Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

sveikos,
man tai įdomu kodėl tada gydytojai nepasako apie tokius dalykus, o tik protingos knygos rašo smile.gif Maniškė vandenį geria non stop, netgi įtarinėjom diabetą(ačiūdie,nepasitvirtino), tai kaip ir turėtų lengvesnė astma ta būti g.gif O kodėl taip nėra? Druskų trūksta? Nežinau nežinau..
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 11 11, 13:47)
sako kad salia Seskines tugelio yra vaistine, kur prekiaujama rusiskais vaistukais (salia normalios vaistines)  4u.gif

ir turguose prekiaujama yra  4u.gif

aš gyvenu šeškineje tai salia vaistines yra rusiskos kosmetikos parduotuvyte ir ten yra tauku ir kapsuliu 4u.gif
QUOTE(Čili @ 2009 11 13, 17:11)
sveikos,
man tai įdomu kodėl tada gydytojai nepasako apie tokius dalykus, o tik protingos knygos rašo smile.gif Maniškė vandenį geria non stop, netgi įtarinėjom diabetą(ačiūdie,nepasitvirtino), tai kaip ir turėtų lengvesnė astma ta būti g.gif O kodėl taip nėra? Druskų trūksta? Nežinau nežinau..

sveika
mano dukryte laaabai daug skysciu geria.kartais atrodo ,kad ji daugiau nieko nedaro tik geria ir geria doh.gif
Atsakyti
"Liaudis pati žino" kad sergantiems plaučių ligomis reikia gerti daugiau skysčių. Protingesnis žmogus pasakys, kad geriantiems mažai skysčių reikia daugiau druskos mirksiukas.gif

Aš dar kažkurioj knygoj esu skaičiusi, kad Ca trūkumas taip pat vienas iš veiksnių lemiantis vaikų plaučių susirgimus g.gif Ir homeopatikų temutėj skaičiau, mamos apie tai kalbėjo ir netgi tiesiog profilaktiškai duoda vaikams homeopatinių žirniukų..
Atsakyti
Sveikutes,

Kalbejau su gyd. apie alergiju tyrimu tiksluma, tai sake jei pvz. vaikui 2 metukai tai tikrai galima daryti tyrima is venos kraujo ir jis tikrai parodys. Galima tirti ir su tais idurimais su adatelemis, bet ten sunkiau vaika islaikyti ir jis nera labai tikslus.

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2009 11 13, 20:31)
Sveikutes,

Kalbejau su gyd. apie alergiju tyrimu tiksluma, tai sake jei pvz. vaikui 2 metukai tai tikrai galima daryti tyrima is venos kraujo ir jis tikrai parodys. Galima tirti ir su tais idurimais su adatelemis, bet ten sunkiau vaika islaikyti ir jis nera labai tikslus.

man tai labai keistas toks tvirtinimas, kad tikrai parodo smile.gif musu alergologe taip nesako. bet tyrima is kraujo jau esame dukart per gyvenima dare. paskutini karta visai neseniai, sunui buvo 2 m ir 10 men. pagal tyrimo rezultatus - maistui nealergiskas smile.gif tik vat kodel nuo kefyro, kaiusinio ji isberia puslemis, nuo kai kuriu vaisiu isberia, o tyrimas nerodo... jau nekalbu apie sokolada, kuriam neva irgi nealergiskas.
mums kur kas daugiau informacijos suteike odos durio tyrimas. nebuvo taip jau sudetinga issedeti.
aisku, kai kuriems visai mazulyciams ir kraujas parodo. jei parodo, tai labai vertingi duomenys issiaiskinant, kas dirgina ir del ko tas berimas ar kosulys
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2009 11 14, 15:08)
man tai labai keistas toks tvirtinimas, kad tikrai parodo smile.gif  musu alergologe taip nesako. bet tyrima is kraujo jau esame dukart per gyvenima dare. paskutini karta visai neseniai, sunui buvo 2 m ir 10 men. pagal tyrimo rezultatus - maistui nealergiskas smile.gif tik vat kodel nuo kefyro, kaiusinio ji isberia puslemis, nuo kai kuriu vaisiu isberia, o tyrimas nerodo... jau nekalbu apie sokolada, kuriam neva irgi nealergiskas.
mums kur kas daugiau informacijos suteike odos durio tyrimas. nebuvo taip jau sudetinga issedeti.
aisku, kai kuriems visai mazulyciams ir kraujas parodo. jei parodo, tai labai vertingi duomenys issiaiskinant, kas dirgina ir del ko tas berimas ar kosulys

mums vienas gydytojas minėjo, kad tyrimas jei ir rodo, tai rodo tuo metu esančią situaciją, kuri gali pasikeisti pvz po 3 dienų... Todėl tie tyrimai yra tik pagalbinė priemonė.
Atsakyti
man tai labai keistas toks tvirtinimas, kad tikrai parodo smile.gif  musu alergologe taip nesako. bet tyrima is kraujo jau esame dukart per gyvenima dare. paskutini karta visai neseniai, sunui buvo 2 m ir 10 men. pagal tyrimo rezultatus - maistui nealergiskas smile.gif tik vat kodel nuo kefyro, kaiusinio ji isberia puslemis, nuo kai kuriu vaisiu isberia, o tyrimas nerodo... jau nekalbu apie sokolada, kuriam neva irgi nealergiskas.

O kur jus darete ta tyrima is kraujo?
Atsakyti
keista, dėl tyrimo iš kraujo mums būtent minėjo 3 metukų amžių smile.gif Tada jį ir atliksime mažajai smile.gif

keista, nes kefyras šiaip sako nealergizuoja visiškai smile.gif Mes išsigydėm dermatitą pakeitę jogurtus į kefyrą, o egzotinius vaisius į obuolius kaimiškus.. smile.gif

Vaisiai gal ne patys jus alergizuoja, o veikia tik chemikalai,kuriais vaisiai purškiami wink.gif Maniškei taip jau yra.. Labiausiai veikia vynuogės ir mandarinai..Arba jei jau duodate tokių vaisių, prieš valgant verdančiu vandeniu gerai nuplaukit 4u.gif
Atsakyti
Mes vaikui darem kraujo tyrima kai jam buvo metai, dabar jam siek tiek virs 2-vel kartosim 4u.gif
Atsakyti
o kaip ,jums nesiule skiepytis su PNEUMO 23 vakcina?
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 11 15, 00:29)
o kaip  ,jums nesiule skiepytis su PNEUMO 23 vakcina?

mums patarė kuo mažiau papildomų skiepų imti, nes kiekvienas skiepas paaštrina dermatitą ir astmą..

SuperBaba, o kodėl kartosit tyrimą? Netikslus buvo?
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 11 15, 01:29)
o kaip  ,jums nesiule skiepytis su PNEUMO 23 vakcina?

Mums nesiule...

QUOTE(Čili @ 2009 11 15, 10:02)
SuperBaba, o kodėl kartosit tyrimą? Netikslus buvo?

Mums alergologe sake, kad reiktu kiekvienais metais ta tyrima kartoti mirksiukas.gif Todel ir kaupiames...baisu man blush2.gif
Atsakyti