Tai baigėsi ar nesibaigė tas konkursas jau? Ir, jei baigėsi, kur nugalėtojų sąrašą būtų galima išvysti?
QUOTE(rozinee @ 2009 06 12, 23:13)
Tai baigėsi ar nesibaigė tas konkursas jau? Ir, jei baigėsi, kur nugalėtojų sąrašą būtų galima išvysti?
O cia tai klausimas

Turbut, kad dar nesibaige, nes leidzia balsuoti, ka tik jums +1 tasuti uzdejau

O ta sarasa turbut visos labai noretu pamatyti

Savaitagalį nėra ko tikėtis rezultatų.

Labas rytas
Absurdas kazkoks
Jau tikrai rezultatu tikejausi, niu gerai jei ne rezultatau tai bent visiskai sustabdyto konkurso
Niu tai ka, balsuojam toliau?
Beje, kas su kavyte jungiasi?

Absurdas kazkoks

Jau tikrai rezultatu tikejausi, niu gerai jei ne rezultatau tai bent visiskai sustabdyto konkurso

Niu tai ka, balsuojam toliau?

Beje, kas su kavyte jungiasi?

mergaitės, labai prašau nespaminti su pasisveikinamais ir pasistebėjimais dėl rezultatų.
naujos temos nenoriu atidarinėti, šita jau į pabaigą. pratryniau biškį.
palikti vietos rezultatams paskelbti...
QUOTE(Rustė @ 2009 06 13, 09:07)
mergaitės, labai prašau nespaminti su pasisveikinamais ir pasistebėjimais dėl rezultatų.
Labai atsiprasau, kad gadinu dar viena zinute, bet galite ja trinti, noreciau paklausti, o gal nutuokiate, kada butu galima tiketis tu rezultatu?

QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 11:11)
Labai atsiprasau, kad gadinu dar viena zinute, bet galite ja trinti, noreciau paklausti, o gal nutuokiate, kada butu galima tiketis tu rezultatu? 

negadinate

apie rezultatus nežinau nieko ir aš.
laukiu taip pat kaip ir jūs.
manyčiau, kad gal tikrai dėl savaitgalio rezultatų ir nematome...nors mūsų portale tai rezultatai automatiškai gi pasidaro, nepriklausomai nuo paros meto ar savaitės dienos...
jei tik ką sužinosiu, iš karto parašysiu

Ar jums leidzia balsuoti? As spaudziu "Man patinka", prabalsuoju, bet balsas neprisideda
Gal jau ir balsuoti nebegalima?

QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 11:48)
Ar jums leidzia balsuoti? As spaudziu "Man patinka", prabalsuoju, bet balsas neprisideda

leidžia.
bet matau dingo nuoroda įdėti nuotraukas.
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 10:48)

Man vakar taip buvo,bet vis spaudinejau is naujo atidarydama langa,tol kol uzdejo balsa

QUOTE(mildocka @ 2009 06 13, 12:15)
Man vakar taip buvo,bet vis spaudinejau is naujo atidarydama langa,tol kol uzdejo balsa
.Vat siandien man neleidzia balsuot,us tas kurias vakar prabalsavau.raso,kad jus jau balsavote. 

balsuoti galima kas 24h. tai aišku neduos dabar balsuoti.