Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

alexxandra, man taip pat graziau spalvotas katinas.
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 05, 20:06)
Uz ISO 800 didesnis tik ISO 1600 yra mano fotike, o sitas man jau nepatinka  schmoll.gif matosi triuksmai.

mmmmmmm, tai tuomet tikrai nelabai jau patogu
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 05, 19:52)
na tai reiskias,

man nespalvota.. tik ryskumo pedutese truksta kazkaip... j/b galetu but sviesesnis... o siaip neblogai manau 4u.gif

Alexandra, katinas man grazesnis neverstas, jo.. truksta man letenu, arba tada kitu rakursu fotkink snukuti, nes kai taip is priekio, tai nzn... arba turi uzpildyt visa kadra, kirpt kaip nors ta snukuti is labai arti.. o jei fotkini toki , tai manau butinai kojyciu reik.. nes db nukristas nei siaip nei taip... o jei zinai kad truksta kodel neperfotografuoji rolleyes.gif ir norisi to astrumo akyse katino, ne nosies plaukuciuose 4u.gif visgi ala portretas... ir pabandyk kitaip pagauti katina, pabandyk pvz is virsaus snukuti nufotkint, arrr... kaip nors kai miegos letena sufokusuok ir kad pvz fone jo snukis matytusi ne smarkiai isplaukes.. nu nzn.. paieskok kitokiu kampu 4u.gif man ta pati beda tik su portretais smile.gif be razynku.... tiesa, sviesa man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 birželio 2009 - 19:27
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 19:21)

Ačiū už krūvą patarimų bigsmile.gif
bandysiu cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 20:21)
man nespalvota.. tik ryskumo pedutese truksta kazkaip... j/b galetu but sviesesnis... o siaip neblogai manau  4u.gif

su tokiu ISO daug neprireguliuosi foto, todel ir pedutes TIK tokio ryskumo ax.gif . menkas ten apsvietimas kur miegojo ir dar as uzstojau ji doh.gif ir j/b toks tik tesigavo, neisspaudziau as sviesesnio kaip buvau uzmacius smile.gif

Atsakyti
Labuolis
ikvėpimo visiškas 0
Zitlalisuper leliukas ir foto gaunasi pas jus. komentarai irgi superiniai ,paskaičiusi net atsiverčiu nuotrauką kad pasižiūrėt
alexxandraman spalvota geriau žiurisi blush2.gif
o čia mano mergina ax.gif
user posted image

norėjau ją pagražint su PS bet niekaip neleido išsaugoti doh.gif meta nedidelę lentutę kaškas ten parašyta (su anglų visai nedraugauju) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 20:02)

bet jau man tavo katyte wub.gif spalvota kazkaip labiau patinka wub.gif

uzsuku pasiskaityti, bet laiko ner visiskai per darbus sad.gif kazka fotkinau, bandysiu imesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 05, 19:34)
bet jau man tavo katyte  wub.gif  spalvota kazkaip labiau patinka  wub.gif

Katinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 20:48)

biggrin.gif as graziai norejau pavadinti, net nesusimasciau kate ar katinas biggrin.gif bet dabar zinosiu, grazuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 06 05, 19:32)
norėjau ją pagražint su PS bet niekaip neleido išsaugoti  doh.gif meta  nedidelę lentutę  kaškas ten parašyta (su anglų visai nedraugauju) ax.gif

Man kažkaip nepatinka centravimas, dėmesys į plaukus, ne į veidą... nors gal taip ir turi būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 05, 20:52)
Man kažkaip nepatinka centravimas, dėmesys į plaukus, ne į veidą... nors gal taip ir turi būt  biggrin.gif

vat galvojau apkirpti kairės pusės ,bet gi tada nebebus kur jai žiurėt ,o jai dešinę kažkaip gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 06 05, 20:32)
norėjau ją pagražint su PS bet niekaip neleido išsaugoti  doh.gif meta  nedidelę lentutę  kaškas ten parašyta (su anglų visai nedraugauju) ax.gif

o kam PS? ka nori patvarkyti? Saunuole, kad bandai gaudyti judesi 4u.gif bettt.... ryskumas turetu buti smile.gif kadravimas nepatinka, toks suakmenejes judesys, profiliu.. fonas nefotogeniskas visai... plokscias kadras kazkoks.. uz mergaites veido tas baltas betonas susilieja su veidu.. lb krenta i akis., reikejo f mazint, kad isplauktu gal kazkiek.. nzn net smile.gif bandyciau dar karta.. ir necentruok taip 4u.gif rinkis fona kitoki arba tinkamai isnaudok esama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 06 05, 20:56)
vat galvojau apkirpti kairės pusės ,bet gi tada nebebus kur jai žiurėt ,o jai dešinę kažkaip gaila ax.gif

na, mano galva cia tiesiog prastas kadras... man pvz neidomus 4u.gif na ir kas is to is tu tiesiu ore kabanciu plauku.. nei matosi aiskiai tie plaukai, neryskus, nei mergaite aiskiai matosi.. rinkis viena kazka ka nori parodyti ir nerodyk visko iskart vienu kartu 4u.gif nebent zinoma tau tai pavyks atlikti teisingai smile.gif gal jeigu mergaite stovetu kokiam lauke, fotografuotum is toli, butu ji profiliu ir jos plaukai sitaip kedentusi vejyje, tada tikriausiai sakyciau liux wink.gif bet kai nukirpti ju galai, ji per puse betono fone ..
bet cia TIK mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 birželio 2009 - 20:03