Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

nieko man nesigauna su tup paprastu sony fotiku schmoll.gif kad ir tuos tris daihtus sudeliojus man nesigauna, nefokusuoja man nors tu ka doh.gif gaunasi viskas tas pats.... nes tera tik tas mygtukas su maza gelyte, o reguliuoti neina, yra automatiskai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 05, 13:12)
boruzka, aš nesu ragana, tikrai smile.gif Gėlės man atrodo gerai. Ryškios, kokybiškos (nors spalvos tokios per sodrios). Bet žaliaakio portretas kažkaip nesižiūri (vaikinui priekaištų neturiu). Jis toks išplaukęs, fokusas kažkur ties žandikauliu ir į striukę, pilkšvas truputį + viena veido pusė visiškai be faktūros, balta. Jei man šis portretas būtų brangus ir norėčiau jį pasilikti, tai keisčiau JB, gal šiek tiek "užmesčiau" grūdėtumo (čia skonio reikalas), naikinčiau tą baltą dėmę apačioje. Tikrai neperšu savo skonio, šiaip pamąstymas (kad dirbt nereikėtų blush2.gif ). Suprantama, reikia stengtis fotografuoti fotoaparatu, ne PS, bet visko būna... Trumpam įmetu pvz., čia arba čia (palyginimui).

tos demes baltos nebuvau pastebejus blush2.gif bet va grudo sitoj foto kazkaip nenoriu, patiko tik kontrasto daugiau blush2.gif bet vistiek aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Keliu vieną foto suvartymui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 05, 13:21)
SP koreguotas Boruzkos kadras  wub.gif  blush2.gif

Tikrai neišmanau daug, man tas uždėtas grūdas OK, bet tada žiauriai išryškėja šešėlis ant akies ir vaikinas atrodo lyg būų gavęs į akį...
Atsakyti
Mergaitės ir berniukai, gal žinote kur galima iki 300 Lt parauti Canon 50mm f1.8? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 13:31)
o dabar ziuriu albumeli, kuriuos sukelt, tuos kur dienos sviesoj ar "vonios" sviesoj fotkinta

Vienu į folderį su dirbtine šviesa, kitus atitinkamai į folderį su natūralia šviesa.
QUOTE(pagieza2 @ 2009 06 05, 13:32)
nieko man nesigauna su tup paprastu sony fotiku  schmoll.gif  kad ir tuos tris daihtus sudeliojus man nesigauna, nefokusuoja man nors tu ka  doh.gif  gaunasi viskas tas pats.... nes tera tik tas mygtukas su maza gelyte, o reguliuoti neina, yra automatiskai  verysad.gif

teks pirkt rimtesnį fotiką biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su kvailu klausimu blush2.gif Ar cia kitinio objektyvo "nuopelnai" kad neimanoma kambaryje padaryti normaliu nuotrauku ar as kazko nesuprantu? Pasirenku diafragmos prioriteta, uzkeliu ISO, fotikas parenka baisiai ilga islaikyma wacko.gif Neimanoma vaiko nufotografuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 05, 14:41)
Ar cia kitinio objektyvo "nuopelnai"

tikrai ne objektyvas kaltas smile.gif bandyk kaitaliot parametrus wink.gif

pabandyk atvirkscia varijanta - nusistatyk islaikymo pirmenybe - nusistatyk 1/60 ir daugiau ir paziurek kokius kitus parametrus tau siulo fotikas wink.gif labai paprasta pasitikslinti kur klaida darai, kad nesigauna smile.gif pagal tai galesi bandyt ant kitu programu bandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 05, 13:46)
tikrai ne objektyvas kaltas smile.gif bandyk kaitaliot parametrus wink.gif

pabandyk atvirkscia varijanta - nusistatyk islaikymo pirmenybe - nusistatyk 1/60 ir daugiau ir paziurek kokius kitus parametrus tau siulo fotikas wink.gif labai paprasta pasitikslinti kur klaida darai, kad nesigauna smile.gif pagal tai galesi bandyt ant kitu programu bandyt smile.gif

1/60 ilgokas man, rankos sudreba, vaikas juda, nesigauna ryskiai. Toki islaikyma siandien duoda visai prie lango fotkinant.
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 05, 14:21)
nebutinai vonioj  biggrin.gif tik reikia wb nusistatineti ten kur fotkini kiekviena karta  mirksiukas.gif

aha, taip ir supratau drinks_cheers.gif

Aciu, Pamaiva, kad uzvedei ant kelio 4u.gif
Bandau dar kart.

WB dirbtiniam
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Pre
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 14:14)
Aciu, Pamaiva, kad uzvedei ant kelio 4u.gif
Bandau dar kart.

nu dabar jau gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 06 05, 00:24)
Zitlali, dar kart paziurejau ankstesni varianta....

aha pataisiau, aciu c-girl 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 05, 08:59)
idek, zitlali, davai ir kokia buitiska labaiu, ka

gerai smile.gif ikelsiu veliau siek tiek 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 05, 09:53)
nejau Zitlali nieko nesakys? ar taip blogai kad ner zodziu

biggrin.gif neblogai, lelka grazus, bet nuotrauka nlb vykusi... per arti pritrauktas vaikas, tai gaunasi vaizdas vos ne kaip su fisheye fotkinta smile.gif isgaubtas veidukas nenaturaliai...

QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 05, 12:10)
Labas, merginos smile.gif

fotografijos (nesvarbu ka fotografuotum, vaika, medi, suni, masina, lektuva ar upe) kaip ir piresimo , pagrindai tie patys smile.gif visiskai nesvarbu ka ruosiesi fotografuoti, mokytis reik ta pati 4u.gif kompozicija, sviesa ir t.t. ir panasiai smile.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 06 05, 13:24)
Zitnali, o cia tu auto su vaiku?

aciu.. aha auto smile.gif

QUOTE(Pamaiva @ 2009 06 05, 14:34)
Keliu vieną foto suvartymui 

nelabai geles suprantu as apskritai, lyg ir ok, bet ne super smile.gif nekabina jei kitaip sakant...

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 06 05, 14:41)
Ateinu su kvailu klausimu

kaip ten su tuo sokeju ... biggrin.gif kad maiso... lotuliukas.gif Kelbis (zinoma , jis ne autoritetas, bet... ) pasakes yra, kad geras ftografas be problemu ir su muiline gera foto padarytu mirksiukas.gif

Boruzka kazkas negerai su gelem g.gif per vaiskios... nlb suprantu.. kazkas negerai... o portretas nzn net.. nu zinok i seimos albuma nebent... tie isdegimai kai j/b dar labiau i akis krenta... akiu nesimato unsure.gif arba kaip Puga sako gelbet reik g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pamaiva @ 2009 06 05, 14:36)
Mergaitės ir berniukai, gal žinote kur galima iki 300 Lt parauti Canon 50mm f1.8?  g.gif

i skelbimu arba plepalu tema plz 4u.gif arba uzgeltoninkit teksta.. lb jau spam'as ... bet zinoma galit su manimi ir nesutikt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 birželio 2009 - 16:21