QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 05, 20:06)
Uz ISO 800 didesnis tik ISO 1600 yra mano fotike, o sitas man jau nepatinka matosi triuksmai.
mmmmmmm, tai tuomet tikrai nelabai jau patogu
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 05, 19:52)
na tai reiskias,
man nespalvota.. tik ryskumo pedutese truksta kazkaip... j/b galetu but sviesesnis... o siaip neblogai manau
Alexandra, katinas man grazesnis neverstas, jo.. truksta man letenu, arba tada kitu rakursu fotkink snukuti, nes kai taip is priekio, tai nzn... arba turi uzpildyt visa kadra, kirpt kaip nors ta snukuti is labai arti.. o jei fotkini toki , tai manau butinai kojyciu reik.. nes db nukristas nei siaip nei taip... o jei zinai kad truksta kodel neperfotografuoji ir norisi to astrumo akyse katino, ne nosies plaukuciuose visgi ala portretas... ir pabandyk kitaip pagauti katina, pabandyk pvz is virsaus snukuti nufotkint, arrr... kaip nors kai miegos letena sufokusuok ir kad pvz fone jo snukis matytusi ne smarkiai isplaukes.. nu nzn.. paieskok kitokiu kampu man ta pati beda tik su portretais be razynku.... tiesa, sviesa man patinka
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 20:21)
man nespalvota.. tik ryskumo pedutese truksta kazkaip... j/b galetu but sviesesnis... o siaip neblogai manau
su tokiu ISO daug neprireguliuosi foto, todel ir pedutes TIK tokio ryskumo . menkas ten apsvietimas kur miegojo ir dar as uzstojau ji ir j/b toks tik tesigavo, neisspaudziau as sviesesnio kaip buvau uzmacius
Labuolis
ikvėpimo visiškas 0
Zitlalisuper leliukas ir foto gaunasi pas jus. komentarai irgi superiniai ,paskaičiusi net atsiverčiu nuotrauką kad pasižiūrėt
alexxandraman spalvota geriau žiurisi
o čia mano mergina
norėjau ją pagražint su PS bet niekaip neleido išsaugoti meta nedidelę lentutę kaškas ten parašyta (su anglų visai nedraugauju)
ikvėpimo visiškas 0
Zitlalisuper leliukas ir foto gaunasi pas jus. komentarai irgi superiniai ,paskaičiusi net atsiverčiu nuotrauką kad pasižiūrėt
alexxandraman spalvota geriau žiurisi
o čia mano mergina
norėjau ją pagražint su PS bet niekaip neleido išsaugoti meta nedidelę lentutę kaškas ten parašyta (su anglų visai nedraugauju)
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 20:02)
bet jau man tavo katyte spalvota kazkaip labiau patinka
uzsuku pasiskaityti, bet laiko ner visiskai per darbus kazka fotkinau, bandysiu imesti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 05, 19:34)
bet jau man tavo katyte spalvota kazkaip labiau patinka
Katinas
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 20:48)
Katinas
as graziai norejau pavadinti, net nesusimasciau kate ar katinas bet dabar zinosiu, grazuolis
QUOTE(almara @ 2009 06 05, 19:32)
Man kažkaip nepatinka centravimas, dėmesys į plaukus, ne į veidą... nors gal taip ir turi būt
QUOTE(solo @ 2009 06 05, 20:52)
Man kažkaip nepatinka centravimas, dėmesys į plaukus, ne į veidą... nors gal taip ir turi būt
vat galvojau apkirpti kairės pusės ,bet gi tada nebebus kur jai žiurėt ,o jai dešinę kažkaip gaila
QUOTE(almara @ 2009 06 05, 20:32)
o kam PS? ka nori patvarkyti? Saunuole, kad bandai gaudyti judesi bettt.... ryskumas turetu buti kadravimas nepatinka, toks suakmenejes judesys, profiliu.. fonas nefotogeniskas visai... plokscias kadras kazkoks.. uz mergaites veido tas baltas betonas susilieja su veidu.. lb krenta i akis., reikejo f mazint, kad isplauktu gal kazkiek.. nzn net bandyciau dar karta.. ir necentruok taip rinkis fona kitoki arba tinkamai isnaudok esama
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 06 05, 20:56)
vat galvojau apkirpti kairės pusės ,bet gi tada nebebus kur jai žiurėt ,o jai dešinę kažkaip gaila
na, mano galva cia tiesiog prastas kadras... man pvz neidomus na ir kas is to is tu tiesiu ore kabanciu plauku.. nei matosi aiskiai tie plaukai, neryskus, nei mergaite aiskiai matosi.. rinkis viena kazka ka nori parodyti ir nerodyk visko iskart vienu kartu nebent zinoma tau tai pavyks atlikti teisingai gal jeigu mergaite stovetu kokiam lauke, fotografuotum is toli, butu ji profiliu ir jos plaukai sitaip kedentusi vejyje, tada tikriausiai sakyciau liux bet kai nukirpti ju galai, ji per puse betono fone ..
bet cia TIK mano nuomone