Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(bonda @ 2009 06 04, 14:51)
anksciau mokejau ir taip, o siandien nebe doh.gif  doh.gif kaip ten atrast tuos atskirus kanalus, nes siandien man tai spalva deda, o ne keica juoda /balta/pilka doh.gif  doh.gif
ai, lyg radau blush2.gif

Pirma reikia padaryti paveiksleliui desaturate.O tada prie layers paletes yra ir chanels palete o pasirinkus kiekviena atskira spalvos kanala galima ne tik levelius reguliuoti bet ir kontrasta, curves, exposure.
Papildyta:
Bet tatip ant 2 ps man neduoda bet ant 4 taip.... nzn kodel....
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 04, 15:43)

Sita man patinka wub.gif Tik tu isdegimu galetu buti maziau smile.gif
Atsakyti
Cia tiksliau aprasyta apie viena is j/b vertimo budu

Filmukas apie j/b ilgas bet jei geriau isiziuresit tikrai nemazai info naudingos.Gal is pradziu gali atrodyti per daug painus, bet ziurint bandyti ir paciom daryti tada daug geriau viskas issaiskeja
Papildyta:
Tiny aciu

Cia aiskiau apie tai ka sakiau del chaneliu.
Atsakyti
Labai prastai? sad.gif krize plem fotkinimo... doh.gif jauciu nesinori cia to grudo ane... ir j/b nekoks g.gif pati paklausiau, pati atsakiau lotuliukas.gif kartais uztenka cia ikelt ir viskas pasimato biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 birželio 2009 - 16:18
Dar cia

Sitas puslapis geras tvarkant nedidelius foto trukumus, kaip pvz horizonto tiesinimas ir pan
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 08:45)
verysad.gif  man rankos nusvyro...kazkaip tiek info bandziau grusti galvon susipainioju temose ...ir informacijoje apie fotografija ...nezinau ko kur ieskoti...dar mazas zyzia ...katinas po kojom malasi ..pendelio prasosi ..noriu greiciau jus pavyti ziniom...tik susinervinu  cray.gif

susidalink info ir mokykis po truputį bandydama, nes jei iškart bandysi kelis dalykus mokytis, natūralu, kad pasimesi 4u.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 06 04, 09:08)
Skaitau skaitau o tai kokia sios savaites tema ar
jau kas paskelbe? blush2.gif

Manrods šešėliai dar nesiabigė g.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 04, 10:02)
negerai  schmoll.gif net spalvos skiriasi  g.gif

ok, perdarysiu pioneer.gif vakar vakare pagalvojau, kad negerai vietą pasirinkau- siena žalia, o rankšluostį patiesiau melsvą, objektas baltas, visumoje labai atmušinėja spalvas doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 17:14)
Labai prastai? sad.gif  krize plem fotkinimo...  doh.gif jauciu nesinori cia to grudo ane... ir j/b nekoks  g.gif pati paklausiau, pati atsakiau  lotuliukas.gif kartais uztenka cia ikelt ir viskas pasimato biggrin.gif

geros mintys lotuliukas.gif bet pats kadras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 15:14)
Labai prastai? sad.gif  krize plem fotkinimo...  doh.gif jauciu nesinori cia to grudo ane... ir j/b nekoks  g.gif pati paklausiau, pati atsakiau  lotuliukas.gif kartais uztenka cia ikelt ir viskas pasimato biggrin.gif

man tai graziai- tik galetu buti tavo galvos daugiau, o vaiko maziau, na, fotika truputi i kaire pasukt ir aukstyn- kad jo alkune butu ir kirpt paskui ax.gif

Del j/b nelabai ka galiu pasakyt, grudo g.gif nelabai reik (man) ax.gif
nu bet koki judu grazus abu rolleyes.gif
Atsakyti
Zitlali, dar pamiršau parašyti, labai pavydėtinas Tavo sugebėjimas fotkintis kartu su vaiku bigsmile.gif Ypač turint omeny, kad ir kadrai gaunasi ne tik pykšt pokšt thumbup.gif
Atsakyti
Na ką, bandau neatsilikti nors kiek.. Aš dar nepasirtuosi nuleisti rankų wink.gif
2 geriausi mano nuomone šiandienos kadrai, tik vieno nesusilaikius nevertus į j/b hihihi.gif Atvira kritikai smile.gif

Aš tave stebiu...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 16:14)
Labai prastai?

Labai neprastai. Gerai. Grūdas ir JB gerai. Ir kompozicija man tinka. Tokia truputį madoniškai ikoniška smile.gif Akcentuotas mažylis, mama paslapty šiek tiek. Negaliu nieko dėl kompozicijos pasakyt, nes čia pati silpniausia mano vieta. Tiksliau - jos čia visai nėra (tos vietos).
Atsakyti
Labai prastai? sad.gif krize plem fotkinimo... doh.gif jauciu nesinori cia to grudo ane... ir j/b nekoks g.gif pati paklausiau, pati atsakiau lotuliukas.gif kartais uztenka cia ikelt ir viskas pasimato biggrin.gif

Va, ir man Zitlali kadras pirma ką priminė tai ikonas su madonomis. Šilta nuotrauka, o grūdas man čia nemaišo. Tik j/b atrdo, galėtų švelnesnis būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 04 birželio 2009 - 16:44
user posted image

man tai grazu ir rebranto apsvietimas pas mamyte thumbup.gif
kaip fotkinai labai butu idomu suzinot g.gif cia nuo lango sviesos? ir kokia optika turi?
oi kiek visokiu klausimu lotuliukas.gif
kolkas as dar nieko nematau doh.gif
Atsakyti