Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 15:52)
Labai grazus berniukas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O jusiskis tai irgi labai grazutis,maniau pirmiau kad tai mergyte blush2.gif

QUOTE(viktutes @ 2009 06 03, 16:56)

na va prabalsavau uz jusu leliu antra karta
o man uz saviski neleidzia balsot pakartotinai verysad.gif ,kodel taip?nors kitos mamos raso kad balsoja kasdien uz savo vaikus,nuo ko tai priklauso idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 04, 05:56)

o man uz saviski neleidzia balsot pakartotinai verysad.gif ,kodel taip?nors kitos mamos raso kad balsoja kasdien uz savo vaikus,nuo ko tai priklauso idomu g.gif

Nenusimink, gal nepraėjo 24 val., pabandyk po paros. Koks gražus jūsų vaikutis, einu pabalsuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 04, 04:56)
O jusiskis tai irgi labai grazutis,maniau pirmiau kad tai mergyte blush2.gif

Aciu labai, o man ir neleidzia balsuot uz jusu berniuka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokat @ 2009 06 03, 23:48)
Keistai su tuo balsavimu,širyt prabalsavau,dabar vėl leido prabalsuot už tas pačias nuotraukytes g.gif

kad balsuot leido, tai nieko.

bet ar balsus abu kartus užskaičiavo?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 04, 05:56)

ačiukas, aš už Jūsiškį visad balsuoju, na, kad vaikas gražus, tai kalbų nėra, bet man pati nuotraukėlė labai wub.gif , aš už ją ir seniau balsuodavau, tarp daugybės kitų man kažkaip įstrigo smile.gif , nors tiesą pasakius gi ir už kitus balsuoju biggrin.gif
Atsakyti
Liko iki konkurso pabaigos 8 dienos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 04 birželio 2009 - 09:09
Siandien man leido uz tris nuotraukas balsuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 10:39)
balsiukas nuo musu  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Marijai @ 2009 06 04, 08:12)
Nenusimink, gal nepraėjo 24 val., pabandyk po paros. Koks gražus jūsų vaikutis, einu pabalsuosiu  4u.gif

aciukas user posted image

Austejai irgi siunciam balsiuka user posted image
QUOTE(viktutes @ 2009 06 04, 09:52)
ačiukas, aš už Jūsiškį visad balsuoju, na, kad vaikas gražus, tai kalbų nėra, bet man pati nuotraukėlė labai wub.gif , aš už ją ir seniau balsuodavau, tarp daugybės kitų man kažkaip įstrigo smile.gif , nors tiesą pasakius gi ir už kitus balsuoju biggrin.gif

ale saunuole mamyte,balsiuku negaili user posted image oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 06 04, 06:40)
kad balsuot leido, tai nieko.
bet ar balsus abu kartus užskaičiavo?

Ir balsuot leidzia kelissyk per diena,ir balsus uzskaito. g.gif Gal del to kad pas mane kintantis IP. Einu balsuot lotuliukas.gif
Atsakyti
o man tik viena karta leido,nors dvi nuotraukytes yra,tai uz viena prabalsavau,o kitos nedaveuser posted imageuser posted image
Atsakyti
natalikas - o Jums nebūtų patogu įsikelt abiejų konkurdinių foto nuorodėles į parašą - juk nebereiktų kas kartą vargti įkeliant į rašomas žinutes... mirksiukas.gif
Čia šiaip patarimas... blush2.gif
Atsakyti