QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 23:24)
Tiny,blogai todel,kad ne balta.Nesvarbu, kad velai vakare fotografuota zinok,jei blogai nusistatei tai amen.Man net i žaluma ta dežute neša.Gal del fono,gal del auksinio remelio,nezinau del ko
Gal reikia zinoti su kuo ta balansa nustatineti,juk yra ne vien baltas lapas,bet ir pilkas.Nezinau zinok.Bet jei dezute balta,tai ji ir turi buti balta.Reikia bandyti pasirinkti kitoki fona.Mano muiline tai juodai gryba su baltu balansu pjauna.
Jau nervai nelaiko
Bet gi nebutinai tik balta spalva pasako apie teisinga WB balansa. Gal ta dezute ir yra siek tiek gelsva. O WB balanso nustatymo ND esme manau yra tame, kad spalvos turi buti naturaliausios. Gal ant rankinio ir nesigavo taip, kaip yra istikruju, bet bent jau auksine spalva ir rodo kaip auksine, o ne sidabrine
Va dar pakartoju savo bandymus del WB balanso dirbtiniame apsvietime, cia visos spalvos kitokios, ne tik balta
Pirmoje- lemputes rezimo WB, antroje- rankiniu budu nustatytas...
Papildyta:
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 23:33)
Taip geriau
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 23:33)
Dar viena
Nezinau, Zitlali, man visos tavo foto patinka. Ieskau priekabiu iki negalejimo, bet negaliu prisikabinti tiksliai ivardindama kas nepatinka, net jeigu ir atrodo kazkas netaip
Man faina si nuotrauka
Iki taves, kaip iki menulio