Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 11:39)
balsiukas nuo musu  4u.gif
Papildyta:
Oi blogai mama galvoja, man kaip tik labai patinka ta nuotrauka , ukiska , bet labai silta, as uz ja balsuoju thumbup.gif
Papildyta:
Oi visai susimaisiau, jusu Nirse labai faina nuotrauka, o tos mamytes tai net nuorodos nera uz ka balsuoti  g.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Aš šiandie prabalsavau už visus šios temos vaikučius wub.gif

QUOTE(viktutes @ 2009 06 03, 08:06)
bet šiaip yra nuotraukėlių ir tokių atviresnių, kaip sakant, tikrai mačiau kelias ax.gif

Čia viena iš atviresnių g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 11:29)
Nesuprantu aš jūsų.

vadinas ir savęs nesuprantat, nes gi tik pritariu jums - tikra tragedija kad už saviškį balsuoti neleidžia, o iš kitų balsų nesitikima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 11:58)
vadinas ir savęs nesuprantat, nes gi tik pritariu jums - tikra tragedija kad už saviškį balsuoti neleidžia, o iš kitų balsų nesitikima unsure.gif

Taip, žinoma, labai blogai. Bet nenusiminkit, ne jums vienai taip. Na kodėl gi iš kitų balsų nesitikite? O kur jūsų nuotrauka, atiduočiau balsą, jei negalite pati balsuoti. Todėl ir parašiau, kad jūsų nesuprantu, kai pritarėt, kad balsuot negalit, nes jūsų nuotraukos tai neradau. smile.gif Įsidėkit į parašą. smile.gif

Man irgi jau kelios dienos už savo vaikutį balsuot neleidžia, bet džiaugiuos, kad kai kam patinkame, kai kas pabalsuoja. Nelaimėsim, bet ne tame esmė, džiaugiuos, kad pamačiau kiek čia daug draugiškų mamyčių. biggrin.gif Ačiū visoms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 03 birželio 2009 - 11:17
QUOTE(aristokat @ 2009 06 03, 11:54)
Aš šiandie prabalsavau už visus šios temos vaikučius wub.gif
Čia viena iš atviresnių g.gif
user posted image

aga jau šita sakyčiau iš atviresnių, bet yra ir daugiau
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 06 03, 12:15)
aga jau šita sakyčiau iš atviresnių, bet yra ir daugiau

bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 12:08)
Taip, žinoma, labai blogai. Na kodėl gi iš kitų balsų nesitikite? O kur jūsų nuotrauka, atiduočiau balsą, jei negalite pati balsuoti. Įsidėkit į parašą. smile.gif

biggrin.gif gi tai jums ' verysad.gif ' kad už saviškį balsuoti negalite, ne man, o dėl to verysad.gif būna tik tiems, kurie iš kitų balsų nesitiki. kiti nei dėl to skundžias, nei į parašus dedas, nes tiesiog deda gražių vaikučių gražias nuotraukas, kurios balsų gauna ir taip, be šeimos balsavimo ir išprašytų balsų. aš balsuoju tik už gražias smile.gif o tos, kurios balsuoja praktiškai tik pačios nes nuotraukas įdėjo nesitikėdamos kitų balsų dėl to labai nemažai paniurzga šioje temoje rolleyes.gif
jeigu įdėtą nuotrauką kas laikytų verta kitų balsų - argi balsuotų pati ir prašinėtų tą daryti šeimos ir pažystamų? smile.gif užtat man ir patinka sm konkursai - dedamos gražios nuotraukos, negalima agituoti balsuoti kitiems ir balsuoti pačiai, o jei nuotrauka nekokia - balsų skaičius tą labai akivaizdžiai parodo, nors būna ir tokių, kurios nuotraukos kritiką priima kaip joje esančio žmogaus įžeidimą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 03 birželio 2009 - 11:29
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 11:21)
biggrin.gif  gi tai jums ' verysad.gif ' kad už saviškį balsuoti negalite, ne man, o dėl to  verysad.gif būna tik tiems, kurie iš kitų balsų nesitiki. kiti nei dėl to skundžias, nei į parašus dedas, nes tiesiog deda gražių vaikučių gražias nuotraukas, kurios balsų gauna ir taip, be šeimos balsavimo ir išprašytų balsų. aš balsuoju tik už gražias smile.gif o tos, kurios balsuoja praktiškai tik pačios nes nuotraukas įdėjo nesitikėdamos kitų balsų dėl to labai nemažai paniurzga šioje temoje rolleyes.gif
jeigu įdėtą nuotrauką kas laikytų verta kitų balsų - argi balsuotų pati ir prašinėtų tą daryti šeimos ir pažystamų? smile.gif užtat man ir patinka sm konkursai - dedamos gražios nuotraukos, negalima agituoti balsuoti kitiems ir balsuoti pačiai, o jei nuotrauka nekokia - balsų skaičius tą labai akivaizdžiai parodo, nors būna ir tokių, kurios nuotraukos kritiką priima kaip joje esančio žmogaus įžeidimą rolleyes.gif

