QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 19:25)
Pokahonta*,nu nezinau,visose trijose spalvos skirtingos,kaip zinot kuri balta yra tikra
bandysiu perfotografuoti
Paziurejau citrinos, krentancios i vandeni, foto nustatymus:
Islaikymas 1/25
F 5.3
ISO 200
As va tokius nustatymus uzdejus. Cia man kazkada fotopaslaugu salone sitaip patare
Cia man labiausiai patinko vaiko veido israiska Bet cia del to, kad as del vaiku foto alpstu. Net nezinau. Kompozicija man patinka. Sakyciau labai gerai, bet ne puiku J/b kazkoks netoks
Sita nereali Ir pavadinimas tinka
Aha, negerai cia gaunasi
Aciu
O gal pabandyk perfotografuoti? Tam juodam fone as nesuprantu, ar cia gerai ar blogai
Labai tamsi foto...
Irgi kazkaip nepatinka
Islaikymas 1/25
F 5.3
ISO 200
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 04, 14:20)
o kur reikia 3x2 arba 3x2 nustatyti? aciukas
As va tokius nustatymus uzdejus. Cia man kazkada fotopaslaugu salone sitaip patare
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 17:14)
Labai prastai?
Cia man labiausiai patinko vaiko veido israiska Bet cia del to, kad as del vaiku foto alpstu. Net nezinau. Kompozicija man patinka. Sakyciau labai gerai, bet ne puiku J/b kazkoks netoks
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 04, 17:34)
Na ką, bandau neatsilikti nors kiek.. Aš dar nepasirtuosi nuleisti rankų
2 geriausi mano nuomone šiandienos kadrai, tik vieno nesusilaikius nevertus į j/b Atvira kritikai
Aš tave stebiu...
2 geriausi mano nuomone šiandienos kadrai, tik vieno nesusilaikius nevertus į j/b Atvira kritikai
Aš tave stebiu...
Sita nereali Ir pavadinimas tinka
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 04, 18:31)
Nu niekaip neišeina lašų nufotkint skaiciau skaiciau instrukcija, bet jauciu as durna kazkokia. pasirenku trumpiausią išlaikymą 1/4000, įjungiu blykstę ir išlaikymas pasikeičia į 1/200 ir gaunas tokia nesąmonė - nutįsę lašai.
kas ne taip?
kas ne taip?
Aha, negerai cia gaunasi
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 06 04, 19:02)
Aciu
O gal pabandyk perfotografuoti? Tam juodam fone as nesuprantu, ar cia gerai ar blogai
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 19:27)
cia galejau truputi vyro rankos daugiau aprepti....
bet jei taip nupjauta ar lb blogai?
bet jei taip nupjauta ar lb blogai?
Labai tamsi foto...
QUOTE(Will @ 2009 06 04, 19:54)
Keliu savo WB namų darbus dienos šviesoje:
Irgi kazkaip nepatinka
QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 19:26)
alexxandra,katinas pirmoje foto nerealus
darkart ačiū
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 19:28)
*Islaikymas 1/25
5.3
ISO 200
**As va tokius nustatymus uzdejus. Cia man kazkada fotopaslaugu salone sitaip patare
**Sita nereali Ir pavadinimas tinka
5.3
ISO 200
**As va tokius nustatymus uzdejus. Cia man kazkada fotopaslaugu salone sitaip patare
**Sita nereali Ir pavadinimas tinka
*Ačiū.
**dukart ačiū
***triskart ačiū
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 04, 12:53)
1. pasakykit kokius raktinius zodzius, kad galeciau google paklausti apie tai, kaip nustatyti monitoriaus spalvas ir t.t. Nes vis rasot rasot, apie bloga monitoriaus rodyma, o as net nzn kaip manasis rodo
Itariu jau pavelavau,bet gal kam dar reikes-Monitoriaus kalibravimas
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 04, 17:42)
Va, ir man Zitlali kadras pirma ką priminė tai ikonas su madonomis. Šilta nuotrauka, o grūdas man čia nemaišo. Tik j/b atrdo, galėtų švelnesnis būti.
aha eisiu perdaryti... dekui
QUOTE(Padangė @ 2009 06 04, 17:50)
kaip fotkinai labai butu idomu suzinot cia nuo lango sviesos? ir kokia optika turi?
naturalus apsvietimas nuo lango sviesos siek tiek per mazai, islaikymo didint negalejau, nes tada isplauktu visos nuotraukos, bo vaikas juda.. tai jauc reiks pasistatyt man lempas ir pabandyt dar kart
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 04, 17:51)
Man irgi gal noretusi truputi minkstesnio j/b.
supratau, aciu
QUOTE(Will @ 2009 06 04, 18:03)
bręstu tam, kad pati pamėginsiu
lauksiu
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 04, 18:04)
Jaučiu katiną fotkint tas pats kas judrų vaiką - tik nusistatau fokusą, kadrą pakomponuoju, o jis jau visai kitur.
nusistatyk fotika, kad galetum vienu pirsto paspaudimu kelis kadrus padaryti, taip vienas is kokiu 4iu pavyks jei labai makaluojas.. kitaip neisivaizduoju kaip nemieganti vaika nufotkint kaip ir koki gyvi
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 19:27)
labai tamsi foto, nieko nematau negaliu komentuoti...
QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 20:25)
Zitlali,nu grazumas foto,tai negaliu atsiziureti.Vis noriu paklausti,ka apie tavo bandymus sako tetis
jam patinka bet nesikisa... o beto anukas fotkese, vienintelis kuris nes jo pavarde i nauja seima, tai jam tikriausiai ir muilines foto butu
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 20:28)
J/b kazkoks netoks
aciu
O as siandien bandziau mazojo rankytes iamzinti... Maniau kad nebenoresiu dar ilgai foiko paimti, bet kai pasiziurai cia groziu ir noras atsiranda...
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 04, 20:46)
O as siandien bandziau mazojo rankytes iamzinti... Maniau kad nebenoresiu dar ilgai foiko paimti, bet kai pasiziurai cia groziu ir noras atsiranda...
Nespalvotai geriau ziurisi Trecioje idomus sumanymas, bet kompozicija nelabai...
oi kokios jus vis delto saunuoles
pasiziuriu sukeltas fotkes ir pavydas jama
man niekaip nesigauna tos ryskios nuotraukos
gal ka netaip nustatineju
nors jau ivairius nustatymus bandziau su diafragma fotike lyg viskas grazu o kai i kompa sukeli ner i ka ziuret tai net nedzistu cia kelt
pasiziuriu sukeltas fotkes ir pavydas jama
man niekaip nesigauna tos ryskios nuotraukos
gal ka netaip nustatineju
nors jau ivairius nustatymus bandziau su diafragma fotike lyg viskas grazu o kai i kompa sukeli ner i ka ziuret tai net nedzistu cia kelt
aš irgi prisižiūriu čia visokių grožybių, ryškybių, tai net neturiu ką dėti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 16:14)
Labai prastai? krize plem fotkinimo... jauciu nesinori cia to grudo ane... ir j/b nekoks pati paklausiau, pati atsakiau kartais uztenka cia ikelt ir viskas pasimato
kadras man tai jega bet va su grudu as asmeniskai nedraugauju dar -tai man geriau taviskes skaidrios ir ryskios tai ir sitos tokios noris