Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(Jeleza @ 2009 10 28, 19:54)
Siaip nelabai gal rasi, visas vyras aplakste(pas mus mieste tik6 yra), visur primoket reikia. Daugelis ima monkasta, esam bande, nemaciau skirtumo ir primoketi nereikia smile.gif Man ir abiem reikia ax.gif

Euro vaistineje priemoka 25Lt+2 euro Lt pereina i kortele.Penktadieni teks paklausti gydytojos del berimo, gal teks visai singulair nutraukti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes dičkei tai perkam Monkasta, singulairo analogą smile.gif Jokio skirtumo, tik kainoje hihihi.gif Bet va mažiams iki 2 metukų singulairą tik granulėmis galima vartoti, o monkastos nėra tokiu pavidalu,tik tabletėmis, todėl mažei vis dar brangųjį singulairą ir perku... verysad.gif

Šalutinių poveikių nepastebėjau nuo jokių vaistų. Tiesa,skaičiau straipsnį įdomų apie tam tikrų ligų vaikiukų elgesį, tai astmininkai priskiriami prie jautresnių, judresnių vaikų, maniškėms tai labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 10 28, 21:52)
Sveikos,
mes dičkei tai perkam Monkasta, singulairo analogą smile.gif Jokio skirtumo, tik kainoje hihihi.gif Bet va mažiams iki 2 metukų singulairą tik granulėmis galima vartoti, o monkastos nėra tokiu pavidalu,tik tabletėmis, todėl mažei vis dar brangųjį singulairą ir perku... verysad.gif

Šalutinių poveikių nepastebėjau nuo jokių vaistų. Tiesa,skaičiau straipsnį įdomų apie tam tikrų ligų vaikiukų elgesį, tai astmininkai priskiriami prie jautresnių, judresnių vaikų, maniškėms tai labai tinka smile.gif

O,jusu mergaiciu neberia?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 10 28, 22:10)
O,jusu mergaiciu neberia?

beria tik nuo maisto priedų smile.gif Dažniausiai nuo vynuogių doh.gif Matyt daug gėrio ten jose privaryta.. ph34r.gif
Atsakyti
labas rytas mergaitės 4u.gif
norėjau pasiklausti ar kuri nors yra tvarkiusi del invalidumo popierius?Mano dukrytei prieš metus nustatė BA.
Musu šeima stovi eilėje dėl socialinio busto tai mes ten šiokius tokius popierius keitėme ir mums pasakė,kad mes galime stotis i neigaliuju eile,nes BA j45 forma pagal istatyma yra priskirta prie invalidumo blink.gif
Atsakyti
Sveiki,

maniškei vienai yra lengvos formos BA, kitai vidutinio sunkumo, bet dėl invalidumo nieko nesako gydytoja.. Prašyti kažkaip neišmokstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 10 29, 08:54)
Sveiki,

maniškei vienai yra lengvos formos BA, kitai vidutinio sunkumo, bet dėl invalidumo nieko nesako gydytoja.. Prašyti kažkaip neišmokstu blush2.gif

Čili pas mus irgi nieko nesako,o aš kazkaip ir niekad neklausiu.Bet dabar pagalvojau jei tikrai už ventolina.singuliaira ir fliuksotida tiek reikes moketi tai mes neistemsime taip verysad.gif
Pas mus giminėje iš mano pusės yra astmininku verysad.gif
Atsakyti
Siryt isgirdau kaip vaikinas ikvepdamas susvilpe unsure.gif Niekad nera to buve. Jam labai juokinga pasirode, bet man... Gal tik pasigirdo, bet kazin... Iskart ventolino sukvepavo pora doziu. Jisai man visdar kosti rytais. Vakare retkarciais dar. Jauciu reiks kita savaite nevest i darza...
Ar esat kuri girdejus kad svilptu vaikas ikvepdamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 10 29, 09:14)

mano dukrai taip yra buve kelis kartus.bet pas tada dar plius plaučių uždegimas buvo
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 10 29, 09:18)
mano dukrai taip yra buve kelis kartus.bet pas tada dar plius plaučių uždegimas buvo

blink.gif ryt jauciu varysiu pas gydytoja... o jei... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 10 29, 08:54)
Sveiki,

