Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Will @ 2009 06 02, 00:29)
Turi omenyje iš krano?
Nes tie nekrenta  lotuliukas.gif  Dabar pagalvojau, kad įdomu būtų lietų pafotkinti  lotuliukas.gif  jaučiu, man jau laikas miegoti su tokiom mintim  doh.gif

prajuokinai ..kazkodel...matyt man irgi jau reik eit miegoti nes sapnuosiu ISO,WB ir ju drauge diafragma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sitaip geriau? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 01, 22:29)
Turi omenyje iš krano?
Nes tie nekrenta  lotuliukas.gif  Dabar pagalvojau, kad įdomu būtų lietų pafotkinti  lotuliukas.gif  jaučiu, man jau laikas miegoti su tokiom mintim  doh.gif

Galima ir is krano,galima ir lietu.Reiketu lietu pasiulyti ND,tik gal fotikus reiketu pakeisti i povandeninius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 22:34)
Sitaip geriau?  g.gif

Man geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 00:37)
Galima ir is krano,galima ir lietu.Reiketu lietu pasiulyti ND,tik gal fotikus reiketu pakeisti i povandeninius ax.gif

tai blenda uzdeti reiktu ir vsio...arba maximos maisiuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 23:33)
prajuokinai ..kazkodel...matyt man irgi jau reik eit miegoti nes sapnuosiu ISO,WB ir ju drauge diafragma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 23:34)
Sitaip geriau?  g.gif

geriau, spalvos natūralesnės thumbup.gif
Nors kontrastas man truputį per didelis, o gal tik taip atrodo blush2.gif Aš pastaruoju metu vengiu tvarkyti nuotraukas PS, nes visos kažkokios per daug kontrasto įgijusios tampa doh.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 23:37)

lotuliukas.gif
bet juk nebūtinai stovėti lietuje, galima, pvz, pro atidarytą langą fotografuoti, juk vasara, gal nesušalsim ax.gif
Ir dar įdomu pasidarė- ar juostiniai fotikai atsparesni vandeniui? g.gif Nes kiek teko bendrauti su fotografais, nemačiau nei vieno, kuris saugotų fotiką lietuje g.gif Labai puikiai pamenu kaip mūsų vestuves fotografas per lietų fotkino- be jokų skėčių ar kokių kitokių apsaugų g.gif Man tada net keista pasirodė, bet nebuvo kada pasiklausti kaip čia taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 22:40)
tai blenda uzdeti reiktu ir vsio...arba maximos maisiuka  lotuliukas.gif

Blenda nuo lietaus neapsaugos,o va Maximos maiselis gali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 00:43)
Blenda nuo lietaus neapsaugos,o va Maximos maiselis gali drinks_cheers.gif

nu va prasom....o as prisiskaiciau kad objektyvus nuo lietaus saugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 22:48)
nu va prasom....o as prisiskaiciau kad objektyvus nuo lietaus saugo doh.gif

Tai,kad ji ant pacio galo dedasi,tai kaip saugos nuo lietaus? g.gif Visada galvojau,kad nuo saules ir kitu nereikalingu sviesu saugo blush2.gif
Atsakyti
O tokie kadrai ko nors verti? ax.gif
user posted image
user posted image
Tiesiog jie kitokie nei visa kita lotuliukas.gif bet dar nesuprantu kur visiskas slamstas o kur kazkas toooookio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twicsi: 01 birželio 2009 - 23:13
blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twicsi: 01 birželio 2009 - 23:33
sveikos ,niekaip kitaip man neiseina anksciau prisesti ,tai tenka naktineti doh.gif
perziurejau nuotraukeles tai pavydziu nerealiai Zitlali turi gislele portetams rolleyes.gif

Tiny juros spalveles thumbup.gif ir mazasis nuostabus pozuotojas tongue.gif

twicsi idomus kompoziciskai ,bet riskumu nezavi ax.gif bet cia tik as blush2.gif

imesiu pora nuotraukeliu is savaitgalio ,bandziau pagauti juros purslus ir is kruvos nieko gero nes labai saugojau kad fotikas nesuslaptu ,tai dedu pora kadru is semyninio albumo kritikai bet irgi nekas doh.gif

seselio temai gal labiau ,gaila kad nesugebejau uzgriebti rankos ax.gif

user posted image

o cia mokosi skraidyt tongue.gif

user posted image

eisiu skaityt daugiau nes man visos nuotraukos nefokuse ir nesuprantu kodel ,jauciuosi beviltiska doh.gif
Atsakyti
Ar tai galima priskirti seseliu temai?
user posted image
Atsakyti