QUOTE(Coccinela @ 2009 10 07, 10:26)
Neskiepyčiau
Pasigilinkite į vakcinas, nepasigėdykit iš vakaro pasiklaust pavadinimo gamintojo ir nete pasiieškokit. Ne taip jau retai kaip viena iš vakcinos komplikacijų - astminiai susirgimai
Man atrodo, kad aš su skiepais savo dukrai ir prižaidžiau. Susigundžiau geriamom vakcinom, mane viena mama buvo perspėjus, kad nete klaidžioja kad astmą gali iššaukt - galvą pakraipiau ir vis tiek sugėrėm..., nu ir ką, po pusmečio pripažino BA..
Pasigilinkite į vakcinas, nepasigėdykit iš vakaro pasiklaust pavadinimo gamintojo ir nete pasiieškokit. Ne taip jau retai kaip viena iš vakcinos komplikacijų - astminiai susirgimai
Man atrodo, kad aš su skiepais savo dukrai ir prižaidžiau. Susigundžiau geriamom vakcinom, mane viena mama buvo perspėjus, kad nete klaidžioja kad astmą gali iššaukt - galvą pakraipiau ir vis tiek sugėrėm..., nu ir ką, po pusmečio pripažino BA..
na mes dar nesiskiepijom nei karto nei nuo gripo nei pniaumo vakcina,astma atsirado po plauciu uzdegimo ir pliaurito,tik atvesus orams ir isejus i darzeli prasidejo vel ligos,todel ir siulo skiepytis nuo gripo,o tuo paciu ir pniaumo vakcina ,todel ir klausiu kurios skiepijo sia vakcina nuomones,su gripo skiepu viskas aisku einam ir skiepijames,o toliau matysim ka daryti