Labas, merginos nežinau ar čia pataikiau.. Tačiau noriu išmokti fotografuoti ir ne bet ką, o.. automobilius čia kaip ir svajonė tokia mano.. noriu paklaust, gal yra kookių patarimų būtent kaip fotografuoti automobilius, ar tiesiog skaityti viską iš eilės kas sudėta pirmąjame puslapyje ir bandyti pritaikyt ten esančią informaciją? o gal šiaip yra čia mergyčių, kurios mėgsta fotkint būtent mašinikes?
QUOTE(Will @ 2009 06 05, 11:37)
Gal aš klystu, bet turi nebūti natūralios šviesos visai Jei dieną, tai galima fotkinti ten, kur nėra langų, pvz vonioj
aiskumelis, bandysim dar
QUOTE(boruzka @ 2009 06 05, 12:26)
Laba
tas pats zaliaakis vaikinukas pagal Zitkos pasiulyma turbut j/b blogas ...
tas pats zaliaakis vaikinukas pagal Zitkos pasiulyma turbut j/b blogas ...
Abi foto man super
Laba diena
bandau sugryzti i vezias. Turbut daug ka praleidau , bet dabar pabandysiu ikelt savo WB dienos sviesa:
Auto
Saulute
PRE
Vonioj lempoms svieciant
Auto
Lempute
PRE
bandau sugryzti i vezias. Turbut daug ka praleidau , bet dabar pabandysiu ikelt savo WB dienos sviesa:
Auto
Saulute
PRE
Vonioj lempoms svieciant
Auto
Lempute
PRE
QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 12:28)
Man abu blogai Pirmam rankinis per melynas, antram - pergeltonas
fize blogai
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 05, 10:55)
Labas rytas
Ei, merginos, gal neisimkim foto , nes po to norisi pavartyti dar tema atgal kai ka paskaitineti o foto ir baba, o tada komentarus skaitai ir be tikslo....
Ei, merginos, gal neisimkim foto , nes po to norisi pavartyti dar tema atgal kai ka paskaitineti o foto ir baba, o tada komentarus skaitai ir be tikslo....
Cia man turbut taikyta? Photobucket'e perkelinejau nuotraukas i nauja albuma ir dingo viskas cia
QUOTE(Tiny @ 2009 06 05, 12:33)
Cia man turbut taikyta? Photoshop'e perkelinejau nuotraukas i nauja albuma ir dingo viskas cia
turbūt turėjai omeny photobucket'ą
Kaip mano wb
QUOTE(Will @ 2009 06 05, 10:37)
Gal aš klystu, bet turi nebūti natūralios šviesos visai Jei dieną, tai galima fotkinti ten, kur nėra langų, pvz vonioj
Mano WB dienos šviesoje:
Mano WB dienos šviesoje:
ne, nebutinai -jei lempa uzdegta namie -aisku, kai ji riekalinga -tad air nebe natur sviesa
lyg geras
QUOTE(Tiny @ 2009 06 05, 12:31)
Man abu blogai Pirmam auto per melynas, antram - pergeltonas
o kiti kaip?
QUOTE(Edeva @ 2009 06 05, 12:31)
fize blogai
ar viskas blogai?
QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 10:56)
WB dirbtiniam
Man gerai
QUOTE(Will @ 2009 06 05, 11:37)
Mano WB dienos šviesoje:
Nesuprantu ar gerai Ta melyna siena trukdo pamatyti skirtuma
QUOTE(Will @ 2009 06 05, 12:36)
turbūt turėjai omeny photobucket'ą
O taip
Papildyta:
QUOTE(fizė @ 2009 06 05, 12:46)
o kiti kaip?
Gryba visai pjaunu Norejau parasyti, kad rankinis per melynas ir per geltonas O rankinis yra svarbiausias situose ND. Perdaryk