Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 09:56)

man asmeniskai PRE žaliuoja
QUOTE(boruzka @ 2009 06 05, 11:26)

Super. abi thumbup.gif
QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 11:28)
QUOTE(Tiny @ 2009 06 05, 11:31)
Man abu blogai  4u.gif Pirmam rankinis per melynas, antram - pergeltonas   ax.gif

jau Tiny aplenkė matau su pastebėjimais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 05 birželio 2009 - 12:03
QUOTE(Tiny @ 2009 06 05, 12:53)

Gryba visai pjaunu  doh.gif Norejau parasyti, kad rankinis per melynas ir per geltonas  mirksiukas.gif O rankinis yra svarbiausias situose ND. Perdaryk  mirksiukas.gif

pioneer.gif (rankinis tai PRE blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 11:59)
pioneer.gif (rankinis tai PRE  blush2.gif )

Taip cool.gif
Atsakyti
Bjaurasti, labai grazus vaikytis, kazko truksta g.gif pirma foto buvo per tamsi, o sita per daug isdiegta g.gif bet esme, man labai super bigsmile.gif
Zitnali, o cia tu auto su vaiku? man pati mieliausia, kur vaikas ant rankos tarsi kaba, labai gera bigsmile.gif
boruzhka, man paskutinis vaikino portretas labai patiko rolleyes.gif nieko netruksta, siek tiek zandas seselyje, bet nekrenta i akis manau... rolleyes.gif ir geles grazios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 05 birželio 2009 - 12:25
Dienos sviesa PRE
user posted image

Vonios sviesa PRE doh.gif Nesuprantu kodel man tik geltona ir geltona gaunasi, ka as ne taip nustatau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 06 04, 22:51)
nu taip darau smile.gif
o tai palauk laugh.gif dabar kilo abejonių...pagėti ant pagrindo lapą, ar laikyti stačiai, kaip dėžutė stovi? g.gif

o tu pabandyk ir stovintį lapą, jei iš gulinčio reikiamo rezultato neišgauni mirksiukas.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 10:56)
Pati skirtuma matau, nors foto atrodo, kad lempute nesiskiria nuo pre doh.gif

labai sunku įžiūrėti, nes labai šešėlis krenta ant baltos spalvos biggrin.gif Gal kitą daiktą pamėgink nufotkinti mirksiukas.gif

QUOTE(Will @ 2009 06 05, 11:37)
Gal aš klystu, bet turi nebūti natūralios šviesos visai  g.gif  Jei dieną, tai galima fotkinti ten, kur nėra langų, pvz vonioj  g.gif

Mano WB dienos šviesoje:

gerai mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 05, 12:26)

man šita labai graži wub.gif

QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 12:28)
Laba diena  4u.gif

bandau sugryzti i vezias. Turbut daug ka praleidau  blush2.gif , bet dabar pabandysiu ikelt savo WB dienos sviesa:

schmoll.gif

QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 13:44)
Dienos sviesa PRE

deinos gerai thumbup.gif Vonioje negerai unsure.gif Ar vonioje fotografuoji baltą lapą?
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 06 05, 13:54)

deinos gerai  thumbup.gif  Vonioje negerai  unsure.gif Ar vonioje fotografuoji baltą lapą?

aciuuuu, dabar jau supratau, nefotkinau vonioj balto lapo doh.gif

kaip dabar?

vonios PRE
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 14:00)
aciuuuu, dabar jau supratau, nefotkinau vonioj balto lapo  doh.gif

vonioj reik fotkint? doh.gif ir savo klaida busiu tada supratus
Atsakyti
boruzka, aš nesu ragana, tikrai smile.gif Gėlės man atrodo gerai. Ryškios, kokybiškos (nors spalvos tokios per sodrios). Bet žaliaakio portretas kažkaip nesižiūri (vaikinui priekaištų neturiu). Jis toks išplaukęs, fokusas kažkur ties žandikauliu ir į striukę, pilkšvas truputį + viena veido pusė visiškai be faktūros, balta. Jei man šis portretas būtų brangus ir norėčiau jį pasilikti, tai keisčiau JB, gal šiek tiek "užmesčiau" grūdėtumo (čia skonio reikalas), naikinčiau tą baltą dėmę apačioje. Tikrai neperšu savo skonio, šiaip pamąstymas (kad dirbt nereikėtų blush2.gif ). Suprantama, reikia stengtis fotografuoti fotoaparatu, ne PS, bet visko būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 05 birželio 2009 - 13:51
QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 13:07)
vonioj reik fotkint? doh.gif ir savo klaida busiu tada supratus

nebutinai vonioj biggrin.gif tik reikia wb nusistatineti ten kur fotkini kiekviena karta mirksiukas.gif

SP koreguotas Boruzkos kadras wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 14:00)
kaip dabar?
vonios PRE

dabar liux thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 06 05, 14:28)
dabar liux  thumbup.gif  Šaunuolė  4u.gif

flirt.gif

o dabar ziuriu albumeli, kuriuos sukelt, tuos kur dienos sviesoj ar "vonios" sviesoj fotkinta
Atsakyti