QUOTE(mmusyte @ 2009 11 07, 20:14)
Nuo ko tie vaistukai lachesis?
Papildyta:
Tai namie gal ir galima prisitaikyti prie alergiškų vaikų tačiau darželyje problema.Maniškei irgi namie pabūna, tai sveika,nors ir kilimas senokai pirktas ir užuolaidos,o kaip tik darželin nueina taip ir suserga.Ten juk seni kilimai,žaislai,patalynės, nežinia kada vėdintos? Tai taip ir norisi savo patalynę nunešti,bet vyras sako nejuokink žmonių.
Papildyta:
Tai namie gal ir galima prisitaikyti prie alergiškų vaikų tačiau darželyje problema.Maniškei irgi namie pabūna, tai sveika,nors ir kilimas senokai pirktas ir užuolaidos,o kaip tik darželin nueina taip ir suserga.Ten juk seni kilimai,žaislai,patalynės, nežinia kada vėdintos? Tai taip ir norisi savo patalynę nunešti,bet vyras sako nejuokink žmonių.
Jie ne visai nuo to, nuo ko skirti, dažniausiai paskiriama moteriškoms problemoms bet mūsų atveju jie "normalizuoja" bronchus (taip gydytoja pasakė), nebevartojam salbutamolio ir singulairio, o geriam žirniukus. Na, žirniukus vėliau gert pradėjom, tad negaliu teigt kad anie chemiją atstojo. Mums ir taip tos chemijos nebereikia, ką aš žinau, gal net niekad nereikėjo
Patalynę aš drąsiai neščiau, galima gi visad auklėtojų pasiklaust jei labai nedrąsu O ligos tai akivaizdu, kad vaikai virusais pasikeičia. Manoji tai ir man prinešdavo, sirgom paskutinius metus ištisai abi