Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Will @ 2009 06 04, 23:17)
Keliu WB dirbtiniame apšvietime  blush2.gif

Na, jeigu galima manimi tiketi, tai sakyciau, kad gerai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 birželio 2009 - 22:24
QUOTE(Will @ 2009 06 04, 23:17)
Keliu WB dirbtiniame apšvietime  blush2.gif

niu gerai man smile.gif
Atsakyti
O kasnors gali sukonkretinti sekancia uzduoti
Stambiu sriftu raudonai su terminais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 23:17)
ir cia turbut jau per tamsi?

Aha, tamsi ir neryski...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 birželio 2009 - 22:24
Tiny,blogai todel,kad ne balta.Nesvarbu, kad velai vakare fotografuota zinok,jei blogai nusistatei tai amen.Man net i žaluma ta dežute neša.Gal del fono,gal del auksinio remelio,nezinau del ko doh.gif Gal reikia zinoti su kuo ta balansa nustatineti,juk yra ne vien baltas lapas,bet ir pilkas.Nezinau zinok.Bet jei dezute balta,tai ji ir turi buti balta.Reikia bandyti pasirinkti kitoki fona.Mano muiline tai juodai gryba su baltu balansu pjauna. doh.gif Jau nervai nelaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 05, 00:23)
Aha, tamsi ir neryski...

bet tai koks sh....kompe pas mane ji neatrodo lb tamsi ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 22:21)
Na, jeigu galima manimi tiketi, tai sakyciau, kad gerai  4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 23:17)
klausimas ar butinai techniskai gera nuotrauka turi buti lb astri? Kaip tai man su tuo astrumu..ne kas

manrods nebūtinai g.gif bet šitai trūksta kontrasto g.gif gal daugiau su j/b pažaisti g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 23:21)
Na, jeigu galima manimi tiketi, tai sakyciau, kad gerai

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 04, 23:22)
niu gerai man smile.gif

yahoo.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 05, 00:27)
manrods nebūtinai  g.gif  bet šitai trūksta kontrasto  g.gif  gal daugiau su j/b pažaisti  g.gif
yahoo.gif

tipo taip? bet tada gaunas isdeges zandas ax.gif ax.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjaurastis: 04 birželio 2009 - 22:33
Dar viena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 23:24)
Tiny,blogai todel,kad ne balta.Nesvarbu, kad velai vakare fotografuota zinok,jei blogai nusistatei tai amen.Man net i žaluma ta dežute neša.Gal del fono,gal del auksinio remelio,nezinau del ko doh.gif Gal reikia zinoti su kuo ta balansa nustatineti,juk yra ne vien baltas lapas,bet ir pilkas.Nezinau zinok.Bet jei dezute balta,tai ji ir turi buti balta.Reikia bandyti pasirinkti kitoki fona.Mano muiline tai juodai gryba su baltu balansu pjauna. doh.gif Jau nervai nelaiko doh.gif

Bet gi nebutinai tik balta spalva pasako apie teisinga WB balansa. Gal ta dezute ir yra siek tiek gelsva. O WB balanso nustatymo ND esme manau yra tame, kad spalvos turi buti naturaliausios. Gal ant rankinio ir nesigavo taip, kaip yra istikruju, bet bent jau auksine spalva ir rodo kaip auksine, o ne sidabrine blush2.gif

Va dar pakartoju savo bandymus del WB balanso dirbtiniame apsvietime, cia visos spalvos kitokios, ne tik balta ax.gif Pirmoje- lemputes rezimo WB, antroje- rankiniu budu nustatytas...

user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 23:33)
tipo taip? bet tada gaunas isdeges zandas  ax.gif  ax.gif  blush2.gif

Taip geriau 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 23:33)

Nezinau, Zitlali, man visos tavo foto patinka. Ieskau priekabiu iki negalejimo, bet negaliu prisikabinti tiksliai ivardindama kas nepatinka, net jeigu ir atrodo kazkas netaip biggrin.gif Man faina si nuotrauka wub.gif Iki taves, kaip iki menulio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 birželio 2009 - 22:39
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 23:33)
tipo taip? bet tada gaunas isdeges zandas  ax.gif  ax.gif  blush2.gif

nea, nesižiūri schmoll.gif

Zitlali, dar pagalvojau apie vaikus blush2.gif Manrods galima nufotkinti ir tame buitiniame bardake ar tiesiog aplinkoje taip, gal nuotrauka būtų vykusi ir ją būtų galima

QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 23:38)
Nezinau, Zitlali, man visos tavo foto patinka. Ieskau priekabiu iki negalejimo, bet negaliu prisikabinti tiksliai ivardindama kas nepatinka, net jeigu ir atrodo kazkas netaip  biggrin.gif  Man faina si nuotrauka  wub.gif Iki taves, kaip iki menulio  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 04 birželio 2009 - 22:41