Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(Coccinela @ 2009 10 19, 20:21)
Jeigu drėkina, tai ilgalaikis vartojimas daro meškos paslaugą..  unsure.gif

Na man jis panasus i humer, bent jau kai isipurski.

Imuwashas valo, drekina, sutepa. Atstato fiziologini nosies sekreto PH.

Mums ji skyre gydytoja. Man tai jis patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 19 spalio 2009 - 19:34
QUOTE(Amelita @ 2009 10 19, 20:32)
Na man jis panasus i humer, bent jau kai isipurski.

nu tai humer negalima ilgai naudoti.. smile.gif Turi juk veikti natūrali nosies gleivinės apsauga šiaip.. Va Švedijoj laksto vaikiukai su liūliu, tėvai nieko nepurškalioja ir sveiki kaip ridikiukai ten visi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 10 19, 20:34)
nu tai humer negalima ilgai naudoti.. smile.gif Turi juk veikti natūrali nosies gleivinės apsauga šiaip.. Va Švedijoj laksto vaikiukai su liūliu, tėvai nieko nepurškalioja ir sveiki kaip ridikiukai ten visi biggrin.gif biggrin.gif

Mums gydytoja patare ji purski pvz. pries einant i darzeli kas ryta.
Nemanau kad tie du ipurskimai ka nors negero padaro. Tuo labiau, kad vaikas maziau serga sloga. Nes jei mums sloga, tada kosulys.

O jus bandet savo vaikuciams duoti greifrutu seklu citrosept. Mums gyd. alergologe patare menesi pagert, kad sustipretu vaiko organizmas.

citrosept

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 19 spalio 2009 - 19:40
QUOTE(Čili @ 2009 10 19, 12:09)
matai, o mums rekomendavo įsigyti, o ir sanatorijoje iš visų procedūrų ši labiausiai padėdavo išsikosėti smile.gif Netgi buvom nutraukę visus vaistus kol inhaliavomės mineraliniu vandeniu 2 savaites... smile.gif Na,bent nepakenks toks daiktas - ar laringito atveju, ar gerklės uždegimo ir t.t. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi užsisakiau. laukiu kol atkeliaus. Dar ir prie slogų visokių gerai. Na, išbandysim, tai pasipasakosim koks čia poveikis biggrin.gif

QUOTE(tatrud @ 2009 10 19, 13:51)
Mamytes,

noreciau paklausti, kaip kovojate su gilia, kunkuliuojančia sloga? Maniskiui jau 3 sav. neduoda kvepuoti. Sneka per nosi, trukdo miegoti.
Bandziau valyti svirkstu su natur.saltinio vandeniu. Na, vaikui sios egzekucijos labai nepatinka ir naudos ypatingos nepastebejau.
Buciau dekinga, jei pasidalintumete patirtimi.

O su tokiu snargliatraukiu blush2.gif ne patogiau būtų viską išvalyti? Mums dar "Sinupretas" gerai veikia. Bet sloga slogai nelygu, tai ir vaistukai skirtingi tinka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 19 spalio 2009 - 21:48
Imuwashą ir mes naudojom, bet kaina lūkesčių neatitiko. Apskritai jokio didesnio poveikio nei druska nosiai nepastebėjau.

Man labiausiai patinka Physiomer druskos tirpalas thumbup.gif Viena imunologijos dėstytoja man rekomendavo, neva, jame yra sidabro dalelių ir šiaip sudėtis šiek tiek skiriasi nuo Humerio. Nežinau, kiek ten tiesios, bet man purkštukai thumbup.gif jie skirti skirtingo amžiaus vaikams, turiu aš jų visokių prikaupus, tad keičiam pagal poreikį. O paveiksliukas kur nupaišytas, kad vaiką reik guldyt ant šono ir purkšt tam tikru kampu link nosies junginės tol, kad pro kitą landą ims trykšti skystis, žinokit, ne šiaip sau pavaizduotas. Bet man irgi atrodo tikra egzekucija ir labai retai taip drastiškai elgiuos blush2.gif
Mums dar labai tinka Euphorbium compositum homeopatinis purškaliukas.
O šiaip kam tikrai labai bėda, ypač jei snarglys pūlingas, tai eikit spaust pediatro, kad išrašytų receptą vaistinėj gaminamiems lašams su antibiotikais. Ar bent jau su kokiu baktericidu. Ir ne pro šalį būtų adenoidus pasitikrint, jei tai nuolatinė problema unsure.gif

