QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 21:00)
o kam PS? ka nori patvarkyti? Saunuole, kad bandai gaudyti judesi bettt.... ryskumas turetu buti kadravimas nepatinka, toks suakmenejes judesys, profiliu.. fonas nefotogeniskas visai... plokscias kadras kazkoks.. uz mergaites veido tas baltas betonas susilieja su veidu.. lb krenta i akis., reikejo f mazint, kad isplauktu gal kazkiek.. nzn net bandyciau dar karta.. ir necentruok taip rinkis fona kitoki arba tinkamai isnaudok esama
Papildyta:
na, mano galva cia tiesiog prastas kadras... man pvz neidomus na ir kas is to is tu tiesiu ore kabanciu plauku.. nei matosi aiskiai tie plaukai, neryskus, nei mergaite aiskiai matosi.. rinkis viena kazka ka nori parodyti ir nerodyk visko iskart vienu kartu nebent zinoma tau tai pavyks atlikti teisingai
Papildyta:
na, mano galva cia tiesiog prastas kadras... man pvz neidomus na ir kas is to is tu tiesiu ore kabanciu plauku.. nei matosi aiskiai tie plaukai, neryskus, nei mergaite aiskiai matosi.. rinkis viena kazka ka nori parodyti ir nerodyk visko iskart vienu kartu nebent zinoma tau tai pavyks atlikti teisingai
Na ne tik su šia nuotrauka taip visas kažko neleidžia išsisaugot
suakmenėjo gal dėl to kad vėjas čia jai tuos plaukus kedeno,vat dabar kliuna ir man tas stulpas kai parašėi ,na perfotografuot gal neteks čia darželio išleistunės buvo, po tokių spyrių tik ir norisi pasitaisyti
Ačiūkas tau
na ar bus kam naujus namučius sukurt?