QUOTE(Rustė @ 2009 06 03, 13:00)
va jum ir atsakymas.
negalima taip drąsiai dėti nuogų vaikų foto į internetą, jau čia mačiau mergaitės parašė, kad negali žinoti kur koks pedofilas ką galvoja pamatęs tokią foto...
iš seniau nuogų tai gal ir liko, tvirtinau ne aš. dabar trinu tokias iš karto, kad nebūtų kokių nesusipratimų paskui.
kad tie iskripeliai skradziai zeme prasmegtu,o normalus zmones galetu pasidziaugti kudikiais

.

Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 12:21)

gi tai jums '

' kad už saviškį balsuoti negalite, ne man, o dėl to

būna tik tiems, kurie iš kitų balsų nesitiki. kiti nei dėl to skundžias, nei į parašus dedas, nes tiesiog deda gražių vaikučių gražias nuotraukas, kurios balsų gauna ir taip, be šeimos balsavimo ir išprašytų balsų. aš balsuoju tik už gražias

o tos, kurios balsuoja praktiškai tik pačios nes nuotraukas įdėjo nesitikėdamos kitų balsų dėl to labai nemažai paniurzga šioje temoje

jeigu įdėtą nuotrauką kas laikytų verta kitų balsų - argi balsuotų pati ir prašinėtų tą daryti šeimos ir pažystamų?

užtat man ir patinka sm konkursai - dedamos gražios nuotraukos, negalima agituoti balsuoti kitiems ir balsuoti pačiai, o jei nuotrauka nekokia - balsų skaičius tą labai akivaizdžiai parodo, nors būna ir tokių, kurios nuotraukos kritiką priima kaip joje esančio žmogaus įžeidimą

o man patinka vieno balso sistema

.na sedeciau ir spausdinciau ta balsavimo migtuka.nesamones,nesitikiu daug balsu uz saviskius,na ikeliau nuotraukiciu,malonu kad balsuoja,yra ir graziu nuotrauku,bet kiekvienas vaikas yra grazus,o mamai jis pats graziausias,todel protingos mamos ir balsuoja uz visus vaikucius