Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(bumbasi @ 2009 11 03, 12:23)
o kur pirkot skysta salbutamoli ,kad garint galetu? ir gydytojos esu klausus ar yra toks ,sake kad nera... g.gif kad yra tik ventolino sirupas ir salbutamolis...

QUOTE(Čili @ 2009 11 03, 13:45)
hm, o tu matei salbutamolio skysto galiojimo laiką?.. Man sakė nuo atidarymo maždaug 10 dienų tik galioja.. Ar dar kažkoks kitoks yra jis?

Mes gyvenam Vokietijoj, tai gal pas mus ir kitas vaistų pasirinkimas.
Tas salbutamolis, kurį vartojam, po atidarymo galioja 6sav. Viso per tiek laiko neišnaudojam..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 03, 15:49)
Tas salbutamolis, kurį vartojam, po atidarymo galioja 6sav. Viso per tiek laiko neišnaudojam..

tą ir turėjau minty turbūt, na, esmė, kad trumpam laiko tarpui jie atidaryti tinka, ne metams ar panašiai..

O Lietuvoje besigarinančios ką pilat į elektrinius inhaliatorius dar? Vakar arbatžolių nuoviru garinomės - čiobreliais,šeivamedžiu,liepžiedžiais,anyžiais - kažkoks mišinys nuo kosulio, tai šiandien nebekosėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 03, 10:50)
Mmusyte,sveika prisijungusi,aišku geriau būtų, kad linksmesnėj temoj jungtųsi nauji nariai... smile.gif
Na,man aiškino apie tuos singulairus ir monkastas taip, kad praėjus tam tikram laikotarpiui nuo singulairo registracijos, jį kopijuoti turi teisę kiti, todėl atėjus į rinką pakaitalui už tą singulairą tenka daugiau primokėti.. Kažkas panašaus.. O veiklioji medžiaga ta pati, jei papildomos medžiagos neiššaukia šalutinių, tai naudojam Monkasta smile.gif
Sanatorija tai mums padėjo ir netgi labai.. Įdomu kaip šiemet bus su tais kelialapiais verysad.gif

Man vaistininke sake taip, abieju vaistuku Monkasta ir Singulair veiklioji medziaga yra ta pati. Tik SInguliar isrado tuos vaistukus, dare bandymus, tyre juos. O Monkasta nukopino, jiems teko maziau islaidu. Tarp siu vaistu gali buti skirtumas, tarp tokiu medziagu, kaip surisamosios medziagos ir panasiai. Nes situ dalyku SInguliar kaip isradejas neisduoda.

Na mes jau vakar pradejo naudoti Monkasta.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2009 11 03, 19:52)
Man vaistininke sake taip, abieju vaistuku Monkasta ir Singulair veiklioji medziaga yra ta pati. Tik SInguliar isrado tuos vaistukus, dare bandymus, tyre juos. O Monkasta nukopino, jiems teko maziau islaidu. Tarp siu vaistu gali buti skirtumas, tarp tokiu medziagu, kaip surisamosios medziagos ir panasiai. Nes situ dalyku SInguliar kaip isradejas neisduoda.

Na mes jau vakar pradejo naudoti Monkasta.

Man atrodo kad ir aš pirksiu Montekastą.O jūs kaip ar kitus vaistus naudojat žiemą?
Atsakyti
Gal kuri iš jūsų gydotės ir homeopatiniais vaistukais? Turiu omeny tikrus homeopatinius, o ne augalinius preparatus kaip umckalor. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmusyte @ 2009 11 03, 21:00)
Man atrodo kad ir aš pirksiu Montekastą.O jūs kaip ar kitus vaistus naudojat žiemą?

pataisysiu -Monkasta vadinasi 4u.gif O sudedamoji dalis montelukastum smile.gif

QUOTE(Coccinela @ 2009 11 03, 21:06)
Gal kuri iš jūsų gydotės ir homeopatiniais vaistukais? Turiu omeny tikrus homeopatinius, o ne augalinius preparatus kaip umckalor.  ax.gif

aš planavau, skaičiau apie tai, bet na nežinau, nesu tokia tvirta dėl homeopatijos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 03, 21:06)
Gal kuri iš jūsų gydotės ir homeopatiniais vaistukais? Turiu omeny tikrus homeopatinius, o ne augalinius preparatus kaip umckalor.  ax.gif

mano vaikai abu buvo gydomi homeopatiniais vaistukais-c zirniukais pas homeopata. O ka norejai suzinoti?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti, ar niekas nenaudojat imunovaško?Mums paskyrė nuo alergijos dulkių erkėms.
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2009 11 03, 21:33)
mano vaikai abu buvo gydomi homeopatiniais vaistukais-c zirniukais pas homeopata. O ka norejai suzinoti?

