Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

Tiny,man pirma labai patiko,bet pritariu Zitlali,del vietos zvvilgsniui.Gera emocija mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus 4u.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 21:22)
pirmoje veidukas neryskus,horizontas kreivas ir nesimato nei vieno pilno objekto,dangaus desne isdegus labai smarkiai.

O ka turejai omeny? ta prasme foto turi matytis bent kazkoks pilnas objektas? Pvz siuo atveju kas tai galetu buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 01 birželio 2009 - 21:35
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 22:31)
Pirma patinka lb, tik kadravimas ni.. norisi ten kur ziuri vietos palikti, erdves smile.gif desine kirpciau... trecia patinka, (horizontas kreivas visur) tik daryciau vertikalia ir smelio daug i prieki jam begt palikciau  4u.gif spalvos geros, rysku. Antra neidomi man smile.gif

Del pirmos, tai erdves trukuma pamaciau iskart, kai tik nuspaudziau mygtuka doh.gif Gaila labai verysad.gif Del trecios, pasiulymas tavo superinis bigsmile.gif Aciu 4u.gif

Pastebejau, kad kai tik action'us naudoju (tos melynos foto) taip daugiausia kritikos sulaukiu. Reikes pristabdyti arklius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 21:35)
aciu uz komentarus  4u.gif

O ka turejai omeny? ta prasme foto turi matytis bent kazkoks pilnas objektas? Pvz siuo atveju kas tai galetu buti?

Norejau pasakyti,kad toks bardakas gaunasi kai pilnu daiktu nesimato.Na bent jau vezimas butu visas.Na,as tik pasakiau kaip man atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 21:38)
Norejau pasakyti,kad toks bardakas  gaunasi kai pilnu daiktu nesimato.Na bent jau vezimas butu visas.Na,as tik pasakiau kaip man atrodo blush2.gif

aha,supratau biggrin.gif
Atsakyti
Citra man tai tiesiog truksta ryskumo, aiskumo, spalvu ... as tokius trinu kadrus 4u.gif cia apie pirma, isplaukus. Antra nzn... toks rakuras iprastas muilinei nuotraukai 4u.gif trecias irgi... paieskok idomesniu kampu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 21:41
Tiny, kaip PS koreguo hirizonta yra bloge. labai paprasta ir lengva.pasiskaityk cia cool.gif

Man tas prigesinimas spalvų paskutinėse foto kažkoks ne toks, toks į purvinumą..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:39)
Citra man tai tiesiog truksta ryskumo, aiskumo, spalvu ... as tokius trinu kadrus  4u.gif cia apie pirma, isplaukus. Antra nzn... toks rakuras iprastas muilinei nuotraukai  4u.gif trecias irgi... paieskok idomesniu kampu  4u.gif

bandom ieskot,tik kad nelabai dar kolkas gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 22:44)
bandom ieskot,tik kad nelabai dar kolkas gaunasi  doh.gif

tu nebandyk aprepti visko.. bandyk fotkint detales 4u.gif na, cia toks mano pradziamoksles patarimas butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:46)
tu nebandyk aprepti visko.. bandyk fotkint detales  4u.gif na, cia toks mano pradziamoksles patarimas butu  smile.gif

Aha,gerai tau kalbeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 06 01, 21:46)
Man atrodo pati supranti, kad ši foto nieko gero.

blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:48)
oj.. ni.. nepacyynka...  pradzioj pagalvojau kas ten per suo  g.gif

blush2.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 22:07)
Dabar desiu daug spokucio nuotrauku. Jus jau mane stabdykit, jeigu ka  biggrin.gif

g.gif nieko man nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Zana4, mano ten žiogas šešėliuose lotuliukas.gif Ačiū 4u.gif

Labas naujokėms drinks_cheers.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 21:21)
Fotografija susidomejau pries metus...kencia mano mazas sunus...

sūnus manau ne kenčia, o mielai pozuoja (kol kas lotuliukas.gif ), o paaugęs džiaugsis, kad mama stengėsi wub.gif

Tiny, pajūrio nuotraukos kokios ryškios bigsmile.gif Man labiau patiko, kur vaikas ledus valgo ir iš tos serijos, kur bėga, paskutinė thumbup.gif O tos, kur Aš netyčia ir Taip drąsiau kažkodėl labai melsvos unsure.gif Man panašu į kažkokios spalvos (gal pilkos g.gif ) korekciją

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 22:16)
cia mano kazkas.. nezinau ar bent verta i seimos albuma deti  rolleyes.gif
Deja, su PS dar zaisti nemoku, tai kaip sakant "naturalus produktas"  tongue.gif

Antra neblogai žiūrisi ax.gif
Atsakyti