Citrocepto analogą tik visai neseniai nusipirkom, kol kas nuomonės neturiu. Bet įtariu, padeda tiek pat, kiek juodasis ridikas ar citrina su medum. Iš visų bandytų "imuniteto eliksyrų" man vis tik labiausiai patinka ežiuolės preperatai.
Tik šiuo metu anei vieno nieko nenaudojam imuniteto stiprinimui, o ir šiaip jokių vaistų apart Singulair ir salbutamolį, kai sergam. Noriu, kad organizmas pagaliau pats išsijudintų, nes man atrodo per tą chemijos kiekį jis visas išsiderinęs. Pvz., mano vaikas beveik niekada neturi temperatūros unsure.gif

Uch, na ir prirašiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 10 19, 21:58)
Noriu, kad organizmas pagaliau pats išsijudintų, nes man atrodo per tą chemijos kiekį jis visas išsiderinęs. Pvz., mano vaikas beveik niekada neturi temperatūros  unsure.gif

Uch, na ir prirašiau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Na, tu prirašei, aš paskaičiau lotuliukas.gif
O ka su ežiuole naudojot? Man gydytoja irgi liepė pabandyt, bet kažkaip nieko konkretaus neparekomendavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2009 10 19, 23:04)
drinks_cheers.gif
Na, tu prirašei, aš paskaičiau  lotuliukas.gif
O ka su ežiuole naudojot? Man gydytoja irgi liepė pabandyt, bet kažkaip nieko konkretaus neparekomendavo  unsure.gif

Tikiuos, iš to paskaitymo bent kam kažkokia nauda bus biggrin.gif

Man priimtiniausia forma buvo ekstraktas. Immunal vadinas, berods g.gif
Būna dar kramtomų tablečių visokių, su cukrum ir visokiais krakmolais, kad veikliąją medžiagą surištų, dažų kokių patraukliam rusvam įvaizdžiui sukurti.... rolleyes.gif
hihihi.gif

Va, prisiminiau dar, kad turintiems BA rekomenduojami žuvų taukai.. bet tiesą sakant apie žuvų taukus aš labai įvairių nuomonių girdėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 10 19, 22:58)
Imuwashą ir mes naudojom, bet kaina lūkesčių neatitiko. Apskritai jokio didesnio poveikio nei druska nosiai nepastebėjau.

Man labiausiai patinka Physiomer druskos tirpalas  thumbup.gif Viena imunologijos dėstytoja man rekomendavo, neva, jame yra sidabro dalelių ir šiaip sudėtis šiek tiek skiriasi nuo Humerio. Nežinau, kiek ten tiesios, bet man purkštukai  thumbup.gif jie skirti skirtingo amžiaus vaikams, turiu aš jų visokių prikaupus, tad keičiam pagal poreikį. O paveiksliukas kur nupaišytas, kad vaiką reik guldyt ant šono ir purkšt tam tikru kampu link nosies junginės tol, kad pro kitą landą ims trykšti skystis, žinokit, ne šiaip sau pavaizduotas. Bet man irgi atrodo tikra egzekucija ir labai retai taip drastiškai elgiuos  blush2.gif
Mums dar labai tinka Euphorbium compositum homeopatinis purškaliukas.
O šiaip kam tikrai labai bėda, ypač jei snarglys pūlingas, tai eikit spaust pediatro, kad išrašytų receptą vaistinėj gaminamiems lašams su antibiotikais. Ar bent jau su kokiu baktericidu. Ir ne pro šalį būtų adenoidus pasitikrint, jei tai nuolatinė problema  unsure.gif
Citrocepto analogą tik visai neseniai nusipirkom, kol kas nuomonės neturiu. Bet įtariu, padeda tiek pat, kiek juodasis ridikas ar citrina su medum. Iš visų bandytų "imuniteto eliksyrų" man vis tik labiausiai patinka ežiuolės preperatai.
Tik šiuo metu anei vieno nieko nenaudojam imuniteto stiprinimui, o ir šiaip jokių vaistų apart Singulair ir salbutamolį, kai sergam. Noriu, kad organizmas pagaliau pats išsijudintų, nes man atrodo per tą chemijos kiekį jis visas išsiderinęs. Pvz., mano vaikas beveik niekada neturi temperatūros  unsure.gif

