Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(Vadovė @ 2009 10 29, 10:23)
o dažnai tas švilpimas girdisi?ar tik ta viena kartą?mano dukra tada pamenu dar ir knarkti pradejo tai man aiškino,kad tai normalu kai sergame verysad.gif

na isgirdau ta svilpima pirma karta ir vieninteli. siryt kai rengemes i darzeli... O knarkia maniskis daznai. Nors ir adenoidai isoperuoti. Bet pastebejau kad paskutinem dienom kvepuoja daug sunkiau...Nepatinka man visa tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 10 29, 11:01)
na isgirdau ta svilpima pirma karta ir vieninteli. siryt kai rengemes i darzeli... O knarkia maniskis daznai. Nors ir adenoidai isoperuoti. Bet pastebejau kad paskutinem dienom kvepuoja daug sunkiau...Nepatinka man visa tai doh.gif

Svilpimas apsunkina kvepavima.Maniskis nuo liepos menesio pasvilpauja, kartais net su cypimu tas garsas iseina arba ikvepus gaunasi.Ranka prie krutines pridejus girdisi, o jei ausi pridedi, tai svilpia kaip reikiant.Mums didino vaistu dozes,issisukome be antibiotiku biggrin.gif
Kai labai isvilpia,tai sunaus prasau atsikoseti,bet taip issirdies,tuomet spilpimas aprimsta.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 10 29, 09:14)
Ar esat kuri girdejus kad svilptu vaikas ikvepdamas? g.gif

būna retkarčiais smile.gif

QUOTE(shimmer @ 2009 10 29, 09:43)
Mano sūneliui yra vidutinio sunkumo astma+ alerginis rinitas, atopinis dermatitas-vartojam 2-3 vaistus kasdien-

maniškei lygiai tas pats- viens prie vieno smile.gif Todėl ir susimąsčiau apie tuos invalidumus.. O kaip daro bronchoskopiją? smile.gif Čia ne ta vadinama spirograma?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 10 29, 12:03)

maniškei lygiai tas pats- viens prie vieno smile.gif Todėl ir susimąsčiau apie tuos invalidumus.. O kaip daro bronchoskopiją? smile.gif  Čia ne ta vadinama spirograma?

ne, spirograma visai kas kita
stai kaip atliekama:
Bronchoskopija
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 10 29, 14:03)
stai kaip atliekama:
Bronchoskopija

nuorodą blogai parašėt.. Adresiuko neįvedėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 10 29, 14:03)
stai kaip atliekama:
Bronchoskopija

QUOTE(Čili @ 2009 10 29, 19:49)
nuorodą blogai parašėt.. Adresiuko neįvedėt smile.gif

gal dabar rodys
Bronchoskopija
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 10 30, 08:47)

oho ohmy.gif Mano kaimynui darė be narkozės šitą baisumą, sako visko gyvenime mačiau,bet tokio skausmo pakelt nelabai galėjau... Bet vaikiukams berods su narkoze pilna daro ją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 10 30, 09:16)
oho ohmy.gif Mano kaimynui darė be narkozės šitą baisumą, sako visko gyvenime mačiau,bet tokio skausmo pakelt nelabai galėjau... Bet vaikiukams berods su narkoze pilna daro ją g.gif

Taip daro vaikams su narkoze

Klausiu del to, gal kieno vaikuciams dare ar siule daryti?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 10 30, 10:12)
Taip daro vaikams su narkoze

Klausiu del to, gal kieno vaikuciams dare ar siule daryti?

mums siulė,bet mes atsisakėme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 10 30, 19:18)
mums siulė,bet mes atsisakėme 4u.gif

o kodel atsisakete ir kokia priezastis, kad siule?
gal Kauno klinikose siule?
Atsakyti
sveiki, norečiau prisijungti prie jusu temos 4u.gif mum 4,5 metuku, turim diagnoze - vidutinio sunkumo BA ir AR. Vargstam jau 2 metus. verysad.gif Norėjau paklausti kaip čia dėl tu invalidimo grupių?Buvo minėta pradžioj, kad galima gauti.Tai kaip iš tikrųju su tom grupem, duoda jas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 10 30, 19:23)
o kodel atsisakete ir kokia priezastis, kad siule?
gal Kauno klinikose siule?

mums siulė kai gulėjome antakalnio klinikose vilniuje.aš atsisakiau,nes nelabai itikino mane,kad pas dukra yra BA.Mums diagnoze nustate be sio tyrimo.kaip dakatre pasake sia diagnoze labiau rasoma del to,kad vaistai kompensuojami doh.gif .tokie kaip dusimai pas ja nebuna.tik kai pvz labai kosti tada sunkiau kvepuoja.dare alergini tyrima tai pas mus nezymi alergija.kaip ir nealergine astma.be to mane gazdino narkoze 2metu vaikuciui verysad.gif
jei dusti pradetu dukryte tai tikrai gerai pagalvociau apie si tyrima unsure.gif
Atsakyti