aciu uz komentarus
O ka turejai omeny? ta prasme foto turi matytis bent kazkoks pilnas objektas? Pvz siuo atveju kas tai galetu buti?
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 21:22)
pirmoje veidukas neryskus,horizontas kreivas ir nesimato nei vieno pilno objekto,dangaus desne isdegus labai smarkiai.
O ka turejai omeny? ta prasme foto turi matytis bent kazkoks pilnas objektas? Pvz siuo atveju kas tai galetu buti?
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 22:31)
Pirma patinka lb, tik kadravimas ni.. norisi ten kur ziuri vietos palikti, erdves desine kirpciau... trecia patinka, (horizontas kreivas visur) tik daryciau vertikalia ir smelio daug i prieki jam begt palikciau spalvos geros, rysku. Antra neidomi man
Del pirmos, tai erdves trukuma pamaciau iskart, kai tik nuspaudziau mygtuka Gaila labai Del trecios, pasiulymas tavo superinis Aciu
Pastebejau, kad kai tik action'us naudoju (tos melynos foto) taip daugiausia kritikos sulaukiu. Reikes pristabdyti arklius
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 21:35)
aciu uz komentarus
Norejau pasakyti,kad toks bardakas gaunasi kai pilnu daiktu nesimato.Na bent jau vezimas butu visas.Na,as tik pasakiau kaip man atrodo
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 21:38)
Norejau pasakyti,kad toks bardakas gaunasi kai pilnu daiktu nesimato.Na bent jau vezimas butu visas.Na,as tik pasakiau kaip man atrodo
aha,supratau
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:39)
Citra man tai tiesiog truksta ryskumo, aiskumo, spalvu ... as tokius trinu kadrus cia apie pirma, isplaukus. Antra nzn... toks rakuras iprastas muilinei nuotraukai trecias irgi... paieskok idomesniu kampu
bandom ieskot,tik kad nelabai dar kolkas gaunasi
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 22:44)
bandom ieskot,tik kad nelabai dar kolkas gaunasi
tu nebandyk aprepti visko.. bandyk fotkint detales na, cia toks mano pradziamoksles patarimas butu
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:46)
tu nebandyk aprepti visko.. bandyk fotkint detales na, cia toks mano pradziamoksles patarimas butu
Aha,gerai tau kalbeti
QUOTE(olo @ 2009 06 01, 21:46)
Man atrodo pati supranti, kad ši foto nieko gero.
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:48)
oj.. ni.. nepacyynka... pradzioj pagalvojau kas ten per suo
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 22:07)
Dabar desiu daug spokucio nuotrauku. Jus jau mane stabdykit, jeigu ka
nieko man nerodo
Zana4, mano ten žiogas šešėliuose Ačiū
Labas naujokėms
sūnus manau ne kenčia, o mielai pozuoja (kol kas ), o paaugęs džiaugsis, kad mama stengėsi
Tiny, pajūrio nuotraukos kokios ryškios Man labiau patiko, kur vaikas ledus valgo ir iš tos serijos, kur bėga, paskutinė O tos, kur Aš netyčia ir Taip drąsiau kažkodėl labai melsvos Man panašu į kažkokios spalvos (gal pilkos ) korekciją
Antra neblogai žiūrisi
Labas naujokėms
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 21:21)
Fotografija susidomejau pries metus...kencia mano mazas sunus...
sūnus manau ne kenčia, o mielai pozuoja (kol kas ), o paaugęs džiaugsis, kad mama stengėsi
Tiny, pajūrio nuotraukos kokios ryškios Man labiau patiko, kur vaikas ledus valgo ir iš tos serijos, kur bėga, paskutinė O tos, kur Aš netyčia ir Taip drąsiau kažkodėl labai melsvos Man panašu į kažkokios spalvos (gal pilkos ) korekciją
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 22:16)
cia mano kazkas.. nezinau ar bent verta i seimos albuma deti
Deja, su PS dar zaisti nemoku, tai kaip sakant "naturalus produktas"
Deja, su PS dar zaisti nemoku, tai kaip sakant "naturalus produktas"
Antra neblogai žiūrisi