Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Pokahonta* @ 2009 06 04, 22:17)
gelsvokas unsure.gif o kodėl taip? blush2.gif kažką negerai darau? g.gif

Ta dezute, kuria fotografuoji, "paauksuota" ar "pasidabruota"? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 birželio 2009 - 21:22
Perdarysiu ND... jau bandžiau, bet gal vakarėjanti šviesa netinka, nes custom nuotraukos pasidaro tokios šiltos, gelsvos blink.gif doh.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 04, 20:46)
O as siandien bandziau mazojo rankytes iamzinti...

Paskutinė labiausiai patiko 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 22:07)
Zinai kas yra, nes jis zaidzia tokioje aplinkoje namuose, kad ji fotografuoti nebent gabaliukais, nes kur bepasuksi fotika, tai sofa, tai kilimas su kruva zaislu, maistu ir pan.. tai virtuves kampas, katino uodega.. nu bardakas.. ir tas bardakas nera is tu fotogenisku tvarkingu bardaku biggrin.gif as laukiu kai vaiksciot prades.. temsiu uz pazastu i pieva ir paleisiu ganytis, o pati judesi fotkint praktikuosiuos  biggrin.gif is tikro sunkiai iseina ta kadra uzpildyti be nesamoniu... fotkinu ji ir taip, bet nuotraukos i musu albuma keliauja smile.gif

Aš irgi dėl tos priežasties nelabai fotkinau... dabar ypač sunku, nes kai bėgioja, tai pabėga iš bet kur doh.gif Bet nesenai perskaičiau, kad fotografuojant vaikystę ne tokia ir svarbi ta aplinka, nes tos nuotraukos juk skirtos vaikui. Jose matys tai, ko nepamena, bet juk niekas ir nesitiki, kad namie nebuvo baldų, buvo ideali tvarka ir pan, tose detalėse slypi visas gyvenimas ax.gif Net ir išmėtyti žaislai atspindi VAIKYSTĘ wub.gif

Bežiūrėdama prisiminiau, kad ir aš vasarą buvau nufotkinusi pėdutes. Ką manot? blush2.gif
user posted image

Ir dar viena senoka blush2.gif Ar labai vaizdą gadina tie išdegimai? Nors čia ne išdegimai, spalvotoje foto jų nėra unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 04 birželio 2009 - 21:25
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 21:55)
O cia labai plastikas? bandziau nuo grudo gelbetis  doh.gif

Tu žinok primuši čia mus visus su savo foto ! smile.gif

Nuostabi ! Labai graži ! Norisi žiūrėti ir žiūrėti

Toks prašymas ! Gal galėtai palikti nuotraukos exif-a
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 21:18)
Ta dezute, kuria fotografuoji, "paauksuota" ar "pasidabruota"?  smile.gif

auksuota smile.gif
tu matai kame kampas...einu ieškot ko nors visiškai balto smile.gif
jau dabar neužmigsiu kol nesigaus lotuliukas.gif ale jau sutemo beveik, tai eisiu į vonią tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 04, 22:23)
1. Bežiūrėdama prisiminiau, kad ir aš vasarą buvau nufotkinusi pėdutes. 
2. Ir dar viena senoka  blush2.gif  Ar labai vaizdą gadina tie išdegimai? Nors čia ne išdegimai, spalvotoje foto jų nėra  unsure.gif

1. Savotiskai idomu 4u.gif
2. Kompozicija butu gera, bet nuotraukos kokybe prastoka. Ir tas pliusinis ar barchatinis daiktas man nepatinka smile.gif Dar paziurejau, kad akys centre... Noretusi labiau i desine puse smile.gif

QUOTE(olo @ 2009 06 04, 22:24)
Tu žinok primuši čia mus visus su savo foto !  smile.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 birželio 2009 - 21:31
Ką manot?

visu pirma tai man nepatinka kadravimas pirmos, kvadratu nemegstu... o ir pedutes neatrodo kudikiskai svelnios ir trapios, man jos tokios skulpturiskos blogaja prasme, murzinos.. ir tas grudas manau sicia nlb... spalva tokia nlb kudikiska... na, nepatinka...
antra per daug kontrasto, prastas j/b, akys juodos atrodo.. irgi kaip skulptura... man zinok nlb unsure.gif

QUOTE(olo @ 2009 06 04, 22:24)
Toks prašymas ! Gal galėtai palikti nuotraukos exif-a

kas yra exif-as? jau antra mergina praso, bet nesuprantu... as zinau kur jis yra , bet reik viska nukopijuoti cia? ar pagrindinius parametrus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 06 04, 22:26)
auksuota smile.gif
tu matai kame kampas...einu ieškot ko nors visiškai balto smile.gif
jau dabar neužmigsiu kol nesigaus lotuliukas.gif ale jau sutemo beveik, tai eisiu į vonią tongue.gif

Jeigu paauksuota, vadinasi viskas gerai, tau pavyko 4u.gif Merginos, ar as klystu? g.gif
Beje, jeigu fotografuosi vonioje, tai jau nebus naturalus apsvietimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 birželio 2009 - 21:35
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 22:31)
Vadinasi viskas gerai, tau pavyko  4u.gif Merginos, ar as klystu?  g.gif

Nu man tai per geltona custom blush2.gif Pokahonta*, o tu baltą lapą padėk taip, kaip ta dėžutė padėta ir nufotkink tada. Ar taip ir darai? g.gif
Atsakyti
Tiny su vaiku einanciu nuo juros.. nzn ... kazko ypatingo nejauciu... kokybe kaip visad liux smile.gif bet tik tiek 4u.gif nors kaip ir tvarkinga viskas... tiesa, griuna vaikas truputi i kaire, suprantu, kad judesyje, zingsnyje, bet truputi per daug svyra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 22:10)
zinai kodel? biggrin.gif nes taimeris pypsi  lotuliukas.gif ir atsisuka paziet biggrin.gif

Nu jo ! Čia taikai, taikai į akutes, kaip neryškios taip neryškios, o Zitlali su taimeriu pykšt ir turi. Šaunuolė
Atsakyti

Aš irgi dėl tos priežasties nelabai fotkinau... dabar ypač sunku, nes kai bėgioja, tai pabėga iš bet kur  doh.gif  Bet nesenai perskaičiau, kad fotografuojant vaikystę ne tokia ir svarbi ta aplinka, nes tos nuotraukos juk skirtos vaikui. Jose matys tai, ko nepamena, bet juk niekas ir nesitiki, kad namie nebuvo baldų, buvo ideali tvarka ir pan, tose detalėse slypi visas gyvenimas  ax.gif  Net ir išmėtyti žaislai atspindi VAIKYSTĘ  wub.gif 

drinks_cheers.gif

tavo zodiziai mane padrasino, ir dedu savo maziuke

user posted image

zinau sakysit, kadravimas blogas, kad mazoka vietos zvilgsniui, bet man patinka, atrodo, kad ji nori viska pamatyt kas ten uz kadro darosi. (siaip sunku kazka isgauti is savo muilines ir dar 2 men neturincio vaiko) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 22:31)
kas yra exif-as? jau antra mergina praso, bet nesuprantu... as zinau kur jis yra , bet reik viska nukopijuoti cia? ar pagrindinius parametrus  g.gif

Exif-as tai visas info kokie nustatymai buvo fotike fotografuojant.
Ir man atrodo kažkur PS reikia nuimti varna prieš išsaugojant nuotrauką po pakoregavimo.
Atsakyti