Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

Bjaurastis,užskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 19:53)
tin tin o ka butent parodyti norejai? namai griuna i kaire... tie pliki medziai... tiesiog pykst pokst, be dvasios nuotrauka, tokia, kokia matome pro masinos langa smile.gif subtilumo kazkokio ner.. na, gal jo ne visad ir reikia... bet, nematau sioje nuotraukoje nieko  4u.gif nieko pabrezto, savito, isryskinto ar nuslopinto... manau nuotraukos turi kelti kazkokias emocijas, priversti susimastyti, pasipiktinti, sujaudinti ar pan... o cia kazkaip nieko naujo ko nemaciau sia ziema  4u.gif tikiuosi supranti ka turiu omenyje  4u.gif siaip uz ko akis kliuna, tai kad namu stogai brezia horizontalia linija nuotraukoje, taip dangus ir uzpildytas plotas dalijamas lygiai pusiau.... beja apie pavadinima...  sis namas nera modernus, sis pastatas yra buve rumai vieno didiko  4u.gif

na, man sukele pasipiktinima blush2.gif ne nuotrauka, o tai ka daro su tais "stiliais" butinai jiem papildomo auksto reikejo doh.gif ir KAS leido tai daryti- koks vaizdas sugadintas blink.gif
Pastatas nenaujas, bet retauruotas ir pagerintas doh.gif uz kampo (beveik) gyvenau, tai daznai praeidavau unsure.gif

QUOTE(Will @ 2009 06 03, 20:45)
Dar keliu WB namų darbus lempų šviesoje  tongue.gif
auto
user posted image

negerai schmoll.gif net spalvos skiriasi g.gif

Papildyta:

QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 05:27)
Fotografavau su blicu ant M rezimo  4u.gif Nusistaciau islaikyma 1/20 berods, dabar neturiu fotiko, negaliu paziureti. Diafragmos f skaiciukas kazkur 4.3 nusistate. Iso 200

gal pasitikrink blush2.gif nelabai isivaizduoju, kad taip imanoma g.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 06:45)
Labas rytas...

verysad.gif  man rankos nusvyro...kazkaip tiek info bandziau grusti galvon susipainioju temose ...ir informacijoje apie fotografija ...nezinau ko kur ieskoti...dar mazas zyzia ...katinas po kojom malasi ..pendelio prasosi ..noriu greiciau jus pavyti ziniom...tik susinervinu  cray.gif

as turiu canona 40d.... bet as ne profas ...man jo uztenka ...zmogeliukas kuris ji rekomendavo sake kad labai neblogas aparaciukas

neskubek, viska daryk savo tempu, leisk info susiguleti, tada geriau ismoksi ax.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 07:41)
Bandau ND ...zoominu  4u.gif

gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 06 04, 10:02)
gal pasitikrink  blush2.gif nelabai isivaizduoju, kad taip imanoma  g.gif

OK, paziuresiu po darbo. O kodel tau atrodo, kad neimanoma? Per ilgas islaikymas?
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 07:45)
Labas rytas...

verysad.gif  man rankos nusvyro...kazkaip tiek info bandziau grusti galvon susipainioju temose ...ir informacijoje apie fotografija ...nezinau ko kur ieskoti...dar mazas zyzia ...katinas po kojom malasi ..pendelio prasosi ..noriu greiciau jus pavyti ziniom...tik susinervinu  cray.gif

Nepergyvenk,daug kam taip buna.Išpradžiu kemši,kemši ta info ir sukramtyti nespeji.Su laiku viskas.Tik fotografuok daugiau,tada geriau informacija isisavina mirksiukas.gif Man pvz.kai kas tik likus antrus metus dašilo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 09:08)
OK, paziuresiu po darbo. O kodel tau atrodo, kad neimanoma? Per ilgas islaikymas?

Bet jai su stovu tai normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 10:10)
Bet jai su stovu tai normaliai ax.gif

Nea, rankose laikiau smile.gif
Nu gal biski ir pailginau, bet tikrai nebuvo trumpesnis nei 1/50 ax.gif
Papildyta:
Beje, twicsi, man tavo bandymas patiko mirksiukas.gif Ant ko tu ten vandeni pili?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif dekoju, kas pasisaket mano nuotraukos atzvilgiu smile.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 06 03, 23:12)
Cia talkino Tiniukas... (Beje, manau, kad ir seseliu temai si foto tiktu  bigsmile.gif)
user posted image

kokia ryski ir kokybiska foto bigsmile.gif kaip sauniai pavyko thumbup.gif o koks apsvietimas cia buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 08:15)
Nea, rankose laikiau  smile.gif
Nu gal biski ir pailginau, bet tikrai nebuvo trumpesnis nei 1/50  ax.gif

tik klausiu, reik pabandyti paciai pirma su tokiu islaikymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 09:42)
Matau,kad pilna tema prilašinta lotuliukas.gif Merginos,siulyčiau ND tema-baltas baltame.Manau tikrai butu neprošali dar  pažaisti su fokusavimu.Ka manot bigsmile.gif

manau, kad puiki ideja bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Po lietaus ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 04, 10:19)
kokia ryski ir kokybiska foto  bigsmile.gif  kaip sauniai pavyko  thumbup.gif  o koks apsvietimas cia buvo?  g.gif

Cia buvo apsvietimas pro virtuves langa apie 21 val. apsiniaukusio vakaro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 06 04, 10:24)
Po lietaus ...

Patinka man, spalvos grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 10:29)
Cia buvo apsvietimas pro virtuves langa apie 21 val. apsiniaukusio vakaro  4u.gif

na, pas mane greiciausiai triuksmu pilna foto butu prie tokio apsvietimo... bet tau puikiai pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 04, 10:31)
na, pas mane greiciausiai triuksmu pilna foto butu prie tokio apsvietimo... bet tau puikiai pavyko  mirksiukas.gif

Nepabandzius nezinosi mirksiukas.gif Vakar ir as taip pat galvojau smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti