Ar tinkama bent seimos albumui?
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 05, 19:18)
seimos albumui visos geros
ryskumas liux, noretusi desines daugiau, bent kad rankyte visa tilptu iki alkunes, ar daugiau... kaires maziau siek tiek, atrodo, kad nuslydo siek tiek fotikas i kaire ir nepataikei jei vaikutis ziuretu i virsu, butu kiek kitaip.. bet dabar ir ziuri i desine puse... visapusiskai taip norisi tos erdves o siaip svajinga tokia nuotrauka
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 05, 18:36)
seimos albumui visos geros
ryskumas liux, noretusi desines daugiau, bent kad rankyte visa tilptu iki alkunes, ar daugiau... kaires maziau siek tiek, atrodo, kad nuslydo siek tiek fotikas i kaire ir nepataikei jei vaikutis ziuretu i virsu, butu kiek kitaip.. bet dabar ir ziuri i desine puse... visapusiskai taip norisi tos erdves o siaip svajinga tokia nuotrauka
Aciu uz komentara.
Man irgi truksta erdves. O kad jis guletu ramiai ir butu daugiau laiko taikytis...
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 05, 18:26)
Pabandziau padaryt 1/100 tada mirksi f skaiciukas. Liepia ilginti islaikyma, didinti ISO, kuris ir taip jau 800.
na tai reiskias, kad prie tokio islaikymo fotikui reikia ISO daugiau nei 800 tai ka dabar mes padarysim kirsk didesnius langus, kad daugiau sviesos butu
siandien vos ne tokia pat situacija su parametrais ir man buvo ir stai rezultatas, ar labai blogai
islaikymas 1/100 (prie kurio tu tikrai sugebesi islaikyt fotika stabilu ), o ISO 1000 ir nemanau, kad labai baisu, ar nea
ir j/b varijantas, bet dabar ziuriu jau nepatinka na nemoooku
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 06 05, 18:56)
nesinarvuok groziui kenkia atvarysiu ir uz tave padarysiu, a gerai?
QUOTE(solo @ 2009 06 05, 19:55)
ahaaa, kazkaip odele tokia svelni svelni gavosi, bet tik kad miegojimo apranga neisipaiso, uztat pabandziau verst i j/b, bet nemoku
nu jau geriau turbut nebuuna wb
Nepykit tetos, bet aš vėl ateinu su savo katinu...
Kaip?
pirma man patinka (Zitlali, žinau žinau... nei rankyčių, nei kojyčių )
O antroj tai nežinau... erdvės ryškiai rūksta dešinėj, ir po koja pirmam plane, bet galima kaip nors išgelbėt? Man ryškumas katino patinka ir išraiška...
Nusibodo...
Na, palauk...
Kaip?
pirma man patinka (Zitlali, žinau žinau... nei rankyčių, nei kojyčių )
O antroj tai nežinau... erdvės ryškiai rūksta dešinėj, ir po koja pirmam plane, bet galima kaip nors išgelbėt? Man ryškumas katino patinka ir išraiška...
Nusibodo...
Na, palauk...
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 05, 18:52)
na tai reiskias, kad prie tokio islaikymo fotikui reikia ISO daugiau nei 800 tai ka dabar mes padarysim kirsk didesnius langus, kad daugiau sviesos butu
islaikymas 1/100 (prie kurio tu tikrai sugebesi islaikyt fotika stabilu ), o ISO 1000 ir nemanau, kad labai baisu, ar nea
Uz ISO 800 didesnis tik ISO 1600 yra mano fotike, o sitas man jau nepatinka matosi triuksmai.
O foto nebloga
alexxandra, man abi foto grazios Bet dar graziau, kai katinuko tikroji spalva matos
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 19:02)
neversk tu i j/b to savo katino -visas zavesys dingsta
QUOTE(bonda @ 2009 06 05, 19:08)
neversk tu i j/b to savo katino -visas zavesys dingsta
bonda Nu nesiziuri man kai kuriose fotkese visai. Nu pvz. neversta
ar levelius bandyt patvarkyt?