Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 11:45)

pirma patinka, tik fokuso nematau kazkaip... o siaip liux, antra ni
su viskuo sutinku apart virsugalvio smile.gif

fokusas yr vienan ziedelyje g.gif

***** , o su remelio spalva tai as zinau g.gif dariau kaip visad su PS norejau balto ir tik cia kai paraset pamaciau , kad pilkas g.gif

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 06 04, 11:51)
tai turi drauge pasekeja, berods, is nauju irgi tongue.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

ane ? lotuliukas.gif kuri cia bus ? kazkaip neuzmaciau dar .. gal neatidziai skaiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 04, 12:57)
fokusas yr vienan ziedelyje  g.gif

ane? tai tamsi tikriausiai, del to nesimato...
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 08:45)
verysad.gif  man rankos nusvyro...kazkaip tiek info bandziau grusti galvon susipainioju temose ...ir informacijoje apie fotografija ...nezinau ko kur ieskoti...dar mazas zyzia ...katinas po kojom malasi ..pendelio prasosi ..noriu greiciau jus pavyti ziniom...tik susinervinu  cray.gif

visiem taip buna po truputi neskubek sukramtyk info mirksiukas.gif bus kaip mum kisom kisom ir likom antrais metais lotuliukas.gif biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 10:10)
Nepergyvenk,daug kam taip buna.Išpradžiu kemši,kemši ta info ir sukramtyti nespeji.Su laiku viskas.Tik fotografuok daugiau,tada geriau informacija isisavina mirksiukas.gif Man pvz.kai kas tik likus antrus metus dašilo blush2.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 04, 10:50)
turiu. ka noretum isgirst? atsiliepimai kuo geriausi biggrin.gif

koki stikla turi?siaip noriu info visokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 03, 23:12)
Cia talkino Tiniukas... (Beje, manau, kad ir seseliu temai si foto tiktu  bigsmile.gif)

... o cia - Tiniuko tetis  smile.gif

Kokios ryskios ir grazios bigsmile.gif

QUOTE(twicsi @ 2009 06 04, 01:06)
Na ir as pries miega pabandziau  ax.gif

Labai graziai srove krenta thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 04, 10:24)
Po lietaus ...

Man antra labai grazi, pirmos spalvos tik patiko 4u.gif

As uz baltas baltame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 04, 12:07)
idesu dar viena portreta to paties vaikinuko  g.gif
jauciu vel nlb kas  g.gif nepatinka man lupos taip sudetos , jis man kazka pasakojo tuo metu  lotuliukas.gif  taps pats seselis nuo kalnieriaus  g.gif  verysad.gif

Norėtųsi lyg ir ryškesnės !

Ašai kažkaip dar irgi nesusitvarkau su ryškumu !

Kaip su šviesumu šitos foto ?
Raganiukė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 04 birželio 2009 - 12:33
Kol neturiu fotiko, tai zaidziu su senom nuotraukom blush2.gif
Pasidariau ir as Flickr albuma, tai cia nuotrauka is jo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 06 04, 12:23)
Norėtųsi lyg ir ryškesnės !

kaltas mf , kit objektyvas , bet tik ne as lotuliukas.gif ai dar ir tai , kad paskutiniu metu kazkaip tyngiu stova tampytis .. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 04 birželio 2009 - 12:36
olo man patinka, tik per daug magentos veidelio spalvoje, ir jei del ryskumo, dar pabandyciau astriau, fokusuok i akis 4u.gif man lyg dar truksta skaidrumo. As tai ziuriu taip ta astruma, prisiartinu tiek, kad per visa ekrana butu akis vaiko ir jei ten aiskiai vis dar matosi atspindys, tai vadinas misija ivykdyta, o jei paplauke - trinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 birželio 2009 - 12:42
QUOTE(Edeva @ 2009 06 04, 13:02)
koki stikla turi?siaip noriu info visokios  biggrin.gif

uzdetas canon 18-200 EF-S su stabiliz. f3.5-5.6. man kol kas gerai su juo ir portretams, ir zoomas ir isblurina labai, nu v.z. tinka kol kas. o jei labai reikia, tai diedo 50 mm f1.4 pasiimu kartais smile.gif turiu as tu pricindalu, tik nenaudoju, neturiu ka fotkint
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 04, 12:43)
uzdetas canon 18-200 EF-S su stabiliz. f3.5-5.6. man kol kas gerai su juo ir portretams, ir zoomas ir isblurina labai, nu v.z. tinka kol kas. o jei labai reikia, tai diedo 50 mm f1.4 pasiimu kartais smile.gif turiu as tu pricindalu, tik nenaudoju, neturiu ka fotkint

nemeluok nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 04, 13:43)

aciuks.gif sirdingai dekavoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 04, 13:41)
tik per daug magentos veidelio spalvoje

Kas tas yr? smile.gif Pagooglinau, kad rausvai raudona spalva. Kokiu dar mandru atspalviu pavadinimu buna? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2009 06 04, 13:23)
Kaip su šviesumu šitos foto ?

Nezinau kaip su sviesumu ir spalvom, bet kadravimas super 4u.gif Ryskumo truksta

Su ryskumu ir as vargstu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 birželio 2009 - 12:54