Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

QUOTE(RESPECT... @ 2009 06 02, 14:07)
ir ne vieno berniuko, ir ne vienos mergaitės yra po kelias nuotraukas hihihi.gif  irnesakyk.gif , o be to niekur ir neparašyta, kad galima tik vieną foto dėti mirksiukas.gif
Nemanau, kad mamos čia kažkaip nori nesąžiningai pasielgti  schmoll.gif
Aš pati netyčia 2 foto patalpinau unsure.gif , galvojau kad viena netinkama, nes ilgai neatsirado puslapyje, tai įdėjau kitokią cool.gif, o po kurio laiko radau ir tą senąją blink.gif , tai kaip ją ištrinti? Nemoku blush2.gif

Labutis, na kas ties ati atiesa, nera parasyta, kad tik viena nuotraukyte galima ideti, bet manau vaikutis surenka maziau balsu , kadangi balsuojama uz dvi nuotraukytes g.gif , bet yra kitu budu kaip surinkti daug balsu.Mano vyras irgi dirba toki darba, kad galetu balsuot kiek tik nori uz suneli, bet yra susitarimas, kad turim dalyvaut svariai , be jokiu machinaciju biggrin.gif , tad ir balsu neturime daug daug rolleyes.gif
Atsakyti
tai čia tas taškų rinkimas, tai ai irnesakyk.gif , na kaip gali konkuruoti to vaikučio fotkė, kuri buvo patalinta vakar su to, kurio patalpinta gegužės 11d, jau vien šioje vietoje dėl balsų rinkimo nelabai teingas konkursas...o konkursų tikrai juk bus dar įvairių ir kas norės tas manau tikrai dar ne kartą sudalyvaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 06 02, 15:07)
niekur ir neparašyta, kad galima tik vieną foto dėti mirksiukas.gif

parašyta. yra toks dalykas kaip taisyklės. moderatorė ne kartą prašė apie jų pažeidimą jai pranešti, nes pati nespėja visko sužiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 15:43)
...na kaip gali konkuruoti to vaikučio fotkė, kuri buvo patalinta vakar su to, kurio patalpinta gegužės 11d, jau vien šioje vietoje dėl balsų rinkimo nelabai teingas konkursas...

Čia toks konkursas, kuriame laimi kas daugiau draugų ir pažįstamų turi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 06 02, 15:55)
Čia toks konkursas, kuriame laimi kas daugiau draugų ir pažįstamų turi  laugh.gif

na taip yra tame tiesos, šiaip kai pagalvoju aš ir turiu daug draugų, šeima mano didelė, na, bet žinokit jie visi užsiėmę žmonės, kažkaip gėda ir prašyt, kad kasdieną balsuotų, sakys paskui, kad neturiu ką veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 16:00)
na taip yra tame tiesos, šiaip kai pagalvoju aš ir turiu daug draugų, šeima mano didelė, na, bet žinokit jie visi užsiėmę žmonės, kažkaip gėda ir prašyt, kad kasdieną balsuotų, sakys paskui, kad neturiu ką veikt lotuliukas.gif

Aš tai va varna gera doh.gif Tik prieš savaitę pamačiau, kad konkursas vyksta. Nors tiesa pasakius- dalyvaujam pirmą kartą. Toks kažkoks azartas pagavo blush2.gif

Ir dar pastoviai pamirštu parašą įjungti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 02 birželio 2009 - 15:11
QUOTE(biscuit @ 2009 06 02, 16:08)
Aš tai va varna gera  doh.gif Tik prieš savaitę pamačiau, kad konkursas vyksta. Nors tiesa pasakius- dalyvaujam pirmą kartą. Toks kažkoks azartas pagavo  blush2.gif

Ir dar pastoviai pamirštu parašą įjungti  lotuliukas.gif

tai žinok aš pirmą kartą ir sumąsčiau ir lygiai taip pat azartas pagavęs, šiaip pamažus vis silpnėja silpnėja jis biggrin.gif , o nuotrauką jei neklystu tai patalpinai gegužės 18d, o konkursas nuo 11d vyksta...
graži jūsų foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 16:19)
tai žinok aš pirmą kartą ir sumąsčiau ir lygiai taip pat azartas pagavęs, šiaip pamažus vis silpnėja silpnėja jis biggrin.gif , o nuotrauką jei neklystu tai patalpinai gegužės 18d, o konkursas nuo 11d vyksta...
graži jūsų foto wub.gif

Oij kažkaip galvojau, jog praeitą savaitę įdėjau mastau.gif Reiškias man sklerozas jau cray.gif
Ačiū, ačiū už kompimentus. Ne foto graži, o vaikai gražūs lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 02 birželio 2009 - 15:32
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 16:19)
tai žinok aš pirmą kartą ir sumąsčiau ir lygiai taip pat azartas pagavęs, šiaip pamažus vis silpnėja silpnėja jis biggrin.gif ,

mane jau tas azartas apleido, per ilgai viskas trunka
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 06 02, 16:22)
Oij kažkaip galvojau, jog praeitą savaitę įdėjau  mastau.gif Reiškias man sklerozas jau  cray.gif
Ačiū, ačiū už kompimentus. Ne foto graži, o vaikai gražūs  lotuliukas.gif

ai tai apie vaikus aš nė nekalbu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir aš ne per seniausiai įsidėjau mazgio nuotrauką, ale gi kad parašą pamirštu įjungt kaip jau kažkas čia sakė biggrin.gif Jau kokių gražių nuotraukėlių prisižiūriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2009 06 02, 15:55)
Čia toks konkursas, kuriame laimi kas daugiau draugų ir pažįstamų turi  laugh.gif

ne, laimi tas kas neturi gyvenime ką veikt, bet turi laiko švaistymui rolleyes.gif
Atsakyti