Perdarysiu ND... jau bandžiau, bet gal vakarėjanti šviesa netinka, nes custom nuotraukos pasidaro tokios šiltos, gelsvos
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 04, 20:46)
O as siandien bandziau mazojo rankytes iamzinti...
Paskutinė labiausiai patiko
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 22:07)
Zinai kas yra, nes jis zaidzia tokioje aplinkoje namuose, kad ji fotografuoti nebent gabaliukais, nes kur bepasuksi fotika, tai sofa, tai kilimas su kruva zaislu, maistu ir pan.. tai virtuves kampas, katino uodega.. nu bardakas.. ir tas bardakas nera is tu fotogenisku tvarkingu bardaku
as laukiu kai vaiksciot prades.. temsiu uz pazastu i pieva ir paleisiu ganytis, o pati judesi fotkint praktikuosiuos
is tikro sunkiai iseina ta kadra uzpildyti be nesamoniu... fotkinu ji ir taip, bet nuotraukos i musu albuma keliauja
Aš irgi dėl tos priežasties nelabai fotkinau... dabar ypač sunku, nes kai bėgioja, tai pabėga iš bet kur
Bet nesenai perskaičiau, kad fotografuojant vaikystę ne tokia ir svarbi ta aplinka, nes tos nuotraukos juk skirtos vaikui. Jose matys tai, ko nepamena, bet juk niekas ir nesitiki, kad namie nebuvo baldų, buvo ideali tvarka ir pan, tose detalėse slypi visas gyvenimas
Net ir išmėtyti žaislai atspindi VAIKYSTĘ
Bežiūrėdama prisiminiau, kad ir aš vasarą buvau nufotkinusi pėdutes. Ką manot?
Ir dar viena senoka
Ar labai vaizdą gadina tie išdegimai? Nors čia ne išdegimai, spalvotoje foto jų nėra