Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma V tema

QUOTE(karolina262 @ 2009 09 19, 13:27)
4u.gif sveikutes.na pastebejau kad temuke maziau skaitoma tai norisi pasidziaugti kad musu ligoniukai maziau serga ax.gif
na o mes visa vasara nesirgome naudojom tik singulari 4mg.rugpjuti dareme pertrauka isvis be vaistuku.daktare dziauges kad eina reikaliukai geryn.bet va jau savaitele kaip sloga nepraeina ir geklyte buvo pradejus skaudet.tai purskem tantum verde nuo gerklytes,bet sloga vis nepraeina.tai bijau net pagalvot kad musu asma dar yra. unsure.gif o taip tikejausi kad pasveikom.
sekmes jums ir nesirkit 4u.gif

mum irgi prasidejo sloga taip staigiai ir stipriai, kad supanikavau,gal sienlige (lyg ir nebuvo nuo ko). dabar praeina po biski. kiek pastebejau, pazistamu vaikuciai irgi kazkokia slogyte pasigave vaiksto. nieko nepadarysi, ruduo prasidejo...
Atsakyti
Sveiki, noreciau paklaust, gal kas zinot apie priemone nuo dulkiu erkuciu "Matrixan". Drauges 2 metuku vaikas alergiskas pieno laktozei, ziedadulkem, dulkiu erkutem ir dar ten bala zino kam, o dabar jam jau bronchine astma. Tai gydytoja jiem sake apie sita priemone purksti baldam, bet nerandam pirkt jo. ir dar, koki ciuzini jam reiktu miegoti, kad nealergizuotu. siaip jis daznai trina akytes ir nosi.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 09 21, 15:33)
Sveiki, noreciau paklaust, gal kas zinot apie priemone nuo dulkiu erkuciu "Matrixan". Drauges 2 metuku vaikas alergiskas pieno laktozei, ziedadulkem, dulkiu erkutem ir dar ten bala zino kam, o dabar jam jau bronchine astma. Tai gydytoja jiem sake apie sita priemone purksti baldam, bet nerandam pirkt jo. ir dar, koki ciuzini jam reiktu miegoti, kad nealergizuotu. siaip jis daznai trina akytes ir nosi.

Kaz kokiu priemoniu maciau Droge. Bet nezinau ar jos padetu tokiu atveju. Manau reiktu pakeisti baldus i kokius odinius. O ciuziniai Dormeo yra spec. alergiskiems vaikams. Arba yra tokios paklodes, anklodes usvalkalai, paklodes uzvalkalai Senukuose, Kotrynoje, kur sulaiko skyscius. T.y.kaip ir ju paskirtis yra apsaugoti nuo sysiaus.Bet ant ju pakuotes yra parasyta,kad per juos nepraeina tos erkutes. Tipo tinka alergiskiems vaikams.
Atsakyti
Nuo tų užvalkalų bent jau manoji stipriai šušdavo ( o pirkti buvo tikrai ne patys pigiausi ir patvirtinti ten visokių britų alergologų asociacijų ir t.t.), bet jie visiškai nekvėpuodavo 4u.gif

Ir dar dėl čiužinių - nu ne vien tik dormeo čiužiniai apsaugo, dormeo nėra tas stebuklingas žodis, kuris saugo smile.gif Dulkių erkutės nesiveisia putų poliuretano čiužiniuose. O norint nusipirkti neblogą čiužinį (aš asmeniškai tokiu dormeo nelaikau, bet tai tik mano nuomonė) reikia žiūrėti poliuretano tankį ir kt. savybes 4u.gif

Priemonių anksčiau buvo kažkokiu kitokiu pavadinimu vaistinėse pirkti, gal ir dabar būtų 4u.gif Milbiol lyg pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 09 07, 11:41)
mano suneliui pirmiausia atsiranda sloga ,o kita diena ir dusulys atsiranda verysad.gif ,i darzeli paejo 3 dieneles ir susirgom schmoll.gif

ir mano mazuliui taip pat verysad.gif Kol kas dar nezinom, kokios kilmes BA - treciadieni einam pas pulmonologe, ziuresim...Tikimes isaugti ir pasveikti, to paties visiems linkime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 09 07, 12:41)
mano suneliui pirmiausia atsiranda sloga ,o kita diena ir dusulys atsiranda verysad.gif ,i darzeli paejo 3 dieneles ir susirgom schmoll.gif

Maniškiui prieš du metus tos trys dienos buvo kaip užkeiktos. Trys dienos daržely - trys savaitės namie, jau net juokėmės (pro ašaras) per metus susitvarkė, bet prireikė nemažai laiko ir geležinės kantrybės. Mums jau gydytoja žadėjo darželį uždrausti. doh.gif Vos ne vos išsisukom.

