Negaliu ir aš balsuot...
Ir "sausainiukus" ištryniau, bet jau kelios dienos neleidžia balsuot, vis rašo, kad jūs jau balsavote.

o per Opera galiu

Negaliu ir aš balsuot...
Ir "sausainiukus" ištryniau, bet jau kelios dienos neleidžia balsuot, vis rašo, kad jūs jau balsavote.
pabalsavau uz visus sioj temoj esancius vaikucius, kasdien balsuoju. pas mane kazkaip pakankamai tvarkingai, leidzia karta paroj balsuoti, manau (nu labai stipriai neseku laiko, o be to savaitgali isvis neturejau interneto, prie juros buvom
)
idomu, kaip cia tas konkursas pasibaigs... keistas jis man toks visas
Imu galvot, kad su tuo balsavimu tikrai kažkas negerai, nes man jau gal 3 dienas prabalsuot už savo princesę neleidžia
, o draugė bandė tai jai irgi rašo Jūs jau balsavot
, nors tikrai nebuvo balsuota...
ir dar iš kito kompiuterio buvo bandyta atiduot balsiuką - neužskaitė...
![]()
Laimėti nesistengiam, bet aktyviai dalyvauti tai vistiek norisi ...
aciu labai uz balsa
![]()
keistokas jis man taip pat... del tu balsavimu... vienos po kelias dienas negali balsuot, o kitos jau po 400 ir daugiau balsu turi ..
o koks pas tave brauzeris
per Explorer man irgi ne duoda
![]()
o per Opera galiu
matosi kad balsoji kasdien
kaip 337 balsu turi
o geras ,o as net nezinojau kad galima balsoti kelis kart
daug draugu turi
arba dirba kokiam ofise kur dau yra kompu
ir t,t
Labas rytelis, man sis konkursas jau panaseja i bedu turgely (nes visom neleidzia balsuot uz savo mazylius)
![]()
O jus pabandykit isivaizduot, kad vyras turi nemaza firmele, kur daug kompu, na tarkim 100 , visiem liepta pabalsuot uz jusu mazyli na ir balsuoja zmogeliai , o ka darysi su sefu nesipyksi , juk gali patikrint.Tai va ir nugaletumet is kart
Jooo
Gaila, kad as dabar motinystes atostogose. Gi mano darbe salej 100 kompu, jei ne daugiau, tai ir prabalsuociau is visu kasdien
![]()
Nee, taip nedaryciauSuprastu man rods cia greit
O ir sazine neleistu
![]()
Gi ir dabar, kasdien galeciau uz savo maziu prabalsuot po du kartus, nes turiu ir Mozilla, ir Eksploreri, ir is abieju puikai leidzia balsuot, bet nebalsuojuKazkaip sazine neleidzia