Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

Tai baigėsi ar nesibaigė tas konkursas jau? Ir, jei baigėsi, kur nugalėtojų sąrašą būtų galima išvysti?
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2009 06 12, 23:13)
Tai baigėsi ar nesibaigė tas konkursas jau? Ir, jei baigėsi, kur nugalėtojų sąrašą būtų galima išvysti?

O cia tai klausimas g.gif
Turbut, kad dar nesibaige, nes leidzia balsuoti, ka tik jums +1 tasuti uzdejau mirksiukas.gif
O ta sarasa turbut visos labai noretu pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas blink.gif
Sakau ateisiu is ryto isgersiu sampes uz nugaletojus,o cia s.........
Ju nera dabar svencia komisija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitagalį nėra ko tikėtis rezultatų. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Absurdas kazkoks blink.gif mad.gif wacko.gif censored2.gif
Jau tikrai rezultatu tikejausi, niu gerai jei ne rezultatau tai bent visiskai sustabdyto konkurso unsure.gif

Niu tai ka, balsuojam toliau? biggrin.gif

Beje, kas su kavyte jungiasi? drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaitės, labai prašau nespaminti su pasisveikinamais ir pasistebėjimais dėl rezultatų.

naujos temos nenoriu atidarinėti, šita jau į pabaigą. pratryniau biškį.
palikti vietos rezultatams paskelbti...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 13, 09:07)
mergaitės, labai prašau nespaminti su pasisveikinamais ir pasistebėjimais dėl rezultatų.

naujos temos nenoriu atidarinėti, šita jau į pabaigą. pratryniau biškį.
palikti vietos rezultatams paskelbti...

Labai atsiprasau, kad gadinu dar viena zinute, bet galite ja trinti, noreciau paklausti, o gal nutuokiate, kada butu galima tiketis tu rezultatu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 11:11)
Labai atsiprasau, kad gadinu dar viena zinute, bet galite ja trinti, noreciau paklausti, o gal nutuokiate, kada butu galima tiketis tu rezultatu? g.gif

negadinate tongue.gif gi dar kokių 20 galima bus rašyti, ir paskui uždarytą temą atidarysiu jei jau nesutilpsime...draugiškai čia aš taip blush2.gif (čia norėjau, kad nebūtų "labas rytas", "labas, mes jau čia" ir t.t.)

apie rezultatus nežinau nieko ir aš.
laukiu taip pat kaip ir jūs.
manyčiau, kad gal tikrai dėl savaitgalio rezultatų ir nematome...nors mūsų portale tai rezultatai automatiškai gi pasidaro, nepriklausomai nuo paros meto ar savaitės dienos...

jei tik ką sužinosiu, iš karto parašysiu smile.gif
Atsakyti
Ar jums leidzia balsuoti? As spaudziu "Man patinka", prabalsuoju, bet balsas neprisideda g.gif Gal jau ir balsuoti nebegalima?
Atsakyti
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 11:48)
Ar jums leidzia balsuoti? As spaudziu "Man patinka", prabalsuoju, bet balsas neprisideda g.gif Gal jau ir balsuoti nebegalima?

leidžia.

bet matau dingo nuoroda įdėti nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 10:48)

Man vakar taip buvo,bet vis spaudinejau is naujo atidarydama langa,tol kol uzdejo balsa biggrin.gif .Vat siandien man neleidzia balsuot,uz tas kurias vakar prabalsavau.raso,kad jus jau balsavote. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildocka: 13 birželio 2009 - 11:17
QUOTE(mildocka @ 2009 06 13, 12:15)
Man vakar taip buvo,bet vis spaudinejau is naujo atidarydama langa,tol kol uzdejo balsa  biggrin.gif .Vat siandien man neleidzia balsuot,us tas kurias vakar prabalsavau.raso,kad jus jau balsavote. g.gif

balsuoti galima kas 24h. tai aišku neduos dabar balsuoti.
Atsakyti