Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

QUOTE(kruopa12 @ 2009 06 02, 16:45)
mane jau tas azartas apleido, per ilgai viskas trunka

drinks_cheers.gif mane jau irgi apleido doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigasss: 02 birželio 2009 - 16:28
QUOTE(l'eau @ 2009 06 02, 17:05)
ne, laimi tas kas neturi gyvenime ką veikt, bet turi laiko švaistymui rolleyes.gif

Manau, forumas irgi tam paciam dalykui skirtas rolleyes.gif Kai neturiu ka veikt, lendu i SM, turbut ir tu daug laisvo laiko turi, kad daznai cia sedi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 06 02, 17:05)
ne, laimi tas kas neturi gyvenime ką veikt, bet turi laiko švaistymui rolleyes.gif

tai kad cia netrunka ilgai, ta balsiuka atiduoti. jei jau skaitai temele, tai tas pabalsavimas kelias sekundes uzima. va jei jau kazkaip gudrautum, tai tada reik skirti laiko IP kaitaliojimui ar balsu prasinejimui...
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 02, 18:06)
tai kad cia netrunka ilgai, ta balsiuka atiduoti. jei jau skaitai temele, tai tas pabalsavimas kelias sekundes uzima. va jei jau kazkaip gudrautum, tai tada reik skirti laiko IP kaitaliojimui ar balsu prasinejimui...

drinks_cheers.gif

che che 100-tąjį aš atidaviau didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 18:28)
drinks_cheers.gif

che che 100-tąjį aš atidaviau didis.gif  hihihi.gif

o, tai simteriopai dekuj bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 02 birželio 2009 - 17:32
Niu bet ir gražuolių vaikiukų čia pilna wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, na matau daug cia priplepejot gossip.gif , mums jau ir azartas baigiasi, pavargom beziurinedami tiek nuotraukyciu:(
Atsakyti
nieko nesuprantu g.gif ,mano maziukas jau yra idietas i dienos mazylio nuotrauka,bet nemoku padaryti ,kad galieciau parodit jums,kad prabalsotumet verysad.gif ,jis giedrius 7men.valgantis savo kojite lotuliukas.gif thumbup.gif .norejau idet sexsi nuotraukyte,bet issiunciau sita,gal padekit man su ta nuoroda SEBAMED cray.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 06 02, 22:36)
nieko nesuprantu g.gif ,mano maziukas jau yra idietas i dienos mazylio nuotrauka,bet nemoku padaryti ,kad galieciau parodit jums,kad prabalsotumet verysad.gif ,jis giedrius 7men.valgantis savo kojite lotuliukas.gif  thumbup.gif .norejau idet sexsi nuotraukyte,bet issiunciau sita,gal padekit man su ta nuoroda SEBAMED cray.gif  4u.gif

na va matyt šis Jūsų berniukas
user posted image

jūs nusikopijuokit tą nuorodą kuri yra po Jūsų vaikiuko nuotrauka(ją pasididinus, yra ta nuoroda) ir kelkite sau į paršą, jei norit, kad matytųsi visada parašius postą uždėkite varnelę prie užrašo "Įjungti parašą"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktutes: 02 birželio 2009 - 23:06
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 15:43)
tai čia tas taškų rinkimas, tai ai irnesakyk.gif , na kaip gali konkuruoti to vaikučio fotkė, kuri buvo patalinta vakar su to, kurio patalpinta gegužės 11d, jau vien šioje vietoje dėl balsų rinkimo nelabai teingas konkursas...o konkursų tikrai juk bus dar įvairių ir kas norės tas manau tikrai dar ne kartą sudalyvaus smile.gif

drinks_cheers.gif
sazingiausia jauciu butu jei butu nustatytas laikas iki kada galima siust foto, o tik paskui tam tikra laika balsuot. nes tikrai nesazininga kitu atzvilgiu, pvz kurie tik siandien suzinojo apie konkursa. o, kad konkursu dar bus tai 100 proc sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 06 03, 00:13)
drinks_cheers.gif
sazingiausia jauciu butu jei butu nustatytas laikas iki kada galima siust foto, o tik paskui tam tikra laika balsuot. nes tikrai nesazininga kitu atzvilgiu, pvz kurie tik siandien suzinojo apie konkursa. o, kad konkursu dar bus tai 100 proc  sutinku drinks_cheers.gif

reklama rėmėjams juk, taisyklės užtai ir nėra tokios svarbios.
Ai, laimėsim - nelaimėsim. Dalyvavom, supratau, kad nemažai draugiškų mamyčių čia yra, ačiū už balsiukus, kuriuos mums skyrėte. 4u.gif Atsidėkodama visoms, kurių parašai čia ir aš šiandien skirsiu 4u.gif
O balsuot vistiek neleidžia už savo vaiką... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 03 birželio 2009 - 00:06
QUOTE(natalikas @ 2009 06 02, 22:36)

sexi nuotraukytė? vaiko? ar čia tik aš kažko nesupratau? g.gif
QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 01:01)
O balsuot vistiek neleidžia už savo vaiką... verysad.gif

kaip blogai... unsure.gif iš nieko kito balsų nesitikima, o pačiai balsuoti negalima...
Atsakyti