Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 07:58)

sexi jis ten nuogutis guli,koja uz kojos padejes,taip juokingai ir graziai,bet turbut del nuogo peliuko blush2.gif neduoda nuoptraukytej pasiruodit,tai as dabartyne,kaip pabandima ikeliau galvodama ,kad man neiseina 4u.gif
Atsakyti
Jei vaikutis nuogas ir matosi kai kas, tai tikrai neikels i liniuote, yra draudziama , nes juk yra visokio plauko iskrypeliu, kurie gali panaudoti jusu vaikuty visai ne tokiam konkursui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 09:56)
Jei vaikutis nuogas ir matosi kai kas, tai tikrai neikels i liniuote, yra draudziama , nes juk yra visokio plauko iskrypeliu, kurie gali panaudoti jusu vaikuty visai ne tokiam konkursui blink.gif

doh.gif vat ozkyte,net nepagalvojau,bet visnegaliu savo nuotraukos dabartynes i kelt,ji yra ikelta i mano parasa,bet kai rasau forume,jis nepasirodo,na kas netaip g.gif user posted imagepadariau clap.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 03 birželio 2009 - 09:08
QUOTE(natalikas @ 2009 06 03, 09:06)
doh.gif vat ozkyte,net nepagalvojau,bet visnegaliu savo nuotraukos dabartynes i kelt,ji yra ikelta i mano parasa,bet kai rasau forume,jis nepasirodo,na kas netaip g.gif user posted imagepadariau clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  yahoo.gif

Aha man ir taip buvo, kai Milupos konkurse dalyvavau, tokia grazia nuotrauka [padariau, o gaunu atsakyma -negalime ikelti nes matosi kudikio nuogumas g.gif oi kaip nervavaus kol vyras gryzes neisaiskino biggrin.gif

Lankstus vyrukas, labai faina foto , pabalsavau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 10:32)
Aha man ir taip buvo, kai Milupos konkurse dalyvavau, tokia grazia nuotrauka [padariau, o gaunu atsakyma -negalime ikelti nes matosi kudikio nuogumas g.gif oi kaip nervavaus kol vyras gryzes neisaiskino  biggrin.gif

Lankstus vyrukas, labai faina foto , pabalsavau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
bet šiaip yra nuotraukėlių ir tokių atviresnių, kaip sakant, tikrai mačiau kelias ax.gif
Atsakyti
PAS MANE KAIP FOTOSHOPAS TEN ISEJO,ATVIRIAU NEBUNA,TOKI MOMENTA PAGAVAU wub.gif ,TAI GAL DEL TO 4u.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 03 birželio 2009 - 10:16
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 07:58)
kaip blogai...  unsure.gif  iš nieko kito balsų nesitikima, o pačiai balsuoti negalima...

Nesuprantu aš jūsų.
Atsakyti
Na, o man ir vėl jau kokia trečia diena neleidžia balsuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 11:29)
Nesuprantu aš jūsų.

blink.gif tikriasiai galvoja,kad niekas kitas nebalsoja,tik ji pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2009 06 03, 10:30)
Na, o man ir vėl jau kokia trečia diena neleidžia balsuoti  verysad.gif

balsiukas nuo musu 4u.gif
Papildyta:
Oi blogai mama galvoja, man kaip tik labai patinka ta nuotrauka , ukiska , bet labai silta, as uz ja balsuoju thumbup.gif
Papildyta:
Oi visai susimaisiau, jusu Nirse labai faina nuotrauka, o tos mamytes tai net nuorodos nera uz ka balsuoti g.gif
Atsakyti
virs 600 psl nuotrauku doh.gif be sansu blink.gif
Atsakyti