QUOTE(persikiuks @ 2009 09 19, 18:46)
mum irgi prasidejo sloga taip staigiai ir stipriai, kad supanikavau,gal sienlige (lyg ir nebuvo nuo ko). dabar praeina po biski. kiek pastebejau, pazistamu vaikuciai irgi kazkokia slogyte pasigave vaiksto. nieko nepadarysi, ruduo prasidejo...

Kai tik po vasaros išėjom į darželį ir mum tuoj pat prasidėjo sloga, ji jau trys savaitės niekaip nepraeina, matyt alerginė. Purškiu lufa compositum lyg ir padeda, o gal tai sūnelio normali būsena, tik kad aš per vasarą pamiršau? g.gif
Atsakyti
labukas noriu prisijungt ir pasidalint savo patirtim mano berniukas jau10metu serga misria vidutinio sunkumo bronchine astma pradzia buvo nuo3men buvo labai sunku 3paros renimaciniam savaite palatoj dvi trys dienos namie dauk ka keitem net gyvenama vieta vaiko kambari net spintos nebuvo bet nieks nepadejo miegojom ant grikiu ciuzinio ir pagalves i darzeli nesem grikiu pagalve dabar mum jau 10metu ir dziaugiuosi kad tik kelius kartus atsiduriam ligoninej kas liecia sanatorijas siulau paciom skambintis i sanatorija registruotis o gyd privalo uzpildyti lapa jei kas neaisku visa informacija jum gali suteikt ligoniu kasos jum kantrybes su leliukais serganciais
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2009 09 21, 19:13)
O ciuziniai Dormeo yra spec. alergiskiems vaikams. Arba yra tokios paklodes, anklodes usvalkalai, paklodes uzvalkalai  Senukuose, Kotrynoje, kur sulaiko skyscius. T.y.kaip ir ju paskirtis yra apsaugoti nuo sysiaus.Bet ant ju pakuotes yra parasyta,kad per juos nepraeina tos erkutes. Tipo tinka alergiskiems vaikams.

Pasidarius alergijos testa gali buti alergiskas lateksui, o juk ciuiziniai is latekso, arba jei tose paklodese yra gumos, tai kad blogiau nepasidarytu.
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2009 09 22, 08:40)
Pasidarius alergijos testa gali buti alergiskas lateksui, o juk ciuiziniai is latekso, arba jei tose paklodese yra gumos, tai kad blogiau nepasidarytu.

Apie lateksa nieko nesake. Sianakt vel buvo blogai, sako kosti neatsikosti, atsibunda verkia, tai keis patalyne visa, bet vel - i kokia, kad nesukelti to kosulio arba dusulio. Irgi sake, man jau baisu, nebezinau ka begalvot ir daryt, menuo namie, savaite ligoninej, vel menuo namie ir vel savaite ligoninej.. Darzelis tai jiems uzdraustas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 22 rugsėjo 2009 - 09:10
QUOTE(Ragany @ 2009 09 22, 10:10)
Apie lateksa nieko nesake. Sianakt vel buvo blogai, sako kosti neatsikosti, atsibunda verkia, tai keis patalyne visa, bet vel - i kokia, kad nesukelti to kosulio arba dusulio. Irgi sake, man jau baisu, nebezinau ka begalvot ir daryt, menuo namie, savaite ligoninej, vel menuo namie ir vel savaite ligoninej.. Darzelis tai jiems uzdraustas...

Mes darem ta eilini testa kur duria i rankyte keleta duriu ir darem mokama 160 ar 190 Lt, ten yra smulkiau alergenai, erkutes, lateksas, medziai ir t.t. Zinosite tiksliau ar kam alergiski, nuo ko saugotis.
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2009 09 22, 10:16)
Mes darem ta eilini testa kur duria i rankyte keleta duriu ir darem mokama 160 ar 190 Lt, ten yra smulkiau alergenai, erkutes, lateksas, medziai ir t.t. Zinosite tiksliau ar kam alergiski, nuo ko saugotis.

man rods kazkoki yra dare , kur mokejo nepigiai, daba tik nebepamenu.. O alergija yra pieno laktozei, erkutems, ziedadulkems...
Atsakyti
QUOTE(Liutasi @ 2009 09 22, 08:05)

Kai tik po vasaros išėjom į darželį ir mum tuoj pat prasidėjo sloga, ji jau trys savaitės niekaip nepraeina, matyt alerginė. Purškiu lufa compositum[U] lyg ir padeda, o gal tai sūnelio normali būsena, tik kad aš per vasarą pamiršau?  g.gif

kokie cia vaistukai? ar hormoniniai?
Atsakyti