvę. Jis profilaktiškai vartojamas ir esant gripui ir peršalimo ligom. smile.gif
Atsakyti
dar galvoju ,kad vis tik ne visus tyrimus padarė dėl alergijos nustatymo ,girdėjau kažkoks tyrimas yra kuris kainuoja apie 250 lt. ,bet pavadinimo nerandu ,gal kas žinote.....
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2009 11 21, 17:11)
dar galvoju ,kad vis tik ne visus  tyrimus padarė  dėl alergijos nustatymo ,girdėjau kažkoks tyrimas yra kuris  kainuoja  apie 250 lt. ,bet pavadinimo nerandu ,gal kas žinote.....

Cia gal tas kur nustato 36 alergenus? Tik pas mus pigiau jis kainuoja-190Lt g.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytes mano vaikas labai alergiskas vaikas, ar jus esat ka nors girdeja apie bioptrona?ir apie THERAPY AIR ION?nes mano drauge turi ta air ion tai labai gire kad labai padeda ,kad surinka gerai dulkes ir duoda gaivu ora,jame yra 5 filtrai,net jos vyrui astamatykui padeda sako kad net nereikalingi vaistai.turiu lankstinuka apie si filtra tai parasyta labai graziai, idomu ar is jus kas nors bande?
Atsakyti
QUOTE(Anastaishia @ 2009 11 21, 19:04)
Labas vakaras mamytes mano vaikas labai alergiskas vaikas, ar jus esat ka nors girdeja apie bioptrona?ir apie THERAPY AIR ION?nes mano drauge turi ta air ion tai labai gire kad labai padeda ,kad surinka gerai dulkes ir duoda gaivu ora,jame yra 5 filtrai,net jos vyrui astamatykui padeda sako kad net nereikalingi vaistai.turiu lankstinuka apie si filtra tai parasyta labai graziai, idomu ar is jus kas nors bande?

Na mano dukrytė astmatininkė, bioptroną turi uošviai, nemažai jį esam naudoję, bet kad jis kuom nors padėtų nepastebėjom. Kažkaip uošviam tai jis stebuklus daro, na mums nei sąnarių skausmo nenuėmė, nei gerklės skausmo, nei kosulio, nieko, man tai tas aparatas pinigų išmetimas į balą. Gal odos ligoms ir padeda kam, bet mes tokių bėdų neturėjom niekad, o kitom bėdom nepadėjo ax.gif
Dėl jonizatorių tai mastau kad neblogas dalykas, tik tam reikia nemažai pinigėlių, galbūt kada ateityje pavyks įsigyt, nesam naudoję, bet daug kas giria blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 21, 19:52)
Cia gal tas kur nustato 36 alergenus? Tik pas mus pigiau jis kainuoja-190Lt g.gif

tai tas tyrimas yra IGE tai mums darė,nerodo alergijos ,manau reiktų dar platesnio ,girdėjau kažkokius daro privačiose įstaigose ,o gal kas žinote ,gal klaipėdoje taip pat daro.....
Atsakyti
ritka, aaai...maniau jau platesnio nera blush2.gif

Del tu oru valytuvu, kurie jonizuoja...mes planuojame pirktis...tikesimes pades...
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 22, 11:57)

Del tu oru valytuvu, kurie jonizuoja...mes planuojame pirktis...tikesimes pades...

tai ir aš tiksliai nežinau ,,dar ieškau informacijos dėl platesnio tyrimo
Atsakyti
Bioptrona mano tevai turi, taciau neisivaizduoju net kaip naudoti ji savo mazei. Jai kai buna priepoliai, tai ji nekosti, tiesiog kvepavimas siurkstus labai pasidaro. Tai net nezinociau kur jai sviest???

O siaip mum pulmonologe pasiule paprasta oro drekintuva isigyti. Kadangi pas mums gipsines sienos visur, ir pastoviai sausa ir karsta.

Del gripu ar persalimu. Na mes geriam vakcina Boncho-munal. Tiesa kol kas tik viena men gerem. Bet nzn ar cia jis taip veikia, ar tik kad jai pradejus bent biski koset ar kvepuot sunkiau as duodu iskart flexotide 25mg ir salbutamolio pakvepuot. Ir kaip niekur nieko paskui laksto.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 22, 10:57)

Turiu jau keli metai oro valytuva-jonizatoriu BIONAIRE-nezinau ar kazkiek geriau, kad koki dideli poveiki daro nepasakyciau.Ijungiu dazniausiai, kai vaikas miega dienos metu ir tada, kai kambaryje susirenka daugiau zmoniu.
Ir gydancios alergologes klausiau-tai sake, kad nieko gero, bet ir nieko blogo tie valytuvai.
Atsakyti