Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Edeva @ 2009 06 01, 21:37)
velnias pasvirimo net nepastebejau  g.gif

va dar viena dedu  biggrin.gif

nekabina visai schmoll.gif

Bjaurastis kodel toks nuotraukos formatas keistas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 01 birželio 2009 - 20:58
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 21:36)

man labai labai net wub.gif spalvos nerealios? su PS dirbai ar naturaliai tokiso gavosi? blush2.gif gali parasyti nustatymus prasau blush2.gif pas mus fotikai vienodi gal isspausiu kazka panasaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:48)
geeeras... nu gal as nieko nesuprantu, bet man lb patiko  bigsmile.gif antra gal maziausiai idomi, bet man kaip visa serija taip pacyynka... antroj horizontas tai kreivas, jura negerai kazkaip.. pirmoj ir trecioj atrodo ok.. spalvos man labai patinka  thumbup.gif

Aha, antra tikrai siaip sau. Aciu uz komentarus 4u.gif Niekaip nerandu laiko su tais horizontais pazaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 21:54)
dar va imetu

kazkaip is per arti gal fotkinta g.gif ryskumo nera, nematau fokuso lens.gif sepia man nesiziuri cia schmoll.gif pas klecka seseliai toki ryskus, paakiai atrodo... kompozicija man siaip sau.. chaosas smile.gif bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 21:03
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 01, 21:58)
man labai labai net  wub.gif  spalvos nerealios? su PS dirbai ar naturaliai tokiso gavosi?  blush2.gif  gali parasyti nustatymus prasau  blush2.gif  pas mus fotikai vienodi gal isspausiu kazka panasaus  bigsmile.gif

Su PS ax.gif Zinok, visose nuotraukose fotografavau ant A rezimo, rinkausi diziausia diafragma, ISO 200 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 01, 22:58)
nekabina visai  schmoll.gif

Bjaurastis kodel toks nuotraukos formatas keistas? g.gif

fool.gif matyt taip susviete
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 23:02)
kazkaip is per arti gal fotkinta  g.gif ryskumo nera, nematau fokuso lens.gif sepia man nesiziuri cia schmoll.gif pas klecka seseliai toki ryskus, paakiai atrodo... kompozicija man siaip sau.. chaosas smile.gif bet cia tik mano nuomone  4u.gif

gera nuomone ...ziuriu nemoku fokuso gaudyti...ir tikrai patfarnikai pas maza blink.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Dabar desiu daug spokucio nuotrauku. Jus jau mane stabdykit, jeigu ka biggrin.gif
Papildyta:
Mmmm...
user posted image

Boružėlė
user posted image
Atsakyti
Tiny,tavo pajurio foto,man labai patinka,o ypac trecia ten labai tinka tas pasvires horizontas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 21:36)
Perziurineju savaitgalio foto...
Ir kaip jums?  g.gif

1. Čia aš kirpčiau dangų, nes kažkaip žvilgsnis nukrypsta į dangų o ne į akmenukus.
Kažkaip tas dangus blaško.
2. Čia aš gal būčiau kito kampo ieškojęs. Gal smilgą būčiau fotkines arba dangaus arba jūros fone.
3. Čia reik tiesint horizontą ir biski patamsinti, tada išryškėtų rasto spalva.

Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 22:00)
Aha, antra tikrai siaip sau. Aciu uz komentarus  4u.gif  Niekaip nerandu laiko su tais horizontais pazaisti  smile.gif

meluooooji biggrin.gif su PS tai randi laiko pazaist lotuliukas.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 22:04)
gera nuomone ...ziuriu nemoku fokuso gaudyti...

tam yra ND, bent pramoksi mirksiukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 22:07)
Dabar desiu daug spokucio nuotrauku.

nu ryskumas bigsmile.gif saunuole thumbup.gif antroje seseliai man per astrus, pirmoje man patinka viskas thumbup.gif gal tik noretusi kadravimo kiek kito.. nzn dar kokio g.gif kazkaip ta jura pjauna vaika per pusiauja...

QUOTE(inesaS @ 2009 06 01, 22:08)
Tiny,tavo pajurio foto,man labai patinka,o ypac trecia ten labai tinka tas pasvires horizontas thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
cia turbut virshaus per daug ir fokuso nera ?? lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 01 birželio 2009 - 21:14
Bjaurastis,matai,nesimato kur fokusas.Lyg ir i katina turetu buti,bet kaip ir nematau lens.gif Ir manau,kad baltos spalvos balancas blogas ax.gif
Atsakyti