Imuwashą ir mes naudojom, bet kaina lūkesčių neatitiko. Apskritai jokio didesnio poveikio nei druska nosiai nepastebėjau.
Man labiausiai patinka Physiomer druskos tirpalas
Viena imunologijos dėstytoja man rekomendavo, neva, jame yra sidabro dalelių ir šiaip sudėtis šiek tiek skiriasi nuo Humerio. Nežinau, kiek ten tiesios, bet man purkštukai
jie skirti skirtingo amžiaus vaikams, turiu aš jų visokių prikaupus, tad keičiam pagal poreikį. O paveiksliukas kur nupaišytas, kad vaiką reik guldyt ant šono ir purkšt tam tikru kampu link nosies junginės tol, kad pro kitą landą ims trykšti skystis, žinokit, ne šiaip sau pavaizduotas. Bet man irgi atrodo tikra egzekucija ir labai retai taip drastiškai elgiuos
Mums dar labai tinka Euphorbium compositum homeopatinis purškaliukas.
O šiaip kam tikrai labai bėda, ypač jei snarglys pūlingas, tai eikit spaust pediatro, kad išrašytų receptą vaistinėj gaminamiems lašams su antibiotikais. Ar bent jau su kokiu baktericidu. Ir ne pro šalį būtų adenoidus pasitikrint, jei tai nuolatinė problema
Citrocepto analogą tik visai neseniai nusipirkom, kol kas nuomonės neturiu. Bet įtariu, padeda tiek pat, kiek juodasis ridikas ar citrina su medum. Iš visų bandytų "imuniteto eliksyrų" man vis tik labiausiai patinka ežiuolės preperatai.
Tik šiuo metu anei vieno nieko nenaudojam imuniteto stiprinimui, o ir šiaip jokių vaistų apart Singulair ir salbutamolį, kai sergam. Noriu, kad organizmas pagaliau pats išsijudintų, nes man atrodo per tą chemijos kiekį jis visas išsiderinęs. Pvz., mano vaikas beveik niekada neturi temperatūros
Uch, na ir prirašiau