QUOTE(Vadovė @ 2009 10 29, 09:05)
Čili pas mus irgi nieko nesako,o aš kazkaip ir niekad neklausiu.Bet dabar pagalvojau jei tikrai už ventolina.singuliaira ir fliuksotida tiek reikes moketi tai mes neistemsime taip verysad.gif
Pas mus giminėje iš mano pusės yra astmininku verysad.gif

Mano sūneliui yra vidutinio sunkumo astma+ alerginis rinitas, atopinis dermatitas-vartojam 2-3 vaistus kasdien-del invalidumo kaip ir priklauso kaip ir ne-esant tokiai situacijai kaip šiuo metu Lietuvoje duoda tik esant sunkiai astmai-nors yra ir išimčių.Turi prieš būti atlikti tyrimai.
Mes kaip tik ruošiamės bronchoskopijai-guldys į stacionarą ištyrimui-kodėl vartojant tiek vaistukų-būklė nei gerėja, nei prastėja.
Tad abejoju kad gausite invalidumą esant lengvai ar vidutinio sunkumo astmai.
Mes jau du metai turim vidutinio sunkumo-ir nieko mes negaunam.
Tad minėjau, kadangi ruošiamės bronchoskopijai neras jokių kitų pakitimų, reiškias pas mus jau sunki astma ir tada didins hormoninių vaistukų dozes ir tada jau skiriamas invalidumas verysad.gif taip man aiškino KMUK gydytoja

QUOTE(bumbasi @ 2009 10 29, 09:14)
Siryt isgirdau kaip vaikinas ikvepdamas susvilpe unsure.gif Niekad nera to buve. Jam labai juokinga pasirode, bet man... Gal tik pasigirdo, bet kazin... Iskart ventolino sukvepavo pora doziu. Jisai man visdar kosti rytais. Vakare retkarciais dar. Jauciu reiks kita savaite nevest  i darza...

Maniškis dažnai švilpia ir ikvėpdamas, ir iškvėpdamas.Netgi švilpia pašokinėjęs, ar palakstęs netgi minimaliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 10 29, 09:30)
blink.gif ryt jauciu varysiu pas gydytoja... o jei... doh.gif

o dažnai tas švilpimas girdisi?ar tik ta viena kartą?mano dukra tada pamenu dar ir knarkti pradejo tai man aiškino,kad tai normalu kai sergame verysad.gif

QUOTE(shimmer @ 2009 10 29, 09:43)
Mano sūneliui yra vidutinio sunkumo astma+ alerginis rinitas, atopinis dermatitas-vartojam 2-3 vaistus kasdien-del invalidumo kaip ir priklauso kaip ir ne-esant tokiai situacijai kaip šiuo metu Lietuvoje duoda tik esant sunkiai astmai-nors yra ir išimčių.Turi prieš būti atlikti tyrimai.
Mes kaip tik ruošiamės bronchoskopijai-guldys į stacionarą ištyrimui-kodėl vartojant tiek vaistukų-būklė nei gerėja, nei prastėja.
Tad abejoju kad gausite invalidumą esant lengvai ar vidutinio sunkumo astmai.
Mes jau du metai turim vidutinio sunkumo-ir nieko mes negaunam.
Tad minėjau, kadangi ruošiamės bronchoskopijai neras jokių kitų pakitimų, reiškias pas mus jau sunki astma ir tada didins hormoninių vaistukų dozes ir tada jau skiriamas invalidumas verysad.gif taip man aiškino KMUK gydytoja

ačiū už paaiškinima 4u.gif
Atsakyti