QUOTE(zeniania @ 2009 10 31, 10:05)
2. Pediatre israse broncho-munal geriamaja vakcina. Reiktu pradet nuo 1os men dienos, iseina iki tol kol nuvaziuosim pas pulmonologa. Ar kas davinejot savo vaikams? Ar padejo?
4. Maniske irgi prakaituoja naktimis, bet tik kai paumeja. Tiesa pas mus kambariuose temperatura dazniausiai buna nuo20 iki 25,26laipsniu. Tai cia ka blogai? Reiktu vesiau?
4. Maniske irgi prakaituoja naktimis, bet tik kai paumeja. Tiesa pas mus kambariuose temperatura dazniausiai buna nuo20 iki 25,26laipsniu. Tai cia ka blogai? Reiktu vesiau?
2. Neduočiau palaukit geriau pulmonologo patarimo ir pasiskaitykit, kokie šalutiniai poveikiai. Apskritai, ne pro šalį apsišviesti apie skiepų poveikį imuninei sistemai ir sąsajas su BA.
4. Aš asmeniškai manau reik miegot visad iki 18laipsnių šilumoj - bet čia tik mano mano asmeninė nuomonė . Ir atviras langas labai gerai naktim - kvėpavimą palengvina: sloga atslėgsta, gryno gaivaus oro daugiau. Manoji kai dar laringitinė, tai ir prie gero minuso langą atlapoju naktį, o iš baimės kad neperšaltu nusispardžiusi kartu su ja porą naktų pamiegu