Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 01, 19:11)
Tai ten,turbut,buvo Will nuotraukyte bigsmile.gif  4u.gif .Tokia,kur prie varteliu...

blush2.gif susimaisiau jau, blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
as vis nespeju doh.gif velnias kaip neiseina fotkint vidudieni dry.gif bet turiu pora kadru noreciau nuomones g.gif

modeliai

user posted image

smilgos

user posted image
Atsakyti
Edeva man spalvos patinka, bet pirma man kazkaip keistai.. nezinau.. nesiziuri, gal kad lentos istrizai eina? antroje gaila, kad isdeges veidas... jei jis butu neisdeges, butu liux... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 20:19
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:18)
Edeva man spalvos patinka, bet pirma man kazkaip keistai.. nezinau.. nesiziuri, gal kad lentos istrizai eina? antroje gaila, kad isdeges veidas... jei jis butu neisdeges, butu liux...  4u.gif

hihihi.gif ten ne lentos o IX forto muro sienos thumbup.gif aciu zu nuomone del antros sutinku einu paziuresiu ka gero turiu is tos serijos g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos

labai noreciau prie jusu prisijungti... 4u.gif

kol kas skaityneju jusu praeitas temas ...bet jauciu nespesiu niekada visko perskaityti doh.gif

Fotografija susidomejau pries metus...kencia mano mazas sunus,katinas Zigmas..na dar visokius vabalus pavaikau lotuliukas.gif
turiu CanonaEOS400D (kol kas tokiom kreivom rankom man jo uztenka,ir taip daug ko nezinau)
tikiuosi kad priimsite mane notworthy.gif notworthy.gif
imesiu savo viena foto ...noreciau isgirsti jusu patarimus kas joje ne taip ? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif paskaityk temos pradzia, laukiam ND mirksiukas.gif Sioje foto man norisi fokuso akyse ir ryskumo, padrebejo ranka smile.gif blasko fonas,,, nuotaika patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 06 01, 21:21)
hihihi.gif ten ne lentos o IX forto muro sienos  thumbup.gif  aciu zu nuomone del antros sutinku einu paziuresiu ka gero turiu is tos serijos  g.gif

supratau kas doh.gif biggrin.gif kad visa foto ir zmones griuna i kaire puse o dar ta siena tik paastrina viska 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 20:25
Perziurineju savaitgalio foto...

Ir kaip jums? g.gif

user posted image

user posted image

Laukiu Zitlali komentaro del horizonto biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 21:26)
supratau kas  doh.gif  biggrin.gif kad visa foto ir zmones griuna i kaire puse o dar ta siena tik paastrina viska  4u.gif

velnias pasvirimo net nepastebejau g.gif

va dar viena dedu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Jungiuos prie bjaurasties drinks_cheers.gif
Tikiuos isiliet i pirmaklasiu gretas, nes ir praktines, ir teorines zinios silpnos blush2.gif
Skaitau bloga, temas, bandysim daryt ND smile.gif

P.S. Paskutinio leliaus foto kokia juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 06 01, 21:37)
va dar viena dedu  biggrin.gif

Man atrodo pati supranti, kad ši foto nieko gero. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 01, 21:36)
Perziurineju savaitgalio foto...

geeeras... nu gal as nieko nesuprantu, bet man lb patiko bigsmile.gif antra gal maziausiai idomi, bet man kaip visa serija taip pacyynka... antroj horizontas tai kreivas, jura negerai kazkaip.. pirmoj ir trecioj atrodo ok.. spalvos man labai patinka thumbup.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 06 01, 21:37)
va dar viena dedu  biggrin.gif

oj.. ni.. nepacyynka... pradzioj pagalvojau kas ten per suo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 birželio 2009 - 20:50
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 01, 22:26)
Sveika prisijungus  4u.gif paskaityk temos pradzia, laukiam ND  mirksiukas.gif Sioje foto man norisi fokuso akyse ir ryskumo, padrebejo ranka smile.gif blasko fonas,,, nuotaika patinka  4u.gif
Papildyta:

bus padaryta pioneer.gif

labai dekinga uz komentara...labai naudingas bigsmile.gif

dar va imetu
user posted image
Atsakyti