As netycia...
Taip drasiau
Tiny -ryskios foto Grazu paziureti. Geda,pati prie juros gyvenu,o dar neturiu tokiu kadru
O cia mano kazkas.. nezinau ar bent verta i seimos albuma deti
Deja, su PS dar zaisti nemoku, tai kaip sakant "naturalus produktas"
Maximos vezime-smagumelis!
Po darbu,galima ir atsipusti..
o cia is fokusavimo serijos. Kaip ryskumas ir fokusas?
Na su seseliais man visai nekas Na uzsimuzdama nepagaunu TO kadro. O taip noreciau..
O cia mano kazkas.. nezinau ar bent verta i seimos albuma deti
Deja, su PS dar zaisti nemoku, tai kaip sakant "naturalus produktas"
Maximos vezime-smagumelis!
Po darbu,galima ir atsipusti..
o cia is fokusavimo serijos. Kaip ryskumas ir fokusas?
Na su seseliais man visai nekas Na uzsimuzdama nepagaunu TO kadro. O taip noreciau..
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 23:17)
Protariu Inesai
zodziu minu takus atlikineti uzduotis
aciu
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 21:22)
Tiny,va sitose,tai mano akims padauginta spalvu
*Citra*,pirmoje veidukas neryskus,horizontas kreivas ir nesimato nei vieno pilno objekto,dangaus desne isdegus labai smarkiai.Antra as truputi spalvu uzmesciau,nes dabar tokia saules isblukinta.
*Citra*,pirmoje veidukas neryskus,horizontas kreivas ir nesimato nei vieno pilno objekto,dangaus desne isdegus labai smarkiai.Antra as truputi spalvu uzmesciau,nes dabar tokia saules isblukinta.
ta isdegima jau ir pati pastebejau.
Bet kaip keista,kad fotkinau sauleta diena ir netokios ryskios foto Cia turbut tas variantas, kai kaitri saule pablukina spalvas.
Tiny, tavo nuotraukos Pavydziu as jums to pajautimo
Aciu visiems uz komentarus, man jie labai reikalingi
Joooo, kaip sedau vakariene seimynai padariusi, taip ir nebegaliu atsitraukti nuo kompo
Jeigu dabar va parasytum, kur PS horizontas taisosi, tai iskart einu pabandyti Nes ta informacijos paieska dar kiek laiko uzima Maciau Puke kazkada rase, bet nepasizymejau
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 22:10)
meluooooji su PS tai randi laiko pazaist
Joooo, kaip sedau vakariene seimynai padariusi, taip ir nebegaliu atsitraukti nuo kompo
Jeigu dabar va parasytum, kur PS horizontas taisosi, tai iskart einu pabandyti Nes ta informacijos paieska dar kiek laiko uzima Maciau Puke kazkada rase, bet nepasizymejau
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 21:24)
Bet kaip keista,kad fotkinau sauleta diena ir netokios ryskios foto Cia turbut tas variantas, kai kaitri saule pablikina spalvas.
Bet kaip keista,kad fotkinau sauleta diena ir netokios ryskios foto Cia turbut tas variantas, kai kaitri saule pablikina spalvas.
Blogiausias laikas fotkinimui-sauleta diena
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 22:24)
siaip knygutes raso, kad ant tiesiogines geriau nefotkint , aha blukina
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 22:24)
Jeigu dabar va parasytum, kur PS horizontas taisosi, tai iskart einu pabandyti Nes ta informacijos paieska dar kiek laiko uzima
as paprastai pasizymiu kaip crop'int ir pasukioju to idealaus lyginimo nezinau, nepamenu kaip sake
Ir paskutines... be pavadinimu arba tiesiog... Prie juros