QUOTE(bonda @ 2009 06 04, 12:58)
nusistatai santyki 2 ant 3 arba 3 ant 2 ir kerpi
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 13:00)
3. As crop iranki PS pasirenku ir nusistatau formata centimetrais - 10 ant 15 Kai iskerpi, tai nuotrauka iskart buna tokio formato
o kur reikia 3x2 arba 3x2 nustatyti? aciukas
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 13:03)
*Del nuotrauku formato, nesuku galvos, ten kur spaudi pasakai, kad nukarpytu jei liks krastai balti ir tiek
Papildyta:
**...mokausi juk del saves, ne del kitu tad nera ko apgaudineti saves... as noriu ismokti fotografuoti. tiesiog tokia mano nuomone pasidare yra nuotrauku kuriuose tikrai reikia dvasiai sustiprinti keisti spalvas.. bet ne visose is eiles tikrai
Papildyta:
**...mokausi juk del saves, ne del kitu tad nera ko apgaudineti saves... as noriu ismokti fotografuoti. tiesiog tokia mano nuomone pasidare yra nuotrauku kuriuose tikrai reikia dvasiai sustiprinti keisti spalvas.. bet ne visose is eiles tikrai
* Na taip balti krastai jei i albuma tai tiek to, bet as dabar po remonto i savo baltas sienas ziuret negaliu, taip ir prasosi jie paveikslu Pirkti kazkokias makaliuzes - butu banalu Zut but reikia savu nuotrauku, kad ir namai rodytu apie mano pomegi, o ne tik lentynuose sukrauti albumai Noriu didelio formato kambariui, o i virtuve mazesniu Del to ir paklausiau kas ir kaip su tais apkarpymais
** neturiu ka pridurt. Visiskai pritariu
QUOTE(olo @ 2009 06 04, 13:07)
Jei spausdinu 10x15, tai dar pasirenku rezoliuciją 300 taškų colyje
ir vaizdo dydį (pikseliais) 1205x1795.
ir vaizdo dydį (pikseliais) 1205x1795.
Vakar pirkau graziu braskiu, jei dar spesiu (jei nesukaposim) sian pafotkinsiu