Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(zeniania @ 2009 10 31, 10:05)
2. Pediatre israse broncho-munal geriamaja vakcina. Reiktu pradet nuo 1os men dienos, iseina iki tol kol nuvaziuosim pas pulmonologa. Ar kas davinejot savo vaikams? Ar padejo?
4. Maniske irgi prakaituoja naktimis, bet tik kai paumeja. Tiesa pas mus kambariuose temperatura dazniausiai buna nuo20 iki 25,26laipsniu. Tai cia ka blogai? Reiktu vesiau?

2. Neduočiau schmoll.gif palaukit geriau pulmonologo patarimo ir pasiskaitykit, kokie šalutiniai poveikiai. Apskritai, ne pro šalį apsišviesti apie skiepų poveikį imuninei sistemai ir sąsajas su BA. 4u.gif
4. Aš asmeniškai manau reik miegot visad iki 18laipsnių šilumoj - bet čia tik mano mano asmeninė nuomonė ax.gif . Ir atviras langas labai gerai naktim - kvėpavimą palengvina: sloga atslėgsta, gryno gaivaus oro daugiau. Manoji kai dar laringitinė, tai ir prie gero minuso langą atlapoju naktį, o iš baimės kad neperšaltu nusispardžiusi kartu su ja porą naktų pamiegu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 01, 19:45)
o kuo jis netiko unsure.gif sudetis ta pati unsure.gif

Paprasčiausiai sugėrėm visa pakeli monkasto jokiu pagerėjimu nebuvo verysad.gif ir tik vėl nusipirkus singulair pradėjo rimt kosulys, gydytoja aiškino, kad tik veiklioji medžiaga ten ta pati, o sudedamuju daliu farmacininkai paprastai neatskleidžia todel veikimas gali skirtis net iki 40-50 procentu, tačiau nebūtinai visiem monkastas turi netikti.Nors mum nepavyko su juo susidraugauti, ka darysi. g.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif
Ir mes norėtume prisijungti, astma sergame jau 6 metai, naudojame hormonus, turim didelę alergiją dulkėms verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,

na, mums monkasta tinka, tuo džiaugiuosi, nes mažiau išleidžiame vaistams... Bet kai pamąstau kiek išleisdavome sirupukams,tinktūroms ir t.t., kol nebuvo diagnozuota BA doh.gif doh.gif Šimtais litų pastoviai, pradedant vitaminais ir papildais, baigiant visokiais bronteksais " karkalų skystinimui" doh.gif doh.gif Kiek bereikalingos chemijos vaikas išgėrė,baisu... Todėl iš dalies ir džiaugiuosi,kad mažajai taip anksti nustatė diagnozę, nefarširuojam tų sirupų..

Beje, mamos, kieno vaikučiai alergiški dulkių erkutėms, kokią patalynę perkate? Pagalves,čiužinius ir t.t. 4u.gif PAsidalinkit patirtimi, nes man atrodo kiek bepirkčiau skirtingo pluošto antklodžių ir pagalvių, nieks netinka, po nakties čiaudinti atsibunda ir su alergine sloga doh.gif
Atsakyti
mergaitės,gal kam reikia SINGULAIR MINI 4MG.mes turime 34vnt.galioja iki 2010-11.geriamosios granules.Dovanoju arba keisčiausi i tokias pat tik kramtomas tabletes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vadovė: 02 lapkričio 2009 - 10:47
Čili, manoji alergiška šiek tiek dulkių erkutėms. Manau, pakanka nusipirkti sintetinę patalynę. Na, gal ne iš maksimos, bet ir nelabai aš tikiu prekybininkų skiedalas apie tas erkutes ir spec. čiužinius irnesakyk.gif
Erkutei įsiveisti reikia maisto, ko sintetinėj patalynėj ir nebūna. Na, o toliau tereikia laikytis patalų higienos: reikia patalus vėdinti, čiužinius vartyti, patalynę dažnai keisti. Galima periodiškai patalus įkišti į šaldymo kamerą arba per žiemos speigą kaip kokia senolė - išnešti ant braškančios tvoros per dieną palaikyti rolleyes.gif Kieno vaikučiai prakaituoja ypatingai svarbu gerai patalus vėdinti, nes erkutėms ir drėgmės reikia..

