Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(Vadovė @ 2009 11 02, 12:13)
mums atlygio nereikia,kad tik jums padetu 4u.gif
jus is vilniaus?

o koki inhaliatoriu naudojate?

Vilniuj šeštadienį būsim bigsmile.gif

naudojam Omron smile.gif

QUOTE(Coccinela @ 2009 11 02, 12:20)
O kodėl mineraliniu o ne fiziologiniu tirpalu? Ir kokį vandenį naudojat? Kiek kartų ir kokiais kiekiais?  ax.gif

Mineraliniu, nes sanatorijoje mums tai labai padėjo wink.gif Kol nebaisiai kosėja,naudojam tik prieš miegą 10min (3ml kažkur), jei baisiau kosėja 3k dienoj po 10 min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 02, 12:18)
Mineraliniu, nes sanatorijoje mums tai labai padėjo wink.gif Kol nebaisiai kosėja,naudojam tik prieš miegą 10min (3ml kažkur), jei baisiau kosėja 3k dienoj po 10 min smile.gif

Na, taip, bet aš klausiau kurį būtent. Vytautą, Boržomį ar ne tokį mineralizuotą? ax.gif

Jetus, tai gal aš per ilgai inhaliuoju? unsure.gif na, bet mums 4ml tiksliau virš 20min užtrunka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 02, 13:22)
Na, taip, bet aš klausiau kurį būtent. Vytautą, Boržomį ar ne tokį mineralizuotą?  ax.gif

Jetus, tai gal aš per ilgai inhaliuoju?  unsure.gif na, bet mums 4ml tiksliau virš 20min užtrunka  unsure.gif

na, aš kopijuoju sanatorijos visą reikalą biggrin.gif Tai ir mineralką naudojam ne tokį mineralizuotą, Tichė 4u.gif Gazo visai atrodo nėra, tik vos kažkiek jaučiasi tų druskų skonis silpnas smile.gif Draugei buvau paskolinusi keletui dienų, tai va berniuką nuo baisių karkaliukų išgelbėjom bigsmile.gif

Nežinau ar per ilgai, mums skirdavo visada 10min, o instrukcijos priede rašo kiek kokio vaisto prie kokios ligos reikia ml pilti, tai gaunasi kiek gaunasi tų minučių turbūt.. smile.gif
Atsakyti
Mes tai naudojame negyvosios jūros druską, vaistinėje pirkome, keletas žirneliu ant biški virinto vandens, kad ištirptų, prasiskiestų. Mums sakė kad užtenka 5min. tris kartus dienoj. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sisiukas @ 2009 11 02, 13:50)
Mes tai naudojame negyvosios jūros druską, vaistinėje pirkome, keletas žirneliu ant biški virinto vandens, kad ištirptų, prasiskiestų. Mums sakė kad užtenka 5min. tris kartus dienoj.  g.gif

kokį inhaliatorių naudojat?
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2009 10 26, 17:32)

Esu žiauriai pasimetusi unsure.gif
Tiesa dėl Singulair kramtomų tablečių pirkimo, aš labai skaudžiai nukentėjau kai pirmam kursui pirkau Šiauliuose Valerijono vaistinėje, turėjau damokėti 44 Lt.
Antra kursą pirkau Norfos vaistinėje ir nepatikėsit - nereikėjo visai damokėti bigsmile.gif

Papildyta:

Kai gulėjome lygoninėje, tai man gydytoja sakė kad visi lygoniai turintys plaučių ligų problemų linkę prakaituoti.
Kogero tai pirmas ispėjimas, kad reikia pradėt gilintis ir ieškoti ligų  unsure.gif

Ko gero jus nupirkote ne Singular,o Monkasta.Uz ja nieko nereikia damoketi
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 02, 13:18)
Vilniuj šeštadienį būsim bigsmile.gif
naudojam Omron smile.gif

parašiau jums až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 02, 16:08)
kokį inhaliatorių naudojat?

elektrinį, microlife firmos.
Atsakyti
QUOTE(sisiukas @ 2009 11 02, 21:24)
elektrinį, microlife firmos.

O ji paprastai israso? Mum israse ta duda, tai vyriasnioji gerai kvepuoja, o mazoji kaip nuo ugnies bega kaip bezaisdama kalbinciau. Ligonineje fiziologini galim sedet iki 10min, patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeleza @ 2009 11 03, 10:38)
O ji paprastai israso? Mum israse ta duda, tai vyriasnioji gerai kvepuoja, o mazoji kaip nuo ugnies bega kaip bezaisdama kalbinciau. Ligonineje fiziologini galim sedet iki 10min, patinka g.gif

neišrašo tokių, pirkti reikia, čia gariniai inhaliatoriai..
Atsakyti
Sveikos mamytės.Esu naujokė,vakar tik prisijungiau į mamyčių gretas.Noriu šia tema ir aš pasidalyti.Auginu dukra-Agnę 5 metų,su astma jau seniai vargstam ir ko tik neišbandėm.Taip pat naudojam Singulairą ir visus kitus vaistus.Žiemą darome pertrauką nuo visų vaistų, išskyrus Singulairą.Taip dabar atsirado jo pakaitalas Montekastas ir nežinia ,kuris geriau,nors Vilniaus daktarė pataria geriau Singulairą.Bet vaistinėje sako jie niekuo nesiskiria, tik kad kitos firmos,o be to jie ir pigiau gaunasi primokėti.šį mėnesį dar pirkau Singulairą.O sanatorją gaunam antri metai,nes daktarė sako priklauso kiekvienais metais.Esam iš Druskininkų tai labai patogu,nereikia nei palatos ,tik į procedūras vaikštom.Tačiau ar padeda iki šiol negaliu pasakyt,nes šiemet iš kart po sanatorijos nuėjus į darželį apsirgo,aišku lenvesne forma. ax.gif
Atsakyti
Mmusyte,sveika prisijungusi,aišku geriau būtų, kad linksmesnėj temoj jungtųsi nauji nariai... smile.gif
Na,man aiškino apie tuos singulairus ir monkastas taip, kad praėjus tam tikram laikotarpiui nuo singulairo registracijos, jį kopijuoti turi teisę kiti, todėl atėjus į rinką pakaitalui už tą singulairą tenka daugiau primokėti.. Kažkas panašaus.. O veiklioji medžiaga ta pati, jei papildomos medžiagos neiššaukia šalutinių, tai naudojam Monkasta smile.gif

Sanatorija tai mums padėjo ir netgi labai.. Įdomu kaip šiemet bus su tais kelialapiais verysad.gif
Atsakyti