Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 04, 20:46)

man zinok patinka wub.gif ech... bet noreciau astresnes blink.gif cia apie trecia foto... pirmos dvi nepatinka, per daug tiesmukas rankos parodymas, tiesiog stambiu planu ranka ir tiek... o trecia jau subtili... silta.. jauki... nors darrr galima pazaist 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 06 04, 21:46)
kadras man tai jega

as ir grudo nemegstu.. taip gavos verysad.gif

O cia labai plastikas? bandziau nuo grudo gelbetis doh.gif tokia chaltura truputi ane...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 birželio 2009 - 21:04
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 22:55)
man zinok patinka  wub.gif ech... bet noreciau astresnes  blink.gif
as ir grudo nemegstu.. taip gavos  verysad.gif

O cia labai plastikas? bandziau nuo grudo gelbetis  doh.gif
user posted image

man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 17:14)
Labai prastai? sad.gif
user posted image

man labai labai wub.gif

Kazkodel iskilo toks klausimukas: kodel nefotografuoji vaiko kuris pvz zaidzia, kazkuo uzsiemes. Ziuriu kad tamstai labiau patinka tokio portretines nuotraukos. Man labai jos mielos, bet smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 20:55)
O cia labai plastikas? bandziau nuo grudo gelbetis  doh.gif

Na, man čia jau pernelyg plastmasinė smile.gif Neliko odos faktūros. O grūdas vis dėlto yra gėris... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 21:55)
O cia labai plastikas? bandziau nuo grudo gelbetis  doh.gif tokia chaltura truputi ane...
user posted image

Grazu wub.gif
Bet jau tavo modeliukas koks fainas wub.gif Labai gerai pozuoja thumbup.gif Bet va, kaip Saules_puga sako toks vaizdas lyg leles pozuoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 birželio 2009 - 21:09
QUOTE(liamuna @ 2009 06 04, 22:04)
man labai labai  wub.gif

Kazkodel iskilo toks klausimukas: kodel nefotografuoji vaiko kuris pvz zaidzia, kazkuo uzsiemes. Ziuriu kad tamstai labiau patinka tokio portretines nuotraukos. Man labai jos mielos, bet smalsu  blush2.gif

4u.gif
Zinai kas yra, nes jis zaidzia tokioje aplinkoje namuose, kad ji fotografuoti nebent gabaliukais, nes kur bepasuksi fotika, tai sofa, tai kilimas su kruva zaislu, maistu ir pan.. tai virtuves kampas, katino uodega.. nu bardakas.. ir tas bardakas nera is tu fotogenisku tvarkingu bardaku biggrin.gif as laukiu kai vaiksciot prades.. temsiu uz pazastu i pieva ir paleisiu ganytis, o pati judesi fotkint praktikuosiuos biggrin.gif is tikro sunkiai iseina ta kadra uzpildyti be nesamoniu... fotkinu ji ir taip, bet nuotraukos i musu albuma keliauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 20:55)
user posted image

nu, bet jau vaikiuko grožis wub.gif
man asmeniškai gražu 4u.gif

nu dar WB dienos šviesoje doh.gif

auto
user posted image
debesėlis
user posted image
rankinis (manual)
user posted image

horizontas visai "nevirsta" blush2.gif ir kaip čia taip mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 04, 22:05)
Na, man čia jau pernelyg plastmasinė smile.gif Neliko odos faktūros. O grūdas vis dėlto yra gėris... tongue.gif

na supratau... Tavo nuotraukos man wub.gif einu pabandysiu sita tuomet isvaduoti is to plastiko... nes siaip as jauciu, kad tokia 'amerikoniska' ji man gavosi, nelabai as tokias megstu... bet ir nelabai dar suprantu kada grudas tinka, o kada ne.. tai bijau su juo zaist, reik matyt perprasti... aciu Puga uz komentarus smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 22:07)
Grazu  wub.gif
Bet jau tavo modeliukas koks fainas  wub.gif Labai gerai pozuoja  thumbup.gif

zinai kodel? biggrin.gif nes taimeris pypsi lotuliukas.gif ir atsisuka paziet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 06 04, 22:08)

Panasu, kad gerai 4u.gif Tik atsakyk i klausimuka, ar tau spalva paveiksluojant ant rankinio WB balanso gaunasi panasiausia i realia spalva? Jeigu taip, tada drasiai gali kelt i albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 22:07)
4u.gif
Zinai kas yra, nes jis zaidzia tokioje aplinkoje namuose, kad ji fotografuoti nebent gabaliukais, nes kur bepasuksi fotika, tai sofa, tai kilimas su kruva zaislu, maistu ir pan.. tai virtuves kampas, katino uodega.. nu bardakas.. ir tas bardakas nera is tu fotogenisku tvarkingu bardaku biggrin.gif as laukiu kai vaiksciot prades.. temsiu uz pazastu i pieva ir paleisiu ganytis, o pati judesi fotkint praktikuosiuos  biggrin.gif is tikro sunkiai iseina ta kadra uzpildyti be nesamoniu... fotkinu ji ir taip, bet nuotraukos i musu albuma keliauja smile.gif

aisku. 4u.gif
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 06 04, 22:08)

horizontas visai "nevirsta" blush2.gif ir kaip čia taip mastau.gif

rankinis gelsvokas g.gif
Atsakyti
Zinokit tenka sulauzyti pazadus, kad pies tai kelta foto is pajurio buvo paskutine biggrin.gif
Nu sita va man asmeniskai visai nieko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 21:12)
ar tau spalva paveiksluojant ant rankinio WB balanso gaunasi panasiausia i realia spalva?

jau nervas pradeda imti tongue.gif viskas šiandien daugiau nebandau doh.gif
QUOTE(liamuna @ 2009 06 04, 21:12)
rankinis gelsvokas  g.gif

gelsvokas unsure.gif o kodėl taip? blush2.gif kažką negerai darau? g.gif
Atsakyti