Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(Inetutia @ 2009 06 17, 14:53)
Mano vaikui ir asaroja labai ir rausta ir niezti nes jas trina ir nezinau ka daryt, kuo padet. Namie tik trina akis, o lauke tik iseinam, nors ir ne sauleta nekarsta diena, bet is karto apsiasarooja, parausta, niezti. verysad.gif
Papildyta:
o mes zyrteka pastoviai ilgas laikas naudojam ir nieko jis mums nepadeda. verysad.gif

Tai gal Jum grynai tik akytes gydyt reikia šiuo momentu. Singulairas ir taip astma gydys, o akim kažko konkrečiai lašinamo reiktų, jeigu taip vaikutis kankinas g.gif . O pas alergologę buvot? Kai prisimenu praeitus metus ir mum ta alergija visai nevaldoma buvo, nors ir vaistukus vartojom. Poveikis po tam tikro laiko atsiranda. Bjauri liga ta alergija. Kantrybės kiek įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Inetutia @ 2009 06 18, 00:53)
Mano vaikui ir asaroja labai ir rausta ir niezti nes jas trina ir nezinau ka daryt, kuo padet. Namie tik trina akis, o lauke tik iseinam, nors ir ne sauleta nekarsta diena, bet is karto apsiasarooja, parausta, niezti. verysad.gif
Papildyta:
o mes zyrteka pastoviai ilgas laikas naudojam ir nieko jis mums nepadeda. verysad.gif

Manau, jei vaikas namuose trina akytes,ji kazkas alergizuoja.Reiktu issiaiskinti kam alergiskas vaikas ir kovoti su alergenais, kitaip vaistai pades tik laikinai. Gali buti alergija dulkems, ivairioms ziedadulkems. Jei lauke tuo metu zydi medziai, kam vaikas alergiskas, rekomenuojama eiti pasivaikscioti vakare, kai nera vejuota.
Zyrtekas mums irgi nieko nepadeda, seniai jo nebeduodu, kai buna labai blogai-pageriame po puse tabletytes Tavegilio (ji galima gerti ne ilgiau 1 savaite, po to daryti pertrauka). O grynai nuo akyciu perstejimo yra Lecrolyn lasiukai, tik reiktu pasisneketi su gydytoja, kaip ilgai lasinti, po kiek lasu. Mes dar kartais sugeriame Claritine, kai nosyte stipriai bega arba nakti visiskai uzsikemsa, tik neatsimenu, ar jie turi poveiki i akytes. Reiktu sasiskaitineti internete.
Atsakyti
Zyrtec ir Claritine tinka nosytei,akytem ir odai.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2009 06 17, 15:06)
Tai gal Jum grynai tik akytes gydyt reikia šiuo momentu. Singulairas ir taip astma gydys, o akim kažko konkrečiai lašinamo reiktų, jeigu taip vaikutis kankinas  g.gif . O pas alergologę buvot? Kai prisimenu praeitus metus ir mum ta alergija visai nevaldoma buvo, nors ir vaistukus vartojom. Poveikis po tam tikro laiko atsiranda. Bjauri liga ta alergija. Kantrybės kiek įmanoma.

Taip pas alergologe buvom, bet seniai, kai dar buvo isryskejusi tik maisto alergija, o apie astma ir alergine sloga nezinojome.
Papildyta:
QUOTE(loresa @ 2009 06 17, 19:44)
Zyrtec ir Claritine tinka  nosytei,akytem ir odai.

O Claritine kaip ir zyrteca galima ilgai naudoti ar jisi tavegili panasesnis? Mums zyrtekas nepadeda tai gal reiketu pabandyt ta Claritine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetutia @ 2009 06 17, 20:11)

O Claritine kaip ir zyrteca galima ilgai naudoti ar jisi tavegili panasesnis? Mums zyrtekas nepadeda tai gal reiketu pabandyt ta Claritine? g.gif

claritine ir zyrtec galima ilgiau vartot.Del tavegil zinau tik tiek ,kad jo poveikis yra greitesnis uz zyrtec ir claritine.
Atsakyti
Merginos, ar girdejote apie Monkasta vaistukus-sako jie tokie patys kaip singulair...ir pigesni....

http://www.vaistai.l...ord=montelukast
Atsakyti
Paskaiciau temos pradzia...radau, kad apie jas jau rasote smile.gif Reikes daktares paklaust...
Atsakyti
Mergaites, mums liko Singulair'o 4mg 3 dezutes po 28 tabl, pirktas 2009 03 20d., galiojimas iki 2010.01
Jei ka domina - rasykite AZ. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2009 06 18, 15:22)
Mergaites, mums liko Singulair'o 4mg 3 dezutes po 28 tabl, pirktas 2009 03 20d., galiojimas iki 2010.01
Jei ka domina - rasykite AZ. Vilnius.

kaip liko, jums jo jau nebereikia naudoti?pasveikote? 4u.gif
Atsakyti
Gal net ne i si skyreli rasau, bet mano dukrai pries metus diagnozuota bronchine astma, buvo 3 rimti pablogejimai, gulejome ligonineje. Geriame jau metus Singulaira, purskiames Flixotide, pablogejimu nera, bet oda isberta. Problema ta, kad kai gulejome ligonineje gydytoja sake reikia gerti daug skysciu ir mano dukra eme gerti 4-5 butelius vandens po 1,5 l. Man tai atrodo siaubingai daug. O gal kabinasi kita liga cukrinis diabetas? Net nezinau, dukra sako, kad geria tam, kad neprasidetu alergijos priepolis, bet netikiu, kad galima butu isgerti tiek daug vien del to, beje, ir ar taip ilgai galima vartoti vaistus?

Beje, mergaitei 8 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avala: 20 birželio 2009 - 19:51
QUOTE(avala @ 2009 06 21, 06:49)
Gal net ne i si skyreli rasau, bet mano dukrai pries metus diagnozuota bronchine astma, buvo 3 rimti pablogejimai, gulejome ligonineje. Geriame jau metus Singulaira, purskiames Flixotide, pablogejimu nera, bet oda isberta. Problema ta, kad kai gulejome ligonineje gydytoja sake reikia gerti daug skysciu ir mano dukra eme gerti 4-5 butelius vandens po 1,5 l. Man tai atrodo siaubingai daug. O gal kabinasi kita liga cukrinis diabetas? Net nezinau, dukra sako, kad geria tam, kad neprasidetu alergijos priepolis, bet netikiu, kad galima butu isgerti tiek daug vien del to, beje, ir ar taip ilgai galima vartoti vaistus?

Beje, mergaitei 8 metai.

Troskulys yra vienas is diabeto pozymiu.Manau , jums reiktu pasitikrinti cukru kraujyje ir butu aisku. Mano sunus irgi naudoja Singulair, seniau purskemes Flixotide, bet as nepastebejau jo padidinto noro gerti.
Atsakyti
QUOTE(avala @ 2009 06 20, 20:49)

Paprašyk pediatrės gliukozės kraujo tyrimo lapelio... Ryte, nevalgius ir negėrus dukrytei paims kraują - ir viskas bus aišku, nereikės spėlioti... (Gliukozės norma - iki 5 m/mol smile.gif )
Šiaip, 4-5 buteliai po 1,5 litro vandens, viso būtų 6-7,5 litro - atrodo daugokai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 22 birželio 2009 - 10:23