Uch, na ir prirašiau  rolleyes.gif

Labai dekoju uz patarimus.
Ne, problemele laikina ir sekretas ne pulingas, todel nuo antibiotiku susilaikysiu. Siaip esu "kuo maziau vaistu" pozicijos salininke, todel tradiciniai lasai - vibrocil ir pan. tikrai ne man.
Sudominot su Euphorbium compositum... Pasiskaitysiu apie ji.
Imuniteto palaikymui naudojame Weledos krykliu sirupa ir zuvu taukus.
Aciu mamytems uz patarimus ir nuomones. Sveikateles!
Atsakyti
Sutinku su Coccinela 4u.gif
Mums irgi gerai padeda Euphorbium compositum homeopatinis purškaliukas nuo slogos.
O del ežiuolės preparatų bijau duoti, nes maniškiui alergine astma-o kam alergiskas dar nesityrem.
Planuojam pasidaryti ši tyrimą KMUK-gal kas nesenai daretes kiek dabar kainuoja tas mokamas, kur kam alergiškas ištiria?
Ir dar kai buvom Druskininkuose sanatorijoje-gydytoja rekomendavo Bionail žuvų taukus-nes atseit tik jie gaminami iš mažų jaunų žuvų-tunų ir juose nėra švino ir kt.kenksmingų medžiagų kaip kt.žuvų taukuose-nežinau kiek čia teisybės g.gif
Dar mums siūlė nusipirkti barsuko taukus-jie rusiški vaistai, bet tikrai sako gerai sergant astma-didina atsparumą ligoms ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 10 19, 23:13)
Va, prisiminiau dar, kad turintiems BA rekomenduojami žuvų taukai.. bet tiesą sakant apie žuvų taukus aš labai įvairių nuomonių girdėjus  g.gif

aš tai girdau, nors irgi girdėjau nekokių pasisakymų, bet daugiausia teigiamų unsure.gif

Skaičiau užvakar straipsnį, kad trumpo poveikio vaistai (mano atveju ventolinas ir flixotidas) duoda daug neigiamų pasekmių organizmui, kai tuo tarpu ilgo poveikio - singulairas ar monkasta kokia vertinami labai gerai, žodžiu ateityje bus siekiama kontroliuoti astmą ilgo poveikio šitais vaistais be hormoninių...
Man tai ranka sunkiai kyla metinukei hormonus inhaliuot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 10 20, 07:15)
Planuojam pasidaryti ši tyrimą KMUK-gal kas nesenai daretes kiek dabar kainuoja tas mokamas, kur kam alergiškas ištiria?
Ir dar kai buvom Druskininkuose sanatorijoje-gydytoja rekomendavo Bionail žuvų taukus-nes atseit tik jie gaminami iš mažų jaunų žuvų-tunų ir juose nėra švino ir kt.kenksmingų medžiagų kaip kt.žuvų taukuose-nežinau kiek čia teisybės g.gif
Dar mums siūlė nusipirkti barsuko taukus-jie rusiški vaistai, bet tikrai sako gerai sergant astma-didina atsparumą ligoms ir t.t.

Kraujo tyrimas kainuoja 184 Lt. su centais 4u.gif
O apie barsuko taukus ir as labai geru atsiliepimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2009 10 20, 09:35)
Kraujo tyrimas kainuoja 184 Lt. su centais  4u.gif
O apie barsuko taukus ir as labai geru atsiliepimu  biggrin.gif

sveikos,

as irgi apie barsuko taukus duag girdejusi. o kur ji perkat?
apie zuvies taukus taip pat labai skirtinga info pasiekia mane, todel nebegeriam kolkas jo g.gif linu semenu alieju vietoj zuvu tauku gerem.

mes irgi isirasom i astmininku sarasa, nors dar oficialiai musu neirase, nes laukiam vizito pas musu norima pulmonologe.. 1,5 men. eile...

turejom nuo gimimo alergija daugeliui maisto produktu, po to ir atopini dermatita, po to obstrukciniu bronchitu serija pavasari. atejo ruduo ir vel grizo tie bronchitai su nepalyginamai stipresniais kosuliais - dusuliais verysad.gif kiekvienas pasigautas virusiukas virsta tuo dusinanciu kosuliu galiausiai.
sunaus kosulys visalaik toks pat is esmes, schema smile.gif : para sauso kosulio, dazno, po valanda dvi be perstojo praktiskai, tankus kvepavimas. po paros jau atsipuciam, nes prasideda slapias su atsikosejimu ir kur kas retesnis kosulys. ech... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kietute: 20 spalio 2009 - 13:18