Bonda
O kas dar negerai, nejau Zitlali nieko nesakys? ar taip blogai kad ner zodziu
QUOTE(inesaS @ 2009 06 05, 08:49)
Negi as dabar skysiu,kad fotografuokit raw ir tada nereikes kreipti demesio i nervus gadinati WB?
jo jo -ne pas visus tas RAW dar ir yra
QUOTE(liamuna @ 2009 06 05, 08:53)
Bonda
man tai toks vazidas, akd is per arti fotkinta bet gal klystu -su leliais man sudetinga ka pasakyt
QUOTE(Will @ 2009 06 04, 21:23)
Ir dar viena senoka Ar labai vaizdą gadina tie išdegimai? Nors čia ne išdegimai, spalvotoje foto jų nėra
Man pėdučių formatas nepatinka (kvadratas) ir nuotraukos norėtųsi švaresnės, vientisesnės, o dabar lyg matau grūdą
QUOTE(liamuna @ 2009 06 04, 21:40)
zinau sakysit, kadravimas blogas, kad mazoka vietos zvilgsniui, bet man patinka, atrodo, kad ji nori viska pamatyt kas ten uz kadro darosi. (siaip sunku kazka isgauti is savo muilines ir dar 2 men neturincio vaiko)
Man trukdo tai, kad fotkinta iš ryškiai per arti ir atrodo lyg veidelio proporcijos iškreiptos. (o jau lialia koks pūstažandis ) Norėtųsi kažkaip kitaip..
Labas rytas
QUOTE(inesaS @ 2009 06 05, 09:49)
Tai as ta suprantu,kad ne baltoje spalvoje esme.Ir nusistatineda wb neieskau balto daikto.Nufotkinu bile ka ir viskas aisku buna.Bet kazkaip ismokti pamatyti ta skirtuma tai reikia.Taisyklese,kurias beje ne as sugalvojau,pasakyta,kad baltas daiktas,vadinasi fotografuojam balta.Negi as dabar skysiu,kad fotografuokit raw ir tada nereikes kreipti demesio i nervus gadinati WB?
Aha, is tikruju, kad aiskiau pamatytum WB rankinio nustatymo poveiki ir nauda turi buti baltas daiktas be jokiu atspalviu Sorry uz nereikalingus sapaliojimus Zodziu, Pokahonta, perfotografuok ir rinkis grynai balta daikta Tada nebus panasiu diskusiju
Papildyta:
Tiesa, labas rytas
QUOTE(bonda @ 2009 06 05, 10:03)
man tai toks vazidas, akd is per arti fotkinta bet gal klystu -su leliais man sudetinga ka pasakyt
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 10:22)
Man trukdo tai, kad fotkinta iš ryškiai per arti ir atrodo lyg veidelio proporcijos iškreiptos. (o jau lialia koks pūstažandis ) Norėtųsi kažkaip kitaip..
ypac sunku vertinti kai tai savo lele, todel ir klausiu kas ir kaip. Reiks atsitraukti ir bandyti vel, nes ji gulejo lovytei o fotkinau, kad nesimatytu virbu.
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 05, 10:22)
Labas rytas
Ei, merginos, gal neisimkim foto , nes po to norisi pavartyti dar tema atgal kai ka paskaitineti o foto ir baba, o tada komentarus skaitai ir be tikslo....
Ei, merginos, gal neisimkim foto , nes po to norisi pavartyti dar tema atgal kai ka paskaitineti o foto ir baba, o tada komentarus skaitai ir be tikslo....
Labas rytas
Pokahonta, ne tu viena vargsti su tuo WB Vakar visa diena fotika kankinau, arba per gelsva, arba visai spalvos nesiskiria
Nezinau, bandau det kazka, bet pasiruosus perdaryt
Pati skirtuma matau, nors foto atrodo, kad lempute nesiskiria nuo pre
WB dirbtiniam
Auto
Lempute
Pre
Pokahonta, ne tu viena vargsti su tuo WB Vakar visa diena fotika kankinau, arba per gelsva, arba visai spalvos nesiskiria
Pati skirtuma matau, nors foto atrodo, kad lempute nesiskiria nuo pre
WB dirbtiniam
Auto
Lempute
Pre
QUOTE(Tiny @ 2009 06 05, 09:43)
Zodziu, Pokahonta, perfotografuok ir rinkis grynai balta daikta Tada nebus panasiu diskusiju
nebutinai grynai balta as fotkinau balta puoduka su viskiom ten gelytem ir drugeliais
QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 10:56)
O kas ten balta už lėkštutės? Ne langas?
Aš kątik n vietų išbandžiau, net lauke buvau, vistiek custom pageltęs tik du bandymai normalūs gavosi, kai saulė išlindo ir apšvietimas pagerėjo
QUOTE(Will @ 2009 06 05, 11:20)
O kas ten balta už lėkštutės? Ne langas?
aha, ten toliau langas, tiksliau sviesa nuo jo. kur lekstele fotkinau, tai salia langas uztrauktas ir virsuj lempa ijungta ir tolima langa uzdengt, taip negerai?
QUOTE(kitten` @ 2009 06 05, 11:23)
aha, ten toliau langas. kur lekstele fotkinau, tai salia langas uztrauktas ir virsuj lempa ijungta ir tolima langa uzdengt, taip negerai?
Gal aš klystu, bet turi nebūti natūralios šviesos visai Jei dieną, tai galima fotkinti ten, kur nėra langų, pvz vonioj
Mano WB dienos šviesoje:
auto
cloudy
custom