Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

As netycia...
user posted image

Taip drasiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 01 birželio 2009 - 21:17
Tiny -ryskios foto thumbup.gif Grazu paziureti. Geda,pati prie juros gyvenu,o dar neturiu tokiu kadru ax.gif

O cia mano kazkas.. nezinau ar bent verta i seimos albuma deti rolleyes.gif
Deja, su PS dar zaisti nemoku, tai kaip sakant "naturalus produktas" tongue.gif

Maximos vezime-smagumelis!
user posted image

Po darbu,galima ir atsipusti..
user posted image

o cia is fokusavimo serijos. Kaip ryskumas ir fokusas?
user posted image

Na su seseliais man visai nekas doh.gif Na uzsimuzdama nepagaunu TO kadro. O taip noreciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 01 birželio 2009 - 21:20
Pritariu Inesai smile.gif

Tiny nu tu duodi, pasistengei thumbup.gif antra man neidomi.. tiesiog berniukas laiko zaisla g.gif pirma patinka, tik per melyna odele g.gif ir labai uzspaustas i kampa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 21:20
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 23:17)
Protariu Inesai smile.gif

zodziu minu takus atlikineti uzduotis doh.gif

aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiny,va sitose,tai mano akims padauginta spalvu blush2.gif
*Citra*,pirmoje veidukas neryskus,horizontas kreivas ir nesimato nei vieno pilno objekto,dangaus desne isdegus labai smarkiai.Antra as truputi spalvu uzmesciau,nes dabar tokia saules isblukinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 21:22)
Tiny,va sitose,tai mano akims padauginta spalvu blush2.gif
*Citra*,pirmoje veidukas neryskus,horizontas kreivas ir nesimato nei vieno pilno objekto,dangaus desne isdegus labai smarkiai.Antra as truputi spalvu uzmesciau,nes dabar tokia saules isblukinta. mirksiukas.gif

ta isdegima jau ir pati pastebejau.
Bet kaip keista,kad fotkinau sauleta diena ir netokios ryskios foto g.gif Cia turbut tas variantas, kai kaitri saule pablukina spalvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 01 birželio 2009 - 21:31
Tiny, tavo nuotraukos thumbup.gif Pavydziu as jums to pajautimo blush2.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus, man jie labai reikalingi 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 22:10)
meluooooji biggrin.gif su PS tai randi laiko pazaist  lotuliukas.gif

Joooo, kaip sedau vakariene seimynai padariusi, taip ir nebegaliu atsitraukti nuo kompo doh.gif
Jeigu dabar va parasytum, kur PS horizontas taisosi, tai iskart einu pabandyti bigsmile.gif Nes ta informacijos paieska dar kiek laiko uzima doh.gif Maciau Puke kazkada rase, bet nepasizymejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 21:24)
Bet kaip keista,kad fotkinau sauleta diena ir netokios ryskios foto  g.gif Cia turbut tas variantas, kai kaitri saule pablikina spalvas.

Blogiausias laikas fotkinimui-sauleta diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 01 birželio 2009 - 21:27

QUOTE(*Citra* @ 2009 06 01, 22:24)

siaip knygutes raso, kad ant tiesiogines geriau nefotkint , aha blukina smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 22:24)
Jeigu dabar va parasytum, kur PS horizontas taisosi, tai iskart einu pabandyti  bigsmile.gif Nes ta informacijos paieska dar kiek laiko uzima 

as paprastai pasizymiu kaip crop'int ir pasukioju smile.gif to idealaus lyginimo nezinau, nepamenu kaip sake
Atsakyti
Ir paskutines... be pavadinimu arba tiesiog... Prie juros smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pirma patinka lb, tik kadravimas ni.. norisi ten kur ziuri vietos palikti, erdves smile.gif desine kirpciau... trecia patinka, (horizontas kreivas visur) tik daryciau vertikalia ir smelio daug i prieki jam begt palikciau 4u.gif spalvos geros, rysku. Antra neidomi man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 21:32