QUOTE(Zitlali @ 2009 06 03, 19:53)
tin tin o ka butent parodyti norejai? namai griuna i kaire... tie pliki medziai... tiesiog pykst pokst, be dvasios nuotrauka, tokia, kokia matome pro masinos langa subtilumo kazkokio ner.. na, gal jo ne visad ir reikia... bet, nematau sioje nuotraukoje nieko nieko pabrezto, savito, isryskinto ar nuslopinto... manau nuotraukos turi kelti kazkokias emocijas, priversti susimastyti, pasipiktinti, sujaudinti ar pan... o cia kazkaip nieko naujo ko nemaciau sia ziema tikiuosi supranti ka turiu omenyje siaip uz ko akis kliuna, tai kad namu stogai brezia horizontalia linija nuotraukoje, taip dangus ir uzpildytas plotas dalijamas lygiai pusiau.... beja apie pavadinima... sis namas nera modernus, sis pastatas yra buve rumai vieno didiko
na, man sukele pasipiktinima ne nuotrauka, o tai ka daro su tais "stiliais" butinai jiem papildomo auksto reikejo ir KAS leido tai daryti- koks vaizdas sugadintas
Pastatas nenaujas, bet retauruotas ir pagerintas uz kampo (beveik) gyvenau, tai daznai praeidavau
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 20:45)
negerai net spalvos skiriasi
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 05:27)
Fotografavau su blicu ant M rezimo Nusistaciau islaikyma 1/20 berods, dabar neturiu fotiko, negaliu paziureti. Diafragmos f skaiciukas kazkur 4.3 nusistate. Iso 200
gal pasitikrink nelabai isivaizduoju, kad taip imanoma
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 06:45)
Labas rytas...
man rankos nusvyro...kazkaip tiek info bandziau grusti galvon susipainioju temose ...ir informacijoje apie fotografija ...nezinau ko kur ieskoti...dar mazas zyzia ...katinas po kojom malasi ..pendelio prasosi ..noriu greiciau jus pavyti ziniom...tik susinervinu
as turiu canona 40d.... bet as ne profas ...man jo uztenka ...zmogeliukas kuris ji rekomendavo sake kad labai neblogas aparaciukas
man rankos nusvyro...kazkaip tiek info bandziau grusti galvon susipainioju temose ...ir informacijoje apie fotografija ...nezinau ko kur ieskoti...dar mazas zyzia ...katinas po kojom malasi ..pendelio prasosi ..noriu greiciau jus pavyti ziniom...tik susinervinu
as turiu canona 40d.... bet as ne profas ...man jo uztenka ...zmogeliukas kuris ji rekomendavo sake kad labai neblogas aparaciukas
neskubek, viska daryk savo tempu, leisk info susiguleti, tada geriau ismoksi
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 07:41)
Bandau ND ...zoominu
gerai
QUOTE(Rico @ 2009 06 04, 10:02)
gal pasitikrink nelabai isivaizduoju, kad taip imanoma
OK, paziuresiu po darbo. O kodel tau atrodo, kad neimanoma? Per ilgas islaikymas?
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 04, 07:45)
Labas rytas...
Nepergyvenk,daug kam taip buna.Išpradžiu kemši,kemši ta info ir sukramtyti nespeji.Su laiku viskas.Tik fotografuok daugiau,tada geriau informacija isisavina Man pvz.kai kas tik likus antrus metus dašilo
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 09:08)
OK, paziuresiu po darbo. O kodel tau atrodo, kad neimanoma? Per ilgas islaikymas?
Bet jai su stovu tai normaliai
QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 10:10)
Bet jai su stovu tai normaliai
Nea, rankose laikiau
Nu gal biski ir pailginau, bet tikrai nebuvo trumpesnis nei 1/50
Papildyta:
Beje, twicsi, man tavo bandymas patiko Ant ko tu ten vandeni pili?
Labas rytas dekoju, kas pasisaket mano nuotraukos atzvilgiu
kokia ryski ir kokybiska foto kaip sauniai pavyko o koks apsvietimas cia buvo?
QUOTE(Tiny @ 2009 06 03, 23:12)
Cia talkino Tiniukas... (Beje, manau, kad ir seseliu temai si foto tiktu )
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 08:15)
Nea, rankose laikiau
tik klausiu, reik pabandyti paciai pirma su tokiu islaikymu
QUOTE(inesaS @ 2009 06 04, 09:42)
Matau,kad pilna tema prilašinta Merginos,siulyčiau ND tema-baltas baltame.Manau tikrai butu neprošali dar pažaisti su fokusavimu.Ka manot
manau, kad puiki ideja
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 04, 10:19)
Cia buvo apsvietimas pro virtuves langa apie 21 val. apsiniaukusio vakaro
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 06 04, 10:24)
Po lietaus ...
Patinka man, spalvos grazios
QUOTE(Tiny @ 2009 06 04, 10:29)
Cia buvo apsvietimas pro virtuves langa apie 21 val. apsiniaukusio vakaro
na, pas mane greiciausiai triuksmu pilna foto butu prie tokio apsvietimo... bet tau puikiai pavyko
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 04, 10:31)
na, pas mane greiciausiai triuksmu pilna foto butu prie tokio apsvietimo... bet tau puikiai pavyko
Nepabandzius nezinosi Vakar ir as taip pat galvojau Sekmes