Na, mūsų pediatrė, kurią pažįstam nuo rugpjūčio mėnesio berods, yra homeopatė. Šiaip man jinai patinka ir iš bendravimo, ir apžiūri tinkamai, ir šiaip mūsų požiūriai į gydymą sutampa. Bet jin taip nespaudžia į tą homeopatiją, tik pasiūlo karts nuo kartą ką. Aišku, ne daug kartų ir buvom. Aš žinau, kad homeopatai skirdami vaistus klausinėja apie viską, nuo gimimo iki prasirgtų ligų ypatumų. Mus, aišku, pasiklausinėjo, plius Vokietijoj vaikai turi eit į kasmetines apžiūras, kur turi atlikti visokias užduotis, mama klausimynus užpildo - taip sekama vaiko raida. Žodžiu, gydytoja iš vienos pusės pakankamai daug žino, iš kitos - man atrodo mažokai g.gif
Dabar vaikui užsitęsęs kosulys. Paskutinius kartus labai padėdavo Drosera tinktūra, bet šį kartą gal simptomai nebe tie, nepadėjo. Tuo atveju gydytoja buvo prisakius čiulpt Lachesis C30, o pradėjom kai pamačiau, kad užsitęsęs kosulys keičias (pirmadienį). Vakar naktį ir šiandien, sakyčiau, pablogėjo ir nežinau ar nuo vaistų paūmėjo, ar čia tas "keitimasis" į bronchitą krypsta, sloga vėl atsirado. Pabandžiau nete info susirast, tai Lachesis pagal būdą mums tinka, vadinas, gydytoja gerai parinko. Bet kažkaip man keista, kad taip pasakė "kai tie nepadės, anuos gerkit". Aš jau pajutau kada Drosera mums tinka - kai laringitas puola ir infekcija žemyn leidžias.. O vat Lachesis nežinau nežinau. Mes jį gėrėm rugpjūtį, kažkokio poveikio nemačiau, nors pasveikom ir dar jokių obstrukcijų neturėm nuo pavasario g.gif

Nu žodžiu, išsiplėčiau per daug blush2.gif Iš principo tai mane domina vaisto paskyrimo procesas, koks tas bendravimas su rimtu homeopatu turi būti, kas homeopatą turi domint ir ko reikia geram vaistų parinkimui.
Viską lenkiu į tą pusę, kad aš bandau susivokt, ar mūsų pediatrė gera homeopatė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daina 1 @ 2009 11 03, 22:03)
sveikutės 4u.gif
Norėjau paklausti, ar niekas nenaudojat imunovaško?Mums paskyrė nuo alergijos dulkių erkėms.

Kaip juokingai skamba - imunovašKas. biggrin.gif arba aš tokio nežinau. Yra immuwash (imuvašas sulietuvinus), jau iš pavadinimo - immu- imunitetas - sunkiai siejamas su alergija. Bet gal klaidingai imterpretuoju..
Bet kuriuo atveju nežinau kaip jis nuo alergijos galėtų padėt unsure.gif yra daugiau mamų, kurių vaikučius ši alergija kamuoja, gal daugiau ką pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 03, 22:06)

Aš gydžiau homeopatiniais,bet mes pas nelegalų daktarą pirkome tokius žirnukus,jis labai į domiai juos pakraudavo.Sakė kad parsiveža iš Kauno tuos žirniukus.Nu gal kažkiek ir padėjo,bet po to jau organizmas priprato ,kaip ir prie bet kurių vaistų,tad vėl pradėjo sirgulioti.Tada vežiau vilniun ištyrė bronhinę astma,prirašė vaistų tada nutraukiau homeopatinius.Ir taip baigėsi mūs gydymasis homeopatija.Nors aš tikiu homeopatiniais vaistais tik reikia kantrybės ir iš karto naudoti kol organizmas neužnuodytas antibijotikais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 03, 22:06)

Sveiki,
lankomes su suneliu pas homeopata. Kaip ir pati paminejote, vizitas pas toki gydytoja labiau primena psichoterapijos seansa. Gydytojas uzduoda kalna klausimu, idemiai klausosi tavo atsakymu, uzsiraso. Tikrai apsilankymai neprimena tradiciniu vizitu pas gydytojus. Pradzioje tai atrode siek tiek keista, bet dabar jau manau kitaip.
Mielai atsakysiu i konkrecius klausimus. Prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 03, 12:50)
Mmusyte,sveika prisijungusi,aišku geriau būtų, kad linksmesnėj temoj jungtųsi nauji nariai... smile.gif
Na,man aiškino apie tuos singulairus ir monkastas taip, kad praėjus tam tikram laikotarpiui nuo singulairo registracijos, jį kopijuoti turi teisę kiti, todėl atėjus į rinką pakaitalui už tą singulairą tenka daugiau primokėti.. Kažkas panašaus.. O veiklioji medžiaga ta pati, jei papildomos medžiagos neiššaukia šalutinių, tai naudojam Monkasta smile.gif
Sanatorija tai mums padėjo ir netgi labai.. Įdomu kaip šiemet bus su tais kelialapiais verysad.gif

Sveiki. Mes sian pas savo daktare buvom, ji kai isgirdo kad praeita men monkasta vietoi singularo emem, tai oi..oi..Sake, kad tik singulara imtumem. Sian nuejau i camelija, tai28lt reikejo primoketi, o man abiem reik ax.gif O apie kelialapi mum sian uzsimine, kad neisnaudojom dar siais metais, dave laiko pagalvoti kur norim ir ar norim. Siaip visada vasara imam i palanga, vaikam dvigubas malonumas smile.gif
[
Papildyta:
QUOTE(tatrud @ 2009 11 04, 17:43)
Sveiki,
lankomes su suneliu pas homeopata. Kaip ir pati paminejote, vizitas pas toki gydytoja labiau primena psichoterapijos seansa. Gydytojas uzduoda kalna klausimu, idemiai klausosi tavo atsakymu, uzsiraso. Tikrai apsilankymai neprimena tradiciniu vizitu pas gydytojus. Pradzioje tai atrode siek tiek keista, bet dabar jau manau kitaip.
Mielai atsakysiu i konkrecius klausimus. Prasom 4u.gif

Sveiki, noreciau paklaust ar INFLUCIDAS yra grinai homeopatinis ar augalinis, daug atsiliepimu geru girdziu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeleza: 04 lapkričio 2009 - 17:27