Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Will @ 2009 06 04, 17:26)
geros mintys  lotuliukas.gif  bet pats kadras  wub.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 04, 17:27)
man tai graziai- tik galetu buti tavo galvos daugiau, o vaiko maziau, na, f

4u.gif labai gaila tik, kad grudas visose siandieninese fotkese sitos serijos... sviesos matyt maza buvo ISO ant auto, nepasiziurejau doh.gif matau, kad kaktos truksta... bet antro panasaus kadro neina su vaiku padaryti .. makaluojas lb... o jei eini paziet koks kadras gavos tai issiderini, gryzti atsitupi ant lovos jau kitoj vietoj, sviesa kitaip krenta ir... doh.gif biggrin.gif teisinuos

QUOTE(Will @ 2009 06 04, 17:31)
Zitlali, dar pamiršau parašyti, labai pavydėtinas Tavo sugebėjimas fotkintis kartu su vaiku

4u.gif atsistok sonu i dienos sviesa, ne ten kur tiesiogine saule prie kokio nors fono, pasistatyk fotika ant trikojo su taimeriu arba pulteliu ir pirmyn 4u.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 06 04, 17:34)
Na ką, bandau neatsilikti nors

antra man nepatinka, leteneliu labai truksta... ir rudas stalas nlb man..., pirma patinka 4u.gif tik noretusi uzpakali katino matyt ir apacios, nelabai kadravimas patinka smile.gif jo norisi ilgo kuno matyti.. bent man...

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 06 04, 17:38)
Labai neprastai. Gerai.

bigsmile.gif aciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 birželio 2009 - 16:54
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 04, 14:17)
tas objektas yra nenufotkinamas - mission impossible. reik palaukt metus kitus, gal tada tongue.gif

aha, mano vienas is objektu-grynai toks pat biggrin.gif

Zlitlali, nu kokia foto wub.gif Cia tu taip sugebi pati save nupaveiksluoti? tai su stovu turbut? Bet ir lialia tavo labai fotogeniskas-tiesiog gimes pozuoti wub.gif
Man irgi gal noretusi truputi minkstesnio j/b.

Alexxandra,pirmas kacius geras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 04 birželio 2009 - 16:52
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 17:51)
4u.gif atsistok sonu i dienos sviesa, ne ten kur tiesiogine saule prie kokio nors fono, pasistatyk fotika ant trikojo su taimeriu arba pulteliu ir pirmyn  4u.gif

Dėkui už patarimą 4u.gif Šiaip man nepatinka nuotraukos, kai žmonės save fotkina, o dažniausiai ir matosi, kad autoportretas, bet Tavo kadrai superiniai ir bręstu tam, kad pati pamėginsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 16:51)
antra man nepatinka, leteneliu labai truksta... ir rudas stalas nlb man..., pirma patinka  4u.gif tik noretusi uzpakali katino matyt ir apacios, nelabai kadravimas patinka smile.gif jo norisi ilgo kuno matyti.. bent man...

Taip ir galvojau, kad Zitlali sakys, kad letenų ir užpakalio trūksta smile.gif Jaučiu katiną fotkint tas pats kas judrų vaiką - tik nusistatau fokusą, kadrą pakomponuoju, o jis jau visai kitur.. ir žvilgsnis pabėgęs ir pats kitaip guli doh.gif Šita ir gavos be kojyčių biggrin.gif galvoju kaži gal kaip apkirpt?
O rudo stalo (čia komoda) jau niekaip neišeis pakeist biggrin.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 04, 16:51)
Alexxandra,pirmas kacius geras  biggrin.gif

Ačiū.

Mergaitės, jei kas nors norėtų papigiai trikojį parduot, šūktelkit man. Prašau wink.gif
Atsakyti
Nu niekaip neišeina lašų nufotkint doh.gif skaiciau skaiciau instrukcija, bet jauciu as durna kazkokia. pasirenku trumpiausią išlaikymą 1/4000, įjungiu blykstę ir išlaikymas pasikeičia į 1/200 ir gaunas tokia nesąmonė - nutįsę lašai.
kas ne taip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 06 04, 17:04)

Ačiū.

Mergaitės, jei kas nors norėtų papigiai trikojį parduot, šūktelkit man. Prašau wink.gif

nzn 100lt cia papigiai ar ne ? uz tokia kaina galima nauja nusipirkti pradziai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif

vis paskaitinėju, paskaitinėju, o kažką daryti nėra ūpo blush2.gif
daug gražių nuotraukyčių prisižiūrėjau, šaunuolės merginos 4u.gif
labiausiai Tiny nuotrukytės iš pajūry patiko wub.gif

bandau rodyti wb namų darbus unsure.gif
dienos šviesoje

auto
user posted image
saulytė
user posted image
rankinis (manual)
user posted image

ar bent į tą pusę? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 04 birželio 2009 - 18:03
cia galejau truputi vyro rankos daugiau aprepti.... blush2.gif
bet jei taip nupjauta ar lb blogai?

user posted image
Atsakyti
man tai tamsi ir trūksta erdvės ax.gif
Atsakyti
Keliu savo WB namų darbus dienos šviesoje:
auto
user posted image

cloudy
user posted image

custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 04, 18:54)

will, lauk antrokių, bet man custom mėlynuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Pokahonta*,nu nezinau,visose trijose spalvos skirtingos,kaip zinot kuri balta yra tikra g.gif
Will,perdaryk,gerai? mirksiukas.gif
Papildyta:
alexxandra,pabandyk,kad kazkas butu uz lasu ka tu galetum sufokusuoti.Na tarkim jei kriaukleje taskaisi,uz lasu laikyk savo pirta ir fokusuok i ji.Tada lasai bus ryskus ir tuo paciu atmusi ranka befotografuodama mirksiukas.gif
Papildyta:
Zitlali,nu grazumas foto,tai negaliu atsiziureti.Vis noriu paklausti,ka apie tavo bandymus sako tetis blush2.gif
Papildyta:
Bjaurastis,nu nekokia ta kojiciu-rankyciu foto.Suspausta,desnes virsuje tamsu labai, neiziuresi kas ir kur ir spalva man nea.... mirksiukas.gif
Papildyta:
Ievosius,dekui uz naudingas nuorodas 4u.gif
Atsakyti