ritka68, atsakiau jums i AZ del bronchoskopijos-gal kazkiek suteikiau informacijos.
Maniskis irgi pastoviai kosija dienos metu-bet taip sausai karts nuo karto-cia kai nera paumejimo.
O kaip paumeja-mes naktim nemiega-sekretas is nosies bega i vidu-ir kosija, kosija-paskui issikosija ir vel ramu.
Papildyta:
QUOTE(oksy @ 2009 11 21, 10:34)
Mes singuliara gėrėme pusantro mėnesio, bet kosulys nedingo. Dabar jau greit bus mėnuo kai kvepuojame fliksotidą, pirmas tris dienas salbutamolį tai kosulys galima sakyti dingo. retkarčiais dar kosteli bet labai nežymiai
Į darželį einame, nes neturime kito pasirinkimo. Namie brolis trečia diena gripuoja, tai namie kogero daugiau bacilų nei darželije. O norint apsisaugoti tai visi geriamia Aflubino lašiukus, jis yra nuo gripo, peršalimo ligų profilaktinis vaistas. Tikiuos padės.
Vakar buvau su vyresnėliu poliklinikoje, nes gydytojai nespėja lankyt ligonių

kažkas baisaus pilni kolidoriai vaikų ir visi karščiuojantys.
Saugokim savo zuikiukus nuo tos zarazos
Mes singulair/monkasta geriam jau du metus be pertrauku.Taip pat viskas.
Dabar kvepuojam Flixotide didele doze, tai matysim kaip cia bus-gydytoja liepe po 3 men.pasirodyti.
O kazin alergiskiem gerai tie Aflubin lasiukai-jie kaip apsauginiai veikia?
Zinau tikrai ir patys gerem Oscilococcsinum-va jie tie gerai nuo virusiuku, gripo.
Vakar buvau poliklinikoje tai pas mus nedaug vaiku-bet gydytoja sake, kad daug serga.
o vaistinej vienoj buvau tai Oscilococcsinum sake neturi, ir sandelyje nera.