Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

Bonda aciuks.gif

O kas dar negerai, blush2.gif nejau Zitlali nieko nesakys? ar taip blogai kad ner zodziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 05, 08:49)
Negi as dabar skysiu,kad fotografuokit raw ir tada nereikes kreipti  demesio i nervus gadinati WB? ax.gif

jo jo -ne pas visus tas RAW dar ir yra tongue.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 05, 08:53)
Bonda aciuks.gif

O kas dar negerai,  blush2.gif nejau Zitlali nieko nesakys? ar taip blogai kad ner zodziu  g.gif

man tai toks vazidas, akd is per arti fotkinta g.gif bet gal klystu -su leliais man sudetinga ka pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 04, 21:23)
Ir dar viena senoka  blush2.gif  Ar labai vaizdą gadina tie išdegimai? Nors čia ne išdegimai, spalvotoje foto jų nėra  unsure.gif

Man pėdučių formatas nepatinka (kvadratas) ir nuotraukos norėtųsi švaresnės, vientisesnės, o dabar lyg matau grūdą lens.gif
QUOTE(liamuna @ 2009 06 04, 21:40)
zinau sakysit, kadravimas blogas, kad mazoka vietos  zvilgsniui, bet man patinka, atrodo, kad ji nori viska pamatyt kas ten uz kadro darosi. (siaip sunku kazka isgauti is savo muilines ir dar 2 men neturincio vaiko) blush2.gif

Man trukdo tai, kad fotkinta iš ryškiai per arti ir atrodo lyg veidelio proporcijos iškreiptos. (o jau lialia koks pūstažandis thumbup.gif ) Norėtųsi kažkaip kitaip..

Labas rytas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 05, 09:49)
Tai as ta suprantu,kad ne baltoje spalvoje esme.Ir nusistatineda wb neieskau balto daikto.Nufotkinu bile ka ir viskas aisku buna.Bet kazkaip ismokti pamatyti ta skirtuma tai reikia.Taisyklese,kurias beje ne as sugalvojau,pasakyta,kad baltas daiktas,vadinasi fotografuojam balta.Negi as dabar skysiu,kad fotografuokit raw ir tada nereikes kreipti  demesio i nervus gadinati WB? ax.gif

biggrin.gif
Aha, is tikruju, kad aiskiau pamatytum WB rankinio nustatymo poveiki ir nauda turi buti baltas daiktas be jokiu atspalviu blush2.gif Sorry uz nereikalingus sapaliojimus 4u.gif Zodziu, Pokahonta, perfotografuok ir rinkis grynai balta daikta mirksiukas.gif Tada nebus panasiu diskusiju mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 05, 10:03)

man tai toks vazidas, akd is per arti fotkinta g.gif  bet gal klystu -su leliais man sudetinga ka pasakyt ax.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 10:22)

Man trukdo tai, kad fotkinta iš ryškiai per arti ir atrodo lyg veidelio proporcijos iškreiptos. (o jau lialia koks pūstažandis  thumbup.gif ) Norėtųsi kažkaip kitaip..

aciuks.gif ypac sunku vertinti kai tai savo lele, todel ir klausiu kas ir kaip. Reiks atsitraukti ir bandyti vel, nes ji gulejo lovytei o fotkinau, kad nesimatytu virbu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 10:22)
Man trukdo tai, kad fotkinta iš ryškiai per arti ir atrodo lyg veidelio proporcijos iškreiptos. (o jau lialia koks pūstažandis  thumbup.gif ) Norėtųsi kažkaip kitaip..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Ei, merginos, gal neisimkim foto , nes po to norisi pavartyti dar tema atgal kai ka paskaitineti o foto ir baba, o tada komentarus skaitai ir be tikslo....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pokahonta, ne tu viena vargsti su tuo WB biggrin.gif Vakar visa diena fotika kankinau, arba per gelsva, arba visai spalvos nesiskiria doh.gif
Nezinau, bandau det kazka, bet pasiruosus perdaryt blush2.gif
Pati skirtuma matau, nors foto atrodo, kad lempute nesiskiria nuo pre doh.gif

WB dirbtiniam
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Pre
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 05, 09:43)
Zodziu, Pokahonta, perfotografuok ir rinkis grynai balta daikta  mirksiukas.gif Tada nebus panasiu diskusiju  mirksiukas.gif

nebutinai grynai balta ax.gif as fotkinau balta puoduka su viskiom ten gelytem ir drugeliais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 10:56)
Nezinau, bandau det kazka, bet pasiruosus perdaryt blush2.gif

O kas ten balta už lėkštutės? Ne langas? g.gif

Aš kątik n vietų išbandžiau, net lauke buvau, vistiek custom pageltęs unsure.gif tik du bandymai normalūs gavosi, kai saulė išlindo ir apšvietimas pagerėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 05, 11:20)
O kas ten balta už lėkštutės? Ne langas?  g.gif

aha, ten toliau langas, tiksliau sviesa nuo jo. kur lekstele fotkinau, tai salia langas uztrauktas ir virsuj lempa ijungta blush2.gif ir tolima langa uzdengt, taip negerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 05 birželio 2009 - 10:27
QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 11:23)
aha, ten toliau langas. kur lekstele fotkinau, tai salia langas uztrauktas ir virsuj lempa ijungta blush2.gif ir tolima langa uzdengt, taip negerai?

Gal aš klystu, bet turi nebūti natūralios šviesos visai g.gif Jei dieną, tai galima fotkinti ten, kur nėra langų, pvz vonioj g.gif

Mano WB dienos šviesoje:
auto
user posted image

cloudy
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti