QUOTE(lovely @ 2009 10 28, 20:00)
Mamkos,kurioje vaistineje maziausia priemoka uz singulair?Rase kazkuri mama,kad norfos vaistineje,tai siandien buvau--paskaiciavo vienai pakuotei 30Lt
O,man reikia abiem vaikams.
Uz singulara visur reikia damoketi.Bandykite su 15% nuolaida Norfoje
QUOTE(Amelita @ 2009 11 01, 11:48)
Sveikutes, vakar buvau Seimos vaistineje, Panoramoje. Ir paklausiau kiek kainuotu singuliar 28 4 mg pas juos su savaitgalio nuolaida 15 proc. Tai sake 25 lt.
Ir dar mums pradejo siulyt tas tabletytes monkasta. Sakau,ju juk nera kramtomu. Sako yra. Pamenu kaz kuri mamyte sitoje temoje minejo, kad perka mazajam vaikui Singuliar, nes nera Monkastos kramtomu. O didseniam perka Monkasta.
Tai va, radau ir internete:
monkasta kramtomos
Galvoju gal pabandyti jas...
Visai neblogai tie 28lt.,nors brangu,bet ka daryti
QUOTE(Amelita @ 2009 11 01, 16:09)
Mokejau su 15 proc. nuolaida Seimos vaistineje, 6 lt be keliu centu.
Cia uzka?
QUOTE(Čili @ 2009 11 03, 16:20)
gal ir galima, jei brontex sirupą irgi garinant pila ligoninėse...
Sirupai yra geriami.
Lasai yra inhaliuojami
QUOTE(Amelita @ 2009 11 04, 20:37)
Mes dabar naudojam tik Monkasta ( dar tik nuo pirmadienio), pries tai gerem 2 men. Singuliar. Dabar dar geriam Cirosept lasiukus. Imuvasha purskiu dabar tik kai buna sloga. Nes ir taip daug gauna vaistu vaikas.
Kokie jos argumentai?
Immuvashas juk kaip imunitetui padeda.Mums pasiule Imunotrofina ir Imuvasha.Mes pasirinkom Imunotrofina,kadangu sloga reciau uzpuola.Tarp kitko Camelijoje dabar jam nebloga nuolaida.Siaip jis brangus yra.
Mums aiskino,kad jei pradedate vartoti Singulara tai ji ir gerkite,bent geriau nekeisti.
Mano nuomone geriau Singulara.Nors ir mes gerem Monkasta,bet dabar geriau Singular.Medziaga ta pati,bet ...
lapkricio 11 einam pas pulmonologa-paziuresime ka pasakys mums gerti