Nu jau ir as nebesuprantu Jusu, tai tam ir yra galimybe ideti i liniuote, kad matytu kiti forumu dalyviai ir pabalsuotu uz mazyli, be to manau tikrai kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias, pats mieliausias, tad motiniski jausmai negali neleist nepabalsuot uz savo vaikely wub.gif O perziuret visas nuotraukytes , kurios dalyvauja siame konkurse neimanoma, as perziurejau 200 psl, tai net akis skauda ir pykina nuo tokio margumyno, tai as tai laiko turiu, o juk kitos mamos dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 06 02, 22:36)
nieko nesuprantu g.gif ,mano maziukas jau yra idietas i dienos mazylio nuotrauka,bet nemoku padaryti ,kad galieciau parodit jums,kad prabalsotumet verysad.gif ,jis giedrius 7men.valgantis savo kojite lotuliukas.gif  thumbup.gif .norejau idet sexsi nuotraukyte,bet issiunciau sita,gal padekit man su ta nuoroda SEBAMED cray.gif  4u.gif

QUOTE(natalikas @ 2009 06 03, 09:53)
sexi jis ten nuogutis guli,koja uz kojos padejes,taip juokingai ir graziai,bet turbut del nuogo  peliuko blush2.gif  neduoda nuoptraukytej pasiruodit,tai as dabartyne,kaip pabandima ikeliau galvodama ,kad man neiseina 4u.gif

va jum ir atsakymas.

negalima taip drąsiai dėti nuogų vaikų foto į internetą, jau čia mačiau mergaitės parašė, kad negali žinoti kur koks pedofilas ką galvoja pamatęs tokią foto...

iš seniau nuogų tai gal ir liko, tvirtinau ne aš. dabar trinu tokias iš karto, kad nebūtų kokių nesusipratimų paskui.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 03, 13:00)
va jum ir atsakymas.

negalima taip drąsiai dėti nuogų vaikų foto į internetą, jau čia mačiau mergaitės parašė, kad negali žinoti kur koks pedofilas ką galvoja pamatęs tokią foto...

iš seniau nuogų tai gal ir liko, tvirtinau ne aš. dabar trinu tokias iš karto, kad nebūtų kokių nesusipratimų paskui.

kad tie iskripeliai skradziai zeme prasmegtu,o normalus zmones galetu pasidziaugti kudikiais 4u.gif .user posted imageuser posted image
Papildyta:
g.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 12:21)
biggrin.gif  gi tai jums ' verysad.gif ' kad už saviškį balsuoti negalite, ne man, o dėl to  verysad.gif būna tik tiems, kurie iš kitų balsų nesitiki. kiti nei dėl to skundžias, nei į parašus dedas, nes tiesiog deda gražių vaikučių gražias nuotraukas, kurios balsų gauna ir taip, be šeimos balsavimo ir išprašytų balsų. aš balsuoju tik už gražias smile.gif o tos, kurios balsuoja praktiškai tik pačios nes nuotraukas įdėjo nesitikėdamos kitų balsų dėl to labai nemažai paniurzga šioje temoje rolleyes.gif

g.gif o man patinka vieno balso sistema 4u.gif .na sedeciau ir spausdinciau ta balsavimo migtuka.nesamones,nesitikiu daug balsu uz saviskius,na ikeliau nuotraukiciu,malonu kad balsuoja,yra ir graziu nuotrauku,bet kiekvienas vaikas yra grazus,o mamai jis pats graziausias,todel protingos mamos ir balsuoja uz visus vaikucius 2.gif bis.gif soske.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 03 birželio 2009 - 12:39
Neperdaug pas jus tu nuotraukyciu? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinna @ 2009 06 03, 14:05)
Neperdaug pas jus tu nuotraukyciu?  g.gif  smile.gif

per daug, jos atveju leisčiau dvi, nes vaikai du.

bet šiaip trinti reikia.
Atsakyti