Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

o labai brangus tie inhaliatoriai?kiek nete ziurejau tai kainos labai kandžiojasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 03, 11:46)
o labai brangus tie inhaliatoriai?kiek nete ziurejau tai kainos labai kandžiojasi verysad.gif

dabar litfarmos vaistinėse akcija sako yra, aš pirkau hiperfarma.lt, akcija Omronui buvo po 179LT ir nemokamai į namus pristatė..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 03, 11:52)
dabar litfarmos vaistinėse akcija sako yra, aš pirkau hiperfarma.lt, akcija Omronui buvo po 179LT ir nemokamai į namus pristatė..

o jie nekompensuojami visiškai?
pas mus va toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 03, 10:57)
o jie nekompensuojami visiškai?
pas mus va toks

Čia ne inhaliatorius, o paprasčiausia tūba padedanti vaikams sukvėpuoti purškiamus vaistus.

Inhaliatoriaus paskirtis skystį paversti garais, kurių vaikas turi įkvėpti. Pvz., mes tos tūbos nebenaudojam, tik į keliones įsimetu nes nenoriu inhaliatoriaus su savim tampytis. O salbutamolį naudojam skystam pavidale, kartu su druskele inhaliuojam kai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 03, 12:26)
Čia ne inhaliatorius, o paprasčiausia tūba padedanti vaikams sukvėpuoti purškiamus vaistus.

Inhaliatoriaus paskirtis skystį paversti garais, kurių vaikas turi įkvėpti. Pvz., mes tos tūbos nebenaudojam, tik į keliones įsimetu nes nenoriu inhaliatoriaus su savim tampytis. O salbutamolį naudojam skystam pavidale, kartu su druskele inhaliuojam kai reikia.

aa aišku.ačiū
Atsakyti
paskirtis skystį paversti garais, kurių vaikas turi įkvėpti. Pvz., mes tos tūbos nebenaudojam, tik į keliones įsimetu nes nenoriu inhaliatoriaus su savim tampytis. O salbutamolį naudojam skystam pavidale, kartu su druskele inhaliuojam kai reikia.

o kur pirkot skysta salbutamoli ,kad garint galetu? ir gydytojos esu klausus ar yra toks ,sake kad nera... g.gif kad yra tik ventolino sirupas ir salbutamolis...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 03, 11:50)
Mmusyte,sveika prisijungusi,aišku geriau būtų, kad linksmesnėj temoj jungtųsi nauji nariai... smile.gif
Na,man aiškino apie tuos singulairus ir monkastas taip, kad praėjus tam tikram laikotarpiui nuo singulairo registracijos, jį kopijuoti turi teisę kiti, todėl atėjus į rinką pakaitalui už tą singulairą tenka daugiau primokėti.. Kažkas panašaus.. O veiklioji medžiaga ta pati, jei papildomos medžiagos neiššaukia šalutinių, tai naudojam Monkasta smile.gif
Sanatorija tai mums padėjo ir netgi labai.. Įdomu kaip šiemet bus su tais kelialapiais verysad.gif

Sakykit merginos kaip man visų pasiskaityti atsakyma?Man į elektroninį viskas eina bet aš nelabai susigaudau blush2.gif
Atsakyti
O salbutamolį naudojam skystam pavidale, kartu su druskele inhaliuojam kai reikia.

hm, o tu matei salbutamolio skysto galiojimo laiką?.. Man sakė nuo atidarymo maždaug 10 dienų tik galioja.. Ar dar kažkoks kitoks yra jis?

QUOTE(bumbasi @ 2009 11 03, 13:23)
kad yra tik ventolino sirupas ir salbutamolis...

ventolinas ir yra salbutamolis, ta pati medžiaga smile.gif

QUOTE(mmusyte @ 2009 11 03, 13:47)
Sakykit merginos kaip man visų pasiskaityti atsakyma?Man į elektroninį viskas eina bet aš nelabai susigaudau blush2.gif

hm, tai ne elektroniniam pašte skaityk, o forume smile.gif galima atsisakyti forumo nustatymuose atsakymų į el.paštą...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 03, 14:45)
ventolinas ir yra salbutamolis, ta pati medžiaga smile.gif

zinau smile.gif bet ventolino sirupo negalima garint, jisai tik geriamas. o cia rase kad garina su inhaliatorium... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 03, 15:07)
zinau  smile.gif  bet ventolino sirupo negalima garint, jisai tik geriamas. o cia rase kad garina su inhaliatorium... g.gif

gal ir galima, jei brontex sirupą irgi garinant pila ligoninėse... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 03, 15:20)
gal ir galima, jei brontex sirupą irgi garinant pila ligoninėse... g.gif

ar tikrai sirupa pila? yra ir lasai specialiai garinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 03, 15:38)
ar tikrai sirupa pila? yra ir lasai specialiai garinimui  ax.gif

nedrįsiu ginčytis g.gif
Atsakyti