QUOTE(klaudi @ 2009 06 12, 08:55)
Man irgi butu idomu,kokio amziaus jusu vaikas ir kokio laipsnio astma sergat, ar seniai? Is savo praktikos noreciau parasyti, kadangi isbandem su sunum ir homeopatija. Sergam jau 3metai lengva alerginio pobudzio astma.Kai gydemes homeopatiskai, gydytoja apgyde atopini dermatita ir alergini rinita, tikrai siek tiek padejo. Kas liecia astma,ji pasake:jus gi zinot, astma neisgydoma,ir skyre lasiukus, esant priepuoliui, o siaip paliko gerti Singulaira. Ji neskaite kad tai kazkoks labai kenksmingas vaistas. Tie lasiukai , uzejus priepuoliui, mums nelabai padejo, vistiek purskemes Ventolina. Bandziau as nuimti sunui Singulaira,aisku su pulmonologes zinia, deja , be jo mes gyvent nelabai galim. Kokias dvi paras buvo daugmaz ramu, o i trecia prasidejo kosuliai su obstrukcijom. Zodziu, labai butu idomu, kaip jums sekasi su tais homeopatiniais preparatais gyventi, ar uztenka ju, ar salia dar geriat vaistus nuo astmos?
Bandysiu visoms mamoms is karto atsakyti
Mano vaikui siuo metu 2.6 m. Po 4 obstrukciniu bronchitu Santariskese gydytoju konsiliumas mums astmos nenustate (pagal tyrimu rezultatus), taciau pulmonologe po 15 min. apziuros, beveik neziurejusi tyrimu, pasake, kad mums BA. Buvo aisku tik viena, kad ne alergines kilmes (tyrimai parode).
Suabejojome sia diagnoze ir, kaip ir rasiau, nieko nevartojome, uzsiraseme pas homeopata. Gyvename tik su zirniukais, jokiu papildomu vaistu nevartojame. Buvome neseniai i kelione isvyke i siltus krastus. Veziausi inhaliatoriu su Ventolinu, taciau neprireike (aciu Dievui).
Kreipemes i homeopata, kuris yra is Ukrainos ir atvyksta cia konsultuoti. Jo pavarde Popov. Jeigu kam idomu, atsiusiu tel. Nr. i AZ. Ir del kainos galesiu parasyti (kazkaip nesinori cia viesai skelbti be zmogaus sutikimo...).
Noriu tiketis, kad mano suneliui ne astma ir tikiu, kad pasveiksime. Gal pernelyg optimistiskai sneku, bet juk mama turi tiketis geriausio. Gal rudeni paumes bedeles ir kreipsiuos i Jus visas patarimu ir pagalbos, bet dabar dziaugiuosi sunelio sveikatele.
Mielai atsakysiu i visus klausimus.
Sveikatos visiems!