Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(Amelita @ 2009 10 03, 17:57)
Idomu kodel taip? Gal paaiskintumete kas placiau?
puslapis apie asma

Vasara pakliuvome pas kita pediatre,tai ji mums paaiskino:kad kas tinka vieniems,nebutinai turi tikti kitiems.Sako,dregnas juros oras suaktyvino visa tai,kas buvo uzslepta.Mes dar pernai pasiskiepijome Pneumo 23,kad nesirgtume kvepavimo ligomis,o pasirodo sirgome astma,tik vaiku pediatre nieko neitare ir niekur nesiunte. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 10 04, 10:06)
Vasara pakliuvome pas kita pediatre,tai ji mums paaiskino:kad kas tinka vieniems,nebutinai turi tikti kitiems.Sako,dregnas juros oras suaktyvino visa tai,kas buvo uzslepta.Mes dar pernai pasiskiepijome Pneumo 23,kad nesirgtume kvepavimo ligomis,o pasirodo sirgome astma,tik vaiku pediatre nieko neitare ir niekur nesiunte. doh.gif

Nesmagu jei jura negerai. Idomu kaip mums bus kita vasara...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2009 10 04, 09:42)
Nesmagu jei jura negerai. Idomu kaip mums bus kita vasara...

Stebesiu ir as kita vasara,gal bus pasikeitimu,po vaistuku vartojimo g.gif
Atsakyti
labas visoms jungemes ir mes prie jusu ax.gif
Mano mergaitei irgi diagnozavo astma bet mum israse vaistus NEPLIT gal kas irgi bandet? gal turit atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(armantule @ 2009 10 04, 16:10)
labas visoms jungemes ir mes prie jusu ax.gif
Mano mergaitei irgi diagnozavo astma bet mum israse vaistus NEPLIT gal kas irgi bandet? gal turit atsiliepimu?

Papasakok savo mergytes istorija, kaip jums viskas nutiko? Nuo ko prasidejo,kaip nustate gyd. BA?
Atsakyti
Mano mergaite labai kosejo paskui pradejo naktimis dusti tai kreipemes i pulmonologa padare nuotrauka, spirograma ir nustate kad tai astma kadangi visa tai buvo vasara tai kol kas paliko stebeti jos bukle bet alergijos nera o pakoset tai pakosti kadangi dar sioj srity esame naujokes bet paskaicius jusu foruma niekur neradau kad kas vartotu tokius vaistus kaip mum kad skyre. Be viso to ji dar serga psoriaze
Atsakyti
Laba diena.

Dukrai vel paumejo astma. Daktare siuncia sanatorijon.

Gal pasidalinsit patirtim, jei turit - i kuria geriau vaziuot: Abromiskese ar Kacergineje?

Aciu.
Atsakyti
Sveikutes, mes siuo metu masazuojamas, poliklinikoj skyre 5 bronchu masaziukus. Masaziste sake, kad labai gerai masaza gauti bent 1 karta i 2 men.

Tai sakiau spausim gyd,kad mums vis skirtu masaziukus.

Atsakyti
sveikos ,noriu paklausti ar kuri skiepijote savo vaikiuka pniaumo vakcina,ar kiek sumazejo astmos priepuoliukai ,nes siandien gydytoja informavo kad astma serganciam vaikuciui priklauso nemokamas skiepas nuo gripo,ir patare kartu skiepyti pniaumo skiepa g.gif
Atsakyti
Neskiepyčiau schmoll.gif
Pasigilinkite į vakcinas, nepasigėdykit iš vakaro pasiklaust pavadinimo gamintojo ir nete pasiieškokit. Ne taip jau retai kaip viena iš vakcinos komplikacijų - astminiai susirgimai schmoll.gif
Man atrodo, kad aš su skiepais savo dukrai ir prižaidžiau. Susigundžiau geriamom vakcinom, mane viena mama buvo perspėjus, kad nete klaidžioja kad astmą gali iššaukt - galvą pakraipiau ir vis tiek sugėrėm..., nu ir ką, po pusmečio pripažino BA.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 10 07, 09:33)
sveikos ,noriu paklausti ar kuri skiepijote savo vaikiuka pniaumo vakcina,ar kiek sumazejo astmos priepuoliukai ,nes siandien gydytoja informavo kad astma serganciam vaikuciui priklauso nemokamas skiepas nuo gripo,ir patare kartu skiepyti pniaumo skiepa g.gif

Pernai rugpjuti skiepijau pneumo 23 metus nesirgome,o dabar viskas isnaujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 10 07, 11:26)
Neskiepyčiau  schmoll.gif
Pasigilinkite į vakcinas, nepasigėdykit iš vakaro pasiklaust pavadinimo gamintojo ir nete pasiieškokit. Ne taip jau retai kaip viena iš vakcinos komplikacijų - astminiai susirgimai  schmoll.gif
Man atrodo, kad aš su skiepais savo dukrai ir prižaidžiau. Susigundžiau  geriamom vakcinom, mane viena mama buvo perspėjus, kad nete klaidžioja kad astmą gali iššaukt - galvą pakraipiau ir vis tiek sugėrėm..., nu ir ką, po pusmečio pripažino BA..  doh.gif

va ir mes gerem ribumonyl ( atrodo taip vadinasi). efekto nepastebejau, bet tais metais ir prasidejo BA. gal tik sutapimas? g.gif siaip ar taip daugiau nebegeriam, o vartojam zuvu taukus ir vit C.
Atsakyti