Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

QUOTE(aristokat @ 2009 06 01, 14:14)
Aš praeitą savaitę įsidėjau naujas nuotraukytes ir iškart parašiau Rustei AŽ kad pašalintų šią:

http://www.15min.lt/...azylis/?id=5163

Tai kodėl ši nuotrauka dar nepašalinta?

P.S. Tukuti,Jūs kartais ne apie mane? blush2.gif

ne, jusu vaikuciu vardai ne tokie 4u.gif
Papildyta:
Beje, paziurejau jau to pacio vaikucio nuotraukyte antra dingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokat @ 2009 06 01, 15:14)
Aš praeitą savaitę įsidėjau naujas nuotraukytes ir iškart parašiau Rustei AŽ kad pašalintų šią:

bet jei pasalinsit sita nuortaukyte, visi balsiukai irgi dings. grazi ta nuotrauka, kodel salinat?
Atsakyti
QUOTE(aristokat @ 2009 06 01, 15:14)

P.S. Tukuti,Jūs kartais ne apie mane? blush2.gif

pašalinau, matyt būsiu praleidus, atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 01, 14:59)
o paspaudus ant jusu nuorodos meta visus vaikucius doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na, kad man tai mano mergytę wub.gif rodo , kaip čia dabar taip ....?????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 15:35)
Na, kad man tai mano mergytę wub.gif rodo  , kaip čia dabar taip ....??????  blink.gif

todėl, kad tu ieškojai saviškės matyt per paiešką, ir tas vardas užsifiksavo.

arba paspaudei ant tos nuorodos, neišjungus savo vaiko žiūrėtos nuotraukos.
Atsakyti
Rustyt, man tai viską gerai rodo, tik balsuot neduoda ko tais jau 3 dienos blush2.gif , bet čia mamytei TUKUTIS 1978 07 31 užėjus ir paspaudus ant mano parašiuke įkeltos konkursėlio nuorodos rodo daug vaikučių, o ne mano mergytę, bent aš taip supratau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 01 birželio 2009 - 14:44
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 15:41)
Rustyt, man tai viską gerai rodo, tik balsuot neduoda ko tais jau 3 dienos blush2.gif ,  bet čia mamytei TUKUTIS 1978 07 31 užėjus ir paspaudus ant mano parašiuke įkeltos konkursėlio nuorodos rodo daug vaikučių, o ne mano mergytę, bent aš taip supratau...  ax.gif

dėl balsavimų nieko nežinau sad.gif

čia jau jūsų kompiuterių ar naršyklių kažkokie fokusai...
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 15:35)
Na, kad man tai mano mergytę wub.gif rodo  , kaip čia dabar taip ....??????  blink.gif

gerai rodo, matom kamilyte, ir pabalsavom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 14:41)
Rustyt, man tai viską gerai rodo, tik balsuot neduoda ko tais jau 3 dienos blush2.gif ,  bet čia mamytei TUKUTIS 1978 07 31 užėjus ir paspaudus ant mano parašiuke įkeltos konkursėlio nuorodos rodo daug vaikučių, o ne mano mergytę, bent aš taip supratau...  ax.gif

Jau dabar labai grazia mergyte rodo, negalejau nepabalsuot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek siandien bandziau praziuret tikrai yra nuostabiu ir graziu vaikuciu ir tikrai stengiaus prabalsuot uz visus mamytes tikrai jusu vaikai nuostabus taip kad nepergyvenkit jei pacios negalit prabalsuot uz jus tirkai daug kas balsuoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esttrela: 01 birželio 2009 - 17:38
Negaliu ir aš balsuot... verysad.gif Ir "sausainiukus" ištryniau, bet jau kelios dienos neleidžia balsuot, vis rašo, kad jūs jau balsavote. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 06 01, 20:35)
Negaliu ir aš balsuot...  verysad.gif Ir "sausainiukus" ištryniau, bet jau kelios dienos neleidžia balsuot, vis rašo, kad jūs jau balsavote. verysad.gif

neliudek,mes pabalsuosim uz tavo mergyte 4u.gif
Atsakyti