Pabandyk skalbimo mašinoj virinimo programa išplauti (įmesk dar teniso kamuoliukų jei turi, kad į gumulus viskas nesukristų). Čiužinio neišplausi, bet bent užvalkalą.. Sako, ne pačios erkutės alergizuoja, o jų išmatos - tai teoriškai plovimas visad padėt turėtų. Ir tada vėdink, vėdink kas dieną į balkoną nunešus ir stebėk- gal padės 4u.gif

Itin jautriems žmonėms būna spec. užvalkalas čiužiniui, neva pro jį niekas neprasigeria į čiužinio vidų, tada užtenka praplaut vis patį užvalkalą ir tiek. Tai tas gal tikrai dar geresnis pramonininkų išmišlas, bet šiaip tai aš visą bėda higienai mesčiau schmoll.gif mūsų senoliai ant šienikų ar pūkuos miegodavo, nu ir nei vieno to erkutės nesugraužė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 02, 08:34)
Beje, mamos, kieno vaikučiai alergiški dulkių erkutėms, kokią patalynę perkate? Pagalves,čiužinius ir t.t. 4u.gif PAsidalinkit patirtimi, nes man atrodo kiek bepirkčiau skirtingo pluošto antklodžių ir pagalvių, nieks netinka, po nakties čiaudinti atsibunda ir su alergine sloga doh.gif

Mano vaikinas ir mergina miega su sintetinem pagalvem ir vilnonem kaldrom. Kol miegojo ant pukiniu pagalviu, tai labai ciaudedavo, dabar situacija smarkiai pagerejus...
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 02, 10:34)
mergaitės,gal kam reikia SINGULAIR MINI 4MG.mes turime 34vnt.galioja iki 2010-11.geriamosios granules.Dovanoju arba keisčiausi i tokias pat tik kramtomas tabletes

paimčiau mažajai... Tablečių neturiu, bet kažkuo atsilyginčiau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 02, 11:25)
Mano vaikinas ir mergina miega su sintetinem pagalvem ir vilnonem kaldrom. Kol miegojo ant pukiniu pagalviu, tai labai ciaudedavo, dabar situacija smarkiai pagerejus...

Maniškė miega ant sintetinės pagalvės skalbiamos 60 laipsnių, klojama grynos vilnos antklode vėdinama.. Patalynę keičiu pastoviai,virinimo programa skalbiu, net nežinau.. MĖginau medvilnės kaldryte kloti, tada prakaituoja baisiai doh.gif
Na, mėginsiu dažniau vėdinti balkone gal..
Atsakyti
Norėčiau pasitart mamytės, o kaip dėl inhaliacijų vaikams, kad ir su druskomis, kad bent biški drėkint. Esu maža žinovė šios baisios ligos, nes tik prieš gerą mėnesį mums nustatė, kad turime alerginę astmą. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sisiukas @ 2009 11 02, 11:54)
Norėčiau pasitart mamytės, o kaip dėl inhaliacijų vaikams, kad ir su druskomis, kad bent biški drėkint. Esu maža žinovė šios baisios ligos, nes tik prieš gerą mėnesį mums nustatė, kad turime alerginę astmą.  cry.gif

maniškės su mineraliniu vandeniu inhaliuojasi smile.gif Žinokit,padeda, vaistų kvėpuojamų nenaudojam...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 02, 11:43)
paimčiau mažajai... Tablečių neturiu, bet kažkuo atsilyginčiau wink.gif

mums atlygio nereikia,kad tik jums padetu 4u.gif
jus is vilniaus?

QUOTE(Čili @ 2009 11 02, 11:55)
maniškės su mineraliniu vandeniu inhaliuojasi smile.gif Žinokit,padeda, vaistų kvėpuojamų nenaudojam...

o koki inhaliatoriu naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 02, 10:55)

O kodėl mineraliniu o ne fiziologiniu tirpalu? Ir kokį vandenį naudojat? Kiek kartų ir kokiais kiekiais? ax.gif

Mano dukra ilgokai kosti, buvo atsibodę jau tas inhaliatorius, nes po pusvalandį tris kartus per dieną gerokai jėgų atima doh.gif Bet reiks jau šiandien vėl pradėt, gal pagaliau pribaigsim tą nedorėlį kosulį blush2.gif
Atsakyti