QUOTE(Barikada @ 2009 11 03, 21:33)
mano vaikai abu buvo gydomi homeopatiniais vaistukais-c zirniukais pas homeopata. O ka norejai suzinoti?
Na, mūsų pediatrė, kurią pažįstam nuo rugpjūčio mėnesio berods, yra homeopatė. Šiaip man jinai patinka ir iš bendravimo, ir apžiūri tinkamai, ir šiaip mūsų požiūriai į gydymą sutampa. Bet jin taip nespaudžia į tą homeopatiją, tik pasiūlo karts nuo kartą ką. Aišku, ne daug kartų ir buvom. Aš žinau, kad homeopatai skirdami vaistus klausinėja apie viską, nuo gimimo iki prasirgtų ligų ypatumų. Mus, aišku, pasiklausinėjo, plius Vokietijoj vaikai turi eit į kasmetines apžiūras, kur turi atlikti visokias užduotis, mama klausimynus užpildo - taip sekama vaiko raida. Žodžiu, gydytoja iš vienos pusės pakankamai daug žino, iš kitos - man atrodo mažokai
Dabar vaikui užsitęsęs kosulys. Paskutinius kartus labai padėdavo Drosera tinktūra, bet šį kartą gal simptomai nebe tie, nepadėjo. Tuo atveju gydytoja buvo prisakius čiulpt Lachesis C30, o pradėjom kai pamačiau, kad užsitęsęs kosulys keičias (pirmadienį). Vakar naktį ir šiandien, sakyčiau, pablogėjo ir nežinau ar nuo vaistų paūmėjo, ar čia tas "keitimasis" į bronchitą krypsta, sloga vėl atsirado. Pabandžiau nete info susirast, tai Lachesis pagal būdą mums tinka, vadinas, gydytoja gerai parinko. Bet kažkaip man keista, kad taip pasakė "kai tie nepadės, anuos gerkit". Aš jau pajutau kada Drosera mums tinka - kai laringitas puola ir infekcija žemyn leidžias.. O vat Lachesis nežinau nežinau. Mes jį gėrėm rugpjūtį, kažkokio poveikio nemačiau, nors pasveikom ir dar jokių obstrukcijų neturėm nuo pavasario
Nu žodžiu, išsiplėčiau per daug
Iš principo tai mane domina vaisto paskyrimo procesas, koks tas bendravimas su rimtu homeopatu turi būti, kas homeopatą turi domint ir ko reikia geram vaistų parinkimui.
Viską lenkiu į tą pusę, kad aš bandau susivokt, ar mūsų pediatrė gera homeopatė
Papildyta:
QUOTE(daina 1 @ 2009 11 03, 22:03)
sveikutės
Norėjau paklausti, ar niekas nenaudojat imunovaško?Mums paskyrė nuo alergijos dulkių erkėms.
Kaip juokingai skamba - imunovašKas.
arba aš tokio nežinau. Yra immuwash (imuvašas sulietuvinus), jau iš pavadinimo -
immu- imunitetas - sunkiai siejamas su alergija. Bet gal klaidingai imterpretuoju..
Bet kuriuo atveju nežinau kaip jis nuo alergijos galėtų padėt
yra daugiau mamų, kurių vaikučius ši alergija kamuoja, gal daugiau ką pasakys.