Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

O ko jus cia norit skaidrumo,tokiuose,kaip Mis Pasaulis skaidrumo ner......
O cia kazkokiame uz dyka platinaname laikrastuke tikimes skaidrumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkam dar trūksta balsų ir leidžia dar balsuoti lotuliukas.gif Kai surinks norimą skaičių balsų, tai ir nebeleis balsuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 06 12, 21:34)
Kažkam dar trūksta balsų ir leidžia dar balsuoti lotuliukas.gif  Kai surinks norimą skaičių balsų, tai ir nebeleis balsuoti biggrin.gif

Mums pavyzdžiui. lotuliukas.gif Tai ir balsuokim biggrin.gif
Atsakyti
Tai dar nera,kam aukso iteikt g.gif
As jau su gelem atskubejauuser posted image
Atsakyti
O man va penkių balsų trūksta smile.gif Būtų gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 06 12, 22:32)

3-ju biggrin.gif

Einu miegot irnesakyk.gif tikiuosi ryt jau bus rezultatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 06 12, 22:32)

Dar vienas balsas į jūsų sąskaitą wink.gif
Atsakyti
Žodžiu, prasinešiau per kelis paskutinius šios temos psl ir padalinau balsų visiems biggrin.gif

Tik va keista - už Marijai vaikiuką negalėjau prabalsuoti, nes, paspaudus ant nuorodos jos paraše, išmeta visus vaikiukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 06 12, 22:49)
Žodžiu, prasinešiau per kelis paskutinius šios temos psl ir padalinau balsų visiems biggrin.gif

Tik va keista - už Marijai vaikiuką negalėjau prabalsuoti, nes, paspaudus ant nuorodos jos paraše, išmeta visus vaikiukus g.gif

čia aš kalta sad.gif

paprašė ištrinti foto, o aš ne tą ne iš to konkurso ištryniau sad.gif nes nesukonkretizavo iš kurio sad.gif labai dėl to jos atsiprašiau jau AŽ, tikiuosi nesupyks, kad nesusipratimas gavosi blush2.gif blush2.gif

bet jos kita vaiko foto liko smile.gif (jau pabalsavau už šitą mergytę ir aš smile.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 12, 22:54)
bet jos kita vaiko foto liko smile.gif (jau pabalsavau už šitą mergytę ir aš smile.gif )

user posted image

Prabalsavau ir už šitą gražuoliukę pioneer.gif Taip pat ir už Brigitėlę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 06 12, 22:57)
Prabalsavau ir už šitą gražuoliukę pioneer.gif Taip pat ir už Brigitėlę wink.gif

ačiū labai 4u.gif , aš jau po tokio nesusipratimo neverta balsų... pirmą kartą taip žioplai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 12, 22:58)
ačiū labai  4u.gif , aš jau po tokio nesusipratimo neverta balsų... pirmą kartą taip žioplai  ax.gif

Visi žmonės, visi klystam smile.gif Konkursuose nedalyvauju, bet balsuoju juose ir aptarinėjimus skaitau ax.gif Šaunuolė esi, Ruste, kantrybės pas tave kibirais turbūt biggrin.gif Manau, kad Marijai supras tave ir tikrai nesupyks wink.gif